مایکروسافت تولید کینکت را خاتمه میدهد

reach usa

کاربر سایت
خوب بالاخره پرونده ی کینکت هم بسته خواهد شد
طبق صحبتهایی که طراح کینکت کرده زین پس دیگه کینکت تولید نخواهد شد و اگر هم تعدادی باشه هموناس که تو انبارشون مونده
کینکت اولین بار سال ۲۰۱۰ عرضه و موفق به فروش ۳۵ ملیونی شد و توانست لقب پرفروشترین وسیله جانبی رو به خود اختصاص بدهد !!!
با توجه به ضعیف بودن انگلیسی من میتونید جزئیات رو تو منبع بخونید البته بابت این کم کاری از دوستان عذر خواهی میکنم
از عرضه ایکس باکس وان تا حالا خیلی اتفاقهایه عجیب و غریب برا این کنسول افتاد خیلی هاش خوب بودن و خیلیهاش هم بد !! از کنسل کردن بازیهایه بزرگ بگیر تا عوض کردن سیاست ها و از انحصار در اومدن اکثر بازیها !! ولی هیچکدوم از اونا نتونست مثل این خبر حال منو خراب کنه ..!!
با اینکه کینکت ۲ نتونست مثل قبلی خودی نشون بده و از کمبود بازی رنج میبرد (فکر کنم بیشتر از ۱۵ تا براش بازی نیومد ) ولی نمیدونم چرا این مایکرو احمق از پتانسیلش استفاده نکرد !
Microsoft kills off Kinect, stops manufacturing it

کینکت آنچنان هم پتانسیل خاصی نداشت. یک سری ایده بلندپروازانه که اصلا با واقعیت ماجرا جور در نمیومد.
تنها نکته ی غم انگیز ماجرا برام اینه که 8 سال از معرفیش گذشته و من باورم نمیشه که چقدر زود گذشت این سالها

ای بابا! خیلی ناراحت شدم. واقعا کینکت یکی از بهترین تکنولوژی هایی بود که وارد صنعت بازی شد. توی منبع هم نوشته که تحقیقاتی که مایکروسافت روی کینکت داشت چقدر توی تکنولوژی های دیگه شون کمکشون کرده و الان شرکتهای دیگه مثل اپل چطور از تکنولوژی ای که اولین بار برای کینکت استفاده شد داره روی ایفون ایکس استفاده میکنه. برای من کینکت بی نظیر بود با نویسنده موافقم که از پتانسیل استفاده نشد البته نمیشه هم انکار کرد بعضی از تکنولوژی ها با اینکه عالی هستند اما مقطعی اند و شروعی هستند برای تکنولوژی های اینده. بنظرم کینکت یکی از همین دستگاه ها بود.

کینکت چون یک رویکرد کژوال مانندی داشت به شخصه هیچ وقت سمتش نرفتم اما چند وقت پیش یکی از بچه های فامیل 5 ساله دیدم در حال بازی کردن باهاش بود روی 360 و به نظرم خیلی عالی و جذاب بود و هنوزم اگر کسی برای بچش اینو تهیه بکنه ضرر نمیکنه
در کل هر وسیله ای احتیاج به پشتیبانی داره شما بهترین و خلاقانه ترین وسیله دنیا رو هم بسازی ولی پشتیبانی ازش نشه شکست میخوره

مثلا همین ماکروسافت اولین بار سیستم تشخیص چهره رو برای موبایلش عرضه کرد ولی به خاطر ویندوز فون شکست خورد ولی الان تازه میبینیم اپل و سامسونگ خودشون رو برای تشخیص چهره به آب و آتش میزنن
کینکت هم قربانی جنگ قیمت XO و PS4 شد

اومد و رفت و تک دموی پروژه ی مایلو رو دیدیم .... یادش بخیر.... دستگاه به درد نخوری بوده و هست در کل برای گیمر ها....:D
روزی اینو واسه واقعیت مجازی میگیم و لبخند میزنیم...

• Like
Reactions: amindead and CriRo7
کلا ایده پشت Kinect و بازی هایی مثل Project Milo از مصادیق بارز ترکیب صنعتی و سنتی بود.
شما که قبل عرضه کینکت ۳۶۰ به طور شبانه روزی در حال ترول و کوبیدن ابن وسیله بودی که دیدی بعد از عرصه به چه موفقیتهایی دست پیدا کرد منتها این وسط پروژه مایلو شد پیراهن عثمان !!
کینکت ۳۶۰ واقعا وسیله ی موفقی بود و تا اواخرش هم بازیهایه خوبی براش عرضه شد دلیل اینکه بعضی ها اونو شکست خورده میدونن تلاش بعضی استودیها برای عرضه بازی هاردکور رویه این وسیله بود که اکثرا نتونستند موفق بشن!!
من جفت کینکت ها رو دارم دلیل اینکه میگم کینکت ۲ پتانسیل زیادی داشت به خاطر قدرت و کیفیت بالایی بود که این وسیله داره تازه مایکرو میتونست با کینکت ۲ بازیهایه ترکیبی درست کنه هم کنترلر و هم کینکت !!
دیگه این تخیلات و رویاها هم تموم شد و رفت و واقعا حیف شد

خاک بر سر مایکروسافت واقعا، تکنولوژی به این خفنی رو چرا باید به عنوان یه اسباب بازی معرفی کنی؟ به عنوان یه وسیله واسه تحقیقات و دولوپر ها معرفی می شد می ترکوند قشنگ. اصلا لازم نبود بیاد سمت گیمینگ:|

سلام

ممنون از ارسال خبر،
اما بهتر اصول ارسال خبر رو رعایت کنید، اگه مسلط به زبان انگلیسی نیستید و نمی تونید ادبیات و اصول خبر گذاشتن رو رعایت کنید لطفاً از انجام این کار خودداری کنید.
لطفاً پست رو تصحیح کنید در غیر این صورت چاره ای جز حذف تاپیک نیست.

مرسی

• Like
Reactions: pcgamer
روزی اینو واسه واقعیت مجازی میگیم و لبخند میزنیم...
به نظرم واقعیت مجازی جایگزین خیلی خوبیه و باید تکامل پیدا کنه. بعد از تجربه RE7 و یکی دو تا بازی دیگه روی VR و یکی دوتا دیگه روی HTC Vive - دروغ نگم - حتی قصد خریدشون به مغزم خطور کرد. تجربه RE7 که واقعا عالی بود. از همون منو گرفته که احساس خیلی خوبی به آدم دست میده که توی یه تریلر جمع و جور نشسته و نور زرد چراغ میزی یه فضای خیلی خوشایندی ایجاد کرده بود تا تجربه خود بازی واقعا ترس رو دو چندان میکرد و آدم در بطن بازی قرار میگرفت. کیه که نخواد یه روزی توی بازی های ترسناک دیگه یا حتی عناوین بزرگی مثل RDR2 و ... این موضوع رو تجربه نکنه؟
تنها مشکلی که داره کار کشیدن بیش از حد از مغزه. زیاد نمیتونی ازش استفاده کنی چون مغزت دیگه به اون صورت تأثیر نمیپذیره از محیط بازی و بعد از استفاده، چشم درد و سر درد سراغ آدم میاد و حتی حالت تهوع هم داشتن یه سری از دوستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or