خبر رسمی مایکروسافت توسعه بازی Contraband را متوقف کرد

mjmk

کاربر سایت
به گزارش وبسایت Polygon و Gamespot :

مایکروسافت می گوید که توسعه بازی Contraband، بازی اکشن ماجراجویی جهان باز در حال توسعۀ استودیو Avalanche (سازندۀ سری بازی Just Cause) را متوقف کرده است. در حالی که به صراحت آن را لغو نمی نامد؛ سرنوشت Contraband شبیه به پروژه های اخیرا لغو شده و طولانی مدت در حال توسعه مانند Everwild از استودیوی Rare و Perfect Dark از استودیوی The Initiative (همراه با بسته شدن استودیو) و یک بازی MMO معرفی‌نشده از ZeniMax Online Studios به نظر می رسد.

این استودیو در بیانیه ای در وب سایت خود گفت: «در طول چند سال گذشته، گروه استودیو Avalanche و Xbox Game Studios Publishing در بازی Contraband همکاری کرده اند. توسعه فعال اکنون متوقف شده است در حالی که ما آینده پروژه را ارزیابی می کنیم. ما از هیجانی که از زمان اعلام جامعه دیده ایم سپاسگزاریم و در اسرع وقت در مورد آنچه در آینده اتفاق می افتد به روز رسانی خواهیم کرد.

aJTaiqTt2nPbZ-Oo_Contrabandupdate.png

با‌این‌حال برخی آگهی‌های استخدام منتشرشده در وب‌سایت Avalanche برای پروژه‌ی Contraband، این امید را به برخی طرفداران داده بود که بازی هنوز در دست تولید است. حتی در زمان نگارش این متن برخی موقعیت‌های شغلی مرتبط با این پروژه همچنان روی وب‌سایت رسمی استودیو فعال است.

نظر دوستان محترم حقیقتا، جسارت نشه یک موقع،

ولی به نظر منم کنسل شدن ایشون چیز خاصی از لاین اپ کم نمیکنه، این استودیو با وجود سابقه طولانی اما همیشه متوسط رو به پایین بازی میساخت حتی یادتون باشه هاگوارتز لگسی هم (نمیدونم ایا دقیقا یک تیم هستند یا شعبه های متفاوتی این بازی هارو میسازند) وقتی به نسبت موفق شد همه تعجب کرده بودند چون اکثرا انتظار موفقیت نداشتند، حتی توی استوری 3 هم که ساختند با اینکه دوسش دارم و همون موقع ها که اومد تمومش کردم (همین اواخر بدون تخفیف دوباره خریدمش 10 دلار رو پی اس تری) اما در برابر توی استوری 2 رو سخت افزار باستانی نسل پنج، اپسیلون جذابیت نداشت... جاست کاز ها هم از اون بازی هایی بود که 5 دقیقه بیشتر نتونستم تحمل کنم...

البته شاید کسی بگه بلاخره ممکن بود بازی موفق بشه، حتما این احتمال هم وجود داشت در هر حال و این حرف اشتباهی نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or