مایکروسافت به دنبال تحکیم پایه‌های PC Gaming در ویندوز 8

Aurlito

کاربر سایت
علی رغم افزایش بیوقفه ی MMOـها، RTSـها و FPSـها، کامپیوترهای شخصی برخلاف سالهای گذشته از رونق افتاده و عناوین اختصاصی آن کمتر و کمتر میشوند که یکی از مهمترین علل آن خود مایکروسافت است. هم به خاطر افزایش تمرکز روی XBL، و هم به علت سهل انگاریهای دیگر در کمرنگ کردن نقش بازیها در ویندوز.

اما ویندوز 8 اینگونه نخواهد بود، آنطور که رائول سود (موسس VooDoo که زمانی کارت گرافیک میساخت) که هم اکنون به استخدام مایکروسافت در آمده میگوید، "گیمینگ یکی از امکانات کلیدی ویندوز 8 خواهد بود".

مایکروسافت با راه اندازی دوباره ی Games for Windows Marketplace نتوانست به موفقیتی که میخواست دست پیدا کند، از آنجا که Steam در حال حاظر بین گیمرهای پی سی یک نرم افزار رایج بوده و برای بازی آنلاین و خرید و نشر بازی از این پروتوکول استفاده میشود.

پلتفورم PC مدتیست که مورد بیمهری بازی سازان قرارگرفته و علت آن پایرسی یا همان دزدی دیجیتال است که باعث پورتهای بیدقت بازیهای کنسول روی کامپیوتر، کنسل شدن عناوین اختصاصی و انتقال آنان روی کنسول و مشکلاتی ازین قبیل شده است.

منبع TechRadar.

• Like
Reactions: VahiD_ST
حتما !!!.... با چی مثلا میخوان تحکیم کنن؟ Shank? Super Meat Boy? Death Spank .... تازه همین در پیتاشم که میدن با کلی وقفه و Delay و هزاران باگ و دردسر میدن.... نمونه ها زیادن : Black ops - SW:FU -و ....
خیلی ببخشید ولی شما به اینا میگید در پیت؟!؟!

حالا یکی نیس به شماها بگه:))
تا خبر هک ps3 اومد 358888888888888 نفر ریختن تو تاپیک
فرداش مغازه ها 9456565656455664564 دانگل اوردن همش یه روزه فروش رفت
کنسولی ها اب نمیبینند وگرنه شناور های ماهری هستن

از اون اورجینال خورتون گرفته تا خود شما اگه ps3 از روز اول هک میشد یه بازی اوریج هم نمیگرفتین/:)
پستهاتون توی بخش هک ps این قضیه رو کاملا صدق میکنه

پس لطفا دم از فرهنگ و اینجور چیزا نزنید/:)
چیزی که مهمه بازخورد یک قضیه در سطح جهانی هست. PS3 هم هک شد و مثلما خیلی از گیمرها بنا به دلایلی کنسولشون رو هم هک کردن اما میبینی که در مجموع این افراد در ان حدی نبودن که بخوان عمر این کنسول رو به خطر بندازن اما دقیقا افراد مدعی مثل خود خودت PC رو به ورطه نابودی کشیدید! بسته شدن تدریجی تمام استدیوهایی که برای PC بازی میساختن، کنسولی شدن حامیان بزرگ PC و حتی علاقه مند شدن شرکتی مثل Blizzard به کنسول هم اصلا جای بحثی براتون نزاشته و صحبت اضافه به در و دیوار کوبیدن و نشان از تورلینگ محض شماست!

در ضمن ان پست هایی رو که گفتی من توی بخش Hack کنسول PS3 دادم همین الان میاری به من نشون میدی چون اتفاقا من از مخالفین این مساله هستم و تنها پستم توی یکی از تردها هم در همین رابطه هست! پست هایی رو که گفتی تا یک ساعت دیگه برای من نشون میدی چون در غیر این صورت صد در صد ترتیبی میدم تا مدیریت سایت طوری باهات برخورد کنه که یاد بگیری دیگه اینجوری دروغ به کسی نبندی!

مشکل PC برمی گرده به این که PC گیمر ها حاضر نیستن برای یه بازی که 10 ساعت گیم پلی داره و ارزش تکرار چندانی نداره هزینه 50 دلاری بپردازن
برعکس کنسولی ها که راحت برای یه شورت آواتارشون که مثلا عکس مارکوس فینیکس روشه 2 دلار راحت و با رضایت پرداخت می کنن
این موضوع و این سفاهت کنسول باز ها که داره کم کم خیلی جدی میشه باعث شده که بازیساز ها با افزایش هزینه بازی سازی دیگه راضی به سود کم نباشن و در نتیجه PC گیمر هایی رو که به این راحتی پول به پای اینا نمی ریزن رو بیخیال بشن و بچسبن به کنسول
بحث پایرسی هم مزید بر علت شده و با کنترل خوبی که روی کنسول ها دارن نسبت به PC روی خوش نشون نمیدن . البته سبک های مورد علاقه PC باز ها هم بیشتر سبک های استراتژی و نقش آفرینی و MMO هست، سبک هایی که روی کنسول نمی شه به کیفیت PC تجربشون کرد برای همین همیشه این ژانر ها به خوبی روی PC فروش می کنه
برای همین برای فروش بازی های با ژانر کنسولی باید به 2 نکته توجه کرد
1. بازی باید با کیفیت بالای باشه و سرش به تنش بیارزه ( وقتی گیمر 50 دلار میده اندازه 50 دلار هم میخواد سرگرم بشه! )
2. ارزون باشه نمونش استیم که با قیمت های فوق العاده و سود کم کلی داره گیم توی فروشگاهش می فروشه (که متاسفانه در امارهای فروش بازی ها فروش دیجیتال محسوب نمی شه!!)
دقیقا همین 2 نکته رو اگه توجه کنیم می بینیم که اکثر سازنده هایی که بازی هاشون روی PC خوب فروش نمی کنه به این دو نکته اصلا توجه نمی کنن

Exactly.png

ای PC بازار غیور و حرفه ای که هرجا هم که پاش برسه چون از کیسه خلیفه میبخشید تاریخ گیمر بودن خودتون رو به دوران ژوراسیک میچسبونید و درجه مهارتتون رو هم به دم ستاره سهیل، یکم دقت کنید متوجه میشید که دقیقا Pc Gaming رو خود شماها به گند کشیدید!

به جای پز اضافه و بستن خالی هایی که به خدا گوشمون ازش پره یه تکونی به خودتون بدید! مشکل دقیقا خود شماها هستید نه چیز دیگه! بله دقیقا منظورم شماست دوست عزیز PC Gamer!
شما ما رو به اوریج خوری عجیب خودتون ببخشید آقای با کلاس پول دار با پرستیژ ، واقعا انسان اینقدر مغرور و خود بین جناب کلود ؟ شما تا کی میخوای خودتو اینقدر بالاتر از بقیه ی یوزرا تصور کنی و بکوبونی بقیه رو ؟

تو این سایت فقط شمایی که اوریج خور میکنی چه PC چه کنسول ، بقیه هم نه شعورشون میرسه نه مثل شما اینقدر با کلاسا ! شما خیلی Hardcore هستی قبول !

جدا اینقدر این سبک نظراتتو چه اینجا چه سایتای دیگه تکرار کردی که ، خسته کننده شده !

چیزی که مهمه بازخورد یک قضیه در سطح جهانی هست. PS3 هم هک شد و مثلما خیلی از گیمرها بنا به دلایلی کنسولشون رو هم هک کردن اما میبینی که در مجموع این افراد در ان حدی نبودن که بخوان عمر این کنسول رو به خطر بندازن اما دقیقا افراد مدعی مثل خود خودت PC رو به ورطه نابودی کشیدید! بسته شدن تدریجی تمام استدیوهایی که برای PC بازی میساختن، کنسولی شدن حامیان بزرگ PC و حتی علاقه مند شدن شرکتی مثل Blizzard به کنسول هم اصلا جای بحثی براتون نزاشته و صحبت اضافه به در و دیوار کوبیدن و نشان از تورلینگ محض شماست!

در ضمن ان پست هایی رو که گفتی من توی بخش Hack کنسول PS3 دادم همین الان میاری به من نشون میدی چون اتفاقا من از مخالفین این مساله هستم و تنها پستم توی یکی از تردها هم در همین رابطه هست! پست هایی رو که گفتی تا یک ساعت دیگه برای من نشون میدی چون در غیر این صورت صد در صد ترتیبی میدم تا مدیریت سایت طوری باهات برخورد کنه که یاد بگیری دیگه اینجوری دروغ به کسی نبندی!

هنوز 3 ماه هم نمیگذره که این کنسول هک شده
اونوقت شما میخوای تاثیر بزاره روی فروش بازیهای این کنسول ؟!

در ضمن پست من رو یه بار دیگه بخون
منظورم کلی بود و به شخص خاصی اشاره نکردم
------------
این پستت هم توی این تاپیک به این خاطر بود یه بار دیگه به تمام بچه ها بفهمونی که توی ایران فقط شما اورجینال میخری
چون پستهاتون توی سایتهای دیگه هم موضوعش غیر از این نیس

شما ما رو به اوریج خوری عجیب خودتون ببخشید آقای با کلاس پول دار با پرستیژ ، واقعا انسان اینقدر مغرور و خود بین جناب کلود ؟ شما تا کی میخوای خودتو اینقدر بالاتر از بقیه ی یوزرا تصور کنی و بکوبونی بقیه رو ؟

تو این سایت فقط شمایی که اوریج خور میکنی چه PC چه کنسول ، بقیه هم نه شعورشون میرسه نه مثل شما اینقدر با کلاسا ! شما خیلی Hardcore هستی قبول !

جدا اینقدر این سبک نظراتتو چه اینجا چه سایتای دیگه تکرار کردی که ، خسته کننده شده !

مگه شما از تکرار چندین هزار باره اینکه شما جماعت PC Fan خیلی خفن هستید و جمیع افرادی که روی کنسول بازی میکنن احمقن و Casual خسته میشید؟ سه متر بالاتر از پلیم یکی دیگه از هم تیمی های خود شما میاد ساپورت کنسول گیمرها از بازی های مورد علاقشون رو صفاهت میخونه, بعد انتظار جواب بهتری داری؟

هر کسی پست من رو درست بخونه میبینه که هیچ تعریف از خودی نیست، انتقادم به رفتاد بی نهایت مزخرف شماها هست! به اینکه هر جا برسید به خودتون این اجازه رو میدید که به خودتون لقب Hardcore Gamer رو بدید و در کمال بی شرمی افت تمامی بازی های PC و ورشکستی ان هارو به گردن کنسولیزه شدن و یا صفاهت کنسول گیمرها بندازید! (منظورم کلی هست نه فقط شما)

اگه خیلی ادعا دارید که فلان هستید و بهمان به جای صحبت کردن یکبار هم تصمیم بگیرید پلتفرم مورد علاقتون رو ساپورت کنید! با تیکه انداختن به گیمرها کنسولی و ردیف کردن صحبت های این چنین PC و بازی هاش به جایی نمیرسه که هیچ وضعش بدتر هم میشه! تا چند وقت دیگه مطمئن باش شرکت هایی مثل Blizzard هم میان سمت کنسول تا دیگه رسما به تاریخ بپیوندید!

و اما در آخر اگه اریج خریدن و ساپورت صنعتی که ادعا داریم عاشقش هستیم به قیمت کم بازی کردن و حتی اصلا بازی نکردن (بدیل نداشتن $ و بازی نخریدن) یعنی پز اضافه و نمیدونم تریپ برداشتن؛ من شخصا ترجیح میدم چنین شخصیتی باشم! 20 سال از عمرم رو صرف پایریت بازی کردم و تا تونستم بازی کپی خریدم اما به هیچ کجا نرسیدم.

اگه یکم برگردیم به عقب /:)

از عواملی که باعث میشد xbox 360 پیشرفت کمتری داشته باشه pc بود. که اونم دست خود ماکرو بود

پس شک نکنید که ماکرو خودش باعث وضعیت کنونیه و تا وقتی بازی ها مجبور باشند روی پلتفورم ویندوز کار کنند باید خواب روزهای اوج pc رو دید. 4 روز دیگه کنسول بعدی رو میده بیرون و باز همین اش و همین کاسه.:p

حالا چاره چیه من فکر میکنم اگه چند تا شرکت سخت افزاری با پشتیبانی حالا مثلا google یا apple یک سیستم عامل مخصوص گیم برا pc ارائه بدن دیگه جلوی pc رو به هیچ عنوان نمیشه گرفت :d

آقا ی باکلاس شما
1- زیاد فاینال بازی نکن ماله دختر های 16 ساله هست جدی میگم فاینال رو برای دختر های 16 ساله درست کردن
2- اصلا منسول ارزش صحبت کردن نداره
3- عمر ps3 ( همون ابرررررررررررررر کامپیوتر) همین الانش هم تموم شده شما میگی با هک شدنش هنوز تاثیری نذاشته؟
4- کلا همه فن ps3 قبل از هک ps3 ادعای شخصیت و جنتلمن بودنشون میشد ولی الان که ps3 هک شد جنترمن هم نبودن چه برسه به جنتلمن

ا
خه من از چی بگم؟وقتی خود فنهای متعصب pc اذعان میکنن که pc روز به روز اوضاع و احوالش بدتر میشه دیگه چه نیازی به بحث کردنه؟میگی انحصاریهای سونی رو وسط نکشم!چرا نکشم وقتی یه دونه بازیه انحصاری سونی تمام بازیهای pc رو میزاره تو جیب پشتش!اگه همین بازیهای mmo یا rts هم نبودن که رسما خود جنابعالی pc رو از پشت بوم پرت میکردی پایین.فقط باید دست به دعا بشید اینجور بازیها کنسولیزه نشن.
منظورتون همون بازی هایی هست که مشترک میاد و گرافیکش روی pc یه سر و گردن بالا تر از کنسول هاست
کدوم بازی ps3 کل بازی های pc رو گزاشته تو چیب بغلش؟

• Like
Reactions: Ooops
خوشحالم که میتونم با خیال راحت PCم رو 24 ساعت پشت رو هم روشن نگه دارم.کاری که با 360 خطر مرگ داره و با PS3 هم باید امتحان کرد.:d
حالا میگین مثلا چرا آدم برای بازی با کیفیت مناسب 800 تومن پول کیس بده.دلیلش اینه که گیمینگ هم مثل هر سرگرمی دیگه ای هزینه داره.حالا به جای این که یک PS3 با 6 تا بازی جدید یا 360 با 200 تا بازی بگیرین میتونین PC رو انتخاب کنین و خیالتون از کیفیت ساختش راحت باشه.

و اینده از آن پی سی است
بله! معلومه! کم مونده همین Blizzard سمت کنسول بره! که البته زیاد هم بعدش هم نمیاد! اون موقع دیگه رسما PC Gaming از درون نابود میشه!
روز به روز به جای اینکه اوضع بهتر بشه داره بدتر میشه بعد شما رو چه حسابی میگید آینده از آن PC هست؟!
اینم اضافه کنم بازی فقط گرافیک نیست! قابل توجه کسانی که همه چیز رو فقطو فقط توی گرافیک میبینند.

خوشحالم که میتونم با خیال راحت PCم رو 24 ساعت پشت رو هم روشن نگه دارم.کاری که با 360 خطر مرگ داره و با PS3 هم باید امتحان کرد.:d
حالا میگین مثلا چرا آدم برای بازی با کیفیت مناسب 800 تومن پول کیس بده.دلیلش اینه که گیمینگ هم مثل هر سرگرمی دیگه ای هزینه داره.حالا به جای این که یک PS3 با 6 تا بازی جدید یا 360 با 200 تا بازی بگیرین میتونین PC رو انتخاب کنین و خیالتون از کیفیت ساختش راحت باشه.

بعضی ها یک حرف هایی میزنند که فقط ادعاشون میشه، در حالی که چند سالی از دنیا عقب هستند!:|

حالا به جای این که یک PS3 با 6 تا بازی جدید یا 360 با 200 تا بازی بگیرین میتونین PC رو انتخاب کنین و خیالتون از کیفیت ساختش راحت باشه.
این بحث کیفیت ساخت دیگه دموده شده رفیق :)
تمام 360 ها و PS3 های داخل بازار الان صحیح و سالم هستن ... ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or