مایکروسافت تایید کرد: اعمال تغییرات در X360 d-pad

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1283316074.jpg

در نمایشگاه سالانه Gamestop، مایکروسافت یک کنترلر limited edition برای X360 معرفی کرد. کارایی D-pad در این کنترلر کاملا بهبود یافته است.

این کنترلر از نظر ظاهری دقیقا شبیه به قبل است با این تفاوت D-pad توانایی تشخیص 32 جهت مختلف را داراست. هنوز عکس‌های دقیقی منتشر نشده‌اند اما به نظر می‌رسد که D-pad می‌تواند مقداری از جای خود بالا بیاید و حالتی شبیه به آنالوگ استیک پیدا کند.

عکس بالا مربوط به غرفه Pro Evolution Soccer می‌باشد و اینطور که مایکروسافت تایید کرده است این کنترلر به طور ویژه برای انجام بازی‌های فوتبال بهینه‌سازی شده است. البته کارایی بهتر D-pad می‌تواند مورد توجه طرفداران بازی‌های فایتینگ نیز قرار بگیرد.

این کنترلر سبزرنگ از 24 اکتبر برای مدت زمان مشخصی در اروپا، آسیا و آمریکای لاتین عرضه می‌شود و هنوز نقشه‌ای برای تولید انبوه و فراگیر آن وجود ندارد.

Source
Source

• Like
Reactions: Hosein M
خداییش هیچ دسته ای به اندازه دسته ایکس باکس خوش دست نیست . ولی این D-PAD یه ریزه رو اعصابمه که اینم درست کردن . (اما خوب من که زیاد استفاده نمی کنم ازش )

dpad همون 4جهت پایین طرف راست

طرف چپ .:)

من که اصلا ازشون استفاده نمیکنم . فقط با انالوگ کار میکنم . چه فوتبال چه بازی های فایتینگ و تا حالا هم که هیچ مشکلی نداشتم .

کی دسته میخواد وقتی کینکت داره میاد!:d(شوخی)من از وقتی با 360 بازی کردم دیگه پی اس(پلی استیشن)برام ناآشنا شد!ولی خدایش دسته اش حرف نداره و من فقط تو assassin's creed 1با d pad ش مشکل داشتم!!(اونم برای عوض کردن سلاحام!!!!(من که هیچوقت از d-pad استفاده نکردم و هنوز نو نو مونده!!!(

والا اگه منبع خبر Joystiq باشه که خبر شایعه هست ، تو Vg هم اول تایتل نوشته که خبر شایعه هست .

منبع خبر هم یه یارویی بوده ( حالا الله اعلم که این چه سر و سری تو MS داره ) که به جویستیک این خبر رو رسونده . هیچ جا هم MS تایید نکرده .

راستش من یادم چند وقته پیش BigBen یه دسته ساخته بود مثل همین، عکسش هم همین بود. ویژگی اش هم دقیقا همین بود که اینجا نوشته، بهینه شدن D-Pad
اینه که من فکر میکنم، خبرش موثق نیست.

من فکر کنم حساسیت بالای این بازی به درد بازی های فایتینگ مخصوصا mk نمیخوره چون شما حداکثر 8 جهت لازم دارید در حالی که طبق مطلب این کنترلر 32 حرکت رو اون هم با دقت بالا پشتیبانی میکنه

من فکر میکنم برای اجرای ضربات توی بازیها به مشکل بخوریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or