مایکروسافت برای موفقیت Xbox "تعهد زیادی" دارد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
طرفداران Xbox One و Xbox 360 در این آخر هفته در SXSW 2014 از Phil Spencer صحبت های اطمینان بخشی را دریافت کردند.
گفتگو Spencer به صورت کامل گزارش نشده است و فقط قسمتی کوتاه از صحبت های او منتشر شده.
Phil Spencer گفت: "مدیر جدید مایکروسافت "تعهد زیادی" به برند Xbox دارد."
Phil Spencer این حرف را با توجه به شایع های اخیر مبنی بر فشار سهامداران برای فروش برند Xbox و شایع ای که مدیر عامل جدید مایکروسافت، Satya Nadella قصد دارد مایکروسافت را به صورت سنتی پیش ببرد و اقدام به فروش برند Xbox کند، گفته است.
این برای دومین بار است که Spencer تایید میکند، برند Xbox به فروش نخواهد رسید. پس نگران فروش برند Xbox نباشید.
همچنین گفته شده Spencer چشم انداز خوبی از توسعه اولیه بازی های Xbox One نشان داده است.
سایت منبع:
این طور که به نظر میرسه اگر شما کنسول Xbox One تهیه کردید، میتوانید با خیال راحت از کنسول خودتون استفاده کنید، چون مایکروسافت به Xbox متهعد است و این نشان میدهد آن ها قصد دارند کنسول Xbox One به موفقیت برسونن.
متاسفانه این مصاحبه به صورت انلاین در دسترس نخواهد بود و بعدا متشر خواهد شد و هر وقت جزئیات بیشتری از این مصاحبه منتشر شد ما آن را در اخیار شما قرار خواهیم داد.
آپدیت خبر:
سایت Total Xbox هم به نقل از Polygan اومده صحبت های Phil Spencer پوشش داده و من خلاصه ای از صحبت هاشو ترجمه کردم، کُلیت مطلب همین بحث تعهد به Xbox.
Phil Spencer: "شغل ما ساخت بازی های با کیفیت برای Xbox، Windows و Windows Phone و عواملی که باعث ساخت بازی های خوب میشن، عوامل داخل استودیو ها هستن... . مایکروسافت به Xbox تهعد داره. من میدونم هر دو (منظور مدیر عامل جدید مایکروسافت Satya Nadella و مدیر بخش دستگاه ها و استودیو های مایکروسافت Stephen Elop است.) تعهد زیادی به Xbox دارند. من این دو نفر میشناسم، تا به حال گفتگو های صریح و روشنی با این دو نفر درباره تعهد مایکروسافت به برند Xbox انجام دادیم و این دو نفر تعهد زیادی به Xbox دارند.
"Xbox یک برند تجاری بسیار مهم برای ما و کمپانی مایکروسافت است. وقتی شما درباره مصرف کنندگان فکر میکنید، میدونید اون ها چقدر Xbox دوست دارند؟ Xbox یکی از محبوب ترین برند های شرکت مایکروسافت است. ما در فضای رقابت با PlayStation تقریبا خوب عمل کردیم و این رقابت برای این صنعت واقعا خوبه. پس ما باید برای موفقیت Xbox تعهد زیادی داشته باشیم. من وقتی با تیم خودمون حرف میزنم یا وقتی با طرفداران کنسول صحبت میکنم، میخواهم مطمئن بشم که اون ها فهمیدن که ما چقدر نسبت به این محصول پایبند هستیم."

phil-spencer-new-mugshot.png
منبع
منبع

منبع

آخرین ویرایش:
منظورم اون 95 درصد pc های دنیاس که سیستم عاملشون ویندوزه اگه مایکروسافت این هزینه و وقتی که برای ایکس باکس صرف کرده برای بازیای اختصاصی روی ویندوز هزینه میکرد خیلی بهتر بود الان پی سی گیمینگ کلی پیشرفت کرده بود.

خوبه steam خودش یه برنامه هست که تحت ویندوز اجرا میشه و بالای 90 درصد یوزراش از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنن بعدشم نمیدونم چه جوری هنوز برای یه عده جا نیوفتاده پی سی ای که سیستم عامل ویندوز روش نصب باشه میشه ویندوز پلتفرم . الان سونی پی اس 4 ساخته رمش ساخت سامسونگه هاردش ساخت سامسونگه. ای پی یوش ساخت ای ام دیه مادر بوردش ساخت ایسوسه پس رو چه حسابی اسمشو گذاشته سونی پلی استیشن!
دوست عزیز !
الان یعنی مایکروسافت ، تمامی قطعات Xbox رو خودش میسازه دیگه ؟ :))
این چیزی که شما نوشتی تقریبا برای همه وسایل الکترونیکی صدق میکنه . یه شرکت نمیاد همه قطعات رو خودش بسازه و امکان داره وظیفه ساخت یه قطعه رو به یه شرکت دیگه بده و اون قطعه رو از اون شرکت بخره...

خوبه steam خودش یه برنامه هست که تحت ویندوز اجرا میشه و بالای 90 درصد یوزراش از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنن بعدشم نمیدونم چه جوری هنوز برای یه عده جا نیوفتاده پی سی ای که سیستم عامل ویندوز روش نصب باشه میشه ویندوز پلتفرم . الان سونی پی اس 4 ساخته رمش ساخت سامسونگه هاردش ساخت سامسونگه. ای پی یوش ساخت ای ام دیه مادر بوردش ساخت ایسوسه پس رو چه حسابی اسمشو گذاشته سونی پلی استیشن!
به خاطر اینکه فقط برای PS ساخته و هزینه اش هم سونی پرداخت میکنه ولی Nvidia و Intel و ...، گرافیک و CPU و ... رو نه برای مایکروسافت میسازن نه هزینه اش رو مایکروسافت میده!

منظورم اون 95 درصد pc های دنیاس که سیستم عاملشون ویندوزه اگه مایکروسافت این هزینه و وقتی که برای ایکس باکس صرف کرده برای بازیای اختصاصی روی ویندوز هزینه میکرد خیلی بهتر بود الان پی سی گیمینگ کلی پیشرفت کرده بود.

خوب شد این پست و دادی... شما با این اطلاعات هنگفتت چطور راجع به همه چیز اظهار نظر میکنی؟ برو یه سر wikipedia راجع به سازنده سخت افزارهای دیوایس ها تحقیق کن ببینی دنیا دست کیه... خبر نداری 80% دیوایس هایی که به اسم اپل سونی و... تو اتاقت داری قطعات داخلیشونو شرکت هایی مثل سامسونگ و توشیبا ساختن

دوست عزیز !
الان یعنی مایکروسافت ، تمامی قطعات Xbox رو خودش میسازه دیگه ؟ :))
این چیزی که شما نوشتی تقریبا برای همه وسایل الکترونیکی صدق میکنه . یه شرکت نمیاد همه قطعات رو خودش بسازه و امکان داره وظیفه ساخت یه قطعه رو به یه شرکت دیگه بده و اون قطعه رو از اون شرکت بخره...

خوب شد این پست و دادی... شما با این اطلاعات هنگفتت چطور راجع به همه چیز اظهار نظر میکنی؟ برو یه سر wikipedia راجع به سازنده سخت افزارهای دیوایس ها تحقیق کن ببینی دنیا دست کیه... خبر نداری 80% دیوایس هایی که به اسم اپل سونی و... تو اتاقت داری قطعات داخلیشونو شرکت هایی مثل سامسونگ و توشیبا ساختن
انصافا جواب دادن جفتتون تو حلق استکبار جهانی :d
برید اول پستی رو که نقل قول کردین کامل بخونین متوجه بشین منظور طرف چی بوده بعد جواب بدین.

تعهد یعنی مثل نسل قبل که 360 ر ول کرد تا سونی با بازیاش رسید بهش ؟؟؟:))
ماست فروش نمیگه ماست من ترشه :d

نسل جدیدی از ترول گر های بی قید و بی شرط رو مشاهده می کنیم که نیازی به هیچ موضوعی ندارن و در عین ناباوری حتی حرف های زیبا در راستای جبهه خود را هم ترول نموده و با عین عمل نه تنها موجبات بدحال شدن جبهه کفار بلکه موجب بد شدن حال هم سنگران هم می شوند اینان تمامیه مشکلات را در نوردیده اند.

برا اینکه اسپم نباشه:
آقا تعهد خودتون رو BT و 343 و QB به ما نشان دهید کاملا پذیرا هستیم.

انصافا جواب دادن جفتتون تو حلق استکبار جهانی :d
برید اول پستی رو که نقل قول کردین کامل بخونین متوجه بشین منظور طرف چی بوده بعد جواب بدین.

دقیقا اینا خیلی باحالن خودشون به خودشون جواب میدن و بعدش خودشون از جواب خودشون ایراد میگیرن :)) وصف حال باحالی دارن.

نسل جدیدی از ترول گر های بی قید و بی شرط رو مشاهده می کنیم که نیازی به هیچ موضوعی ندارن و در عین ناباوری حتی حرف های زیبا در راستای جبهه خود را هم ترول نموده و با عین عمل نه تنها موجبات بدحال شدن جبهه کفار بلکه موجب بد شدن حال هم سنگران هم می شوند اینان تمامیه مشکلات را در نوردیده اند.

برا اینکه اسپم نباشه:
آقا تعهد خودتون رو BT و 343 و QB به ما نشان دهید کاملا پذیرا هستیم.
نسل قبل چیزی به جز حرف من ر دیدی؟؟؟ خوب بگو ما هم بدونیم :d

نسل قبل چیزی به جز حرف من ر دیدی؟؟؟ خوب بگو ما هم بدونیم :d
هزار بار گفتم نمیخوام مقایسه کنم وگرنه آره نسل قبل اونهمه کانتنت انحصاری بازی هایی مثل CoD بازی هایی که از انحصار در اومدن برا طرفداران این کنسول اون سیستم قوی Live که زرت و زرت قطع نمی شد هک نمی شد و ... چشماتو بستیا.

هزار بار گفتم نمیخوام مقایسه کنم وگرنه آره نسل قبل اونهمه کانتنت انحصاری بازی هایی مثل CoD بازی هایی که از انحصار در اومدن برا طرفداران این کنسول اون سیستم قوی Live که زرت و زرت قطع نمی شد هک نمی شد و ... چشماتو بستیا.
وااااای این چه حرف ... خوب ارزه نداشت نگه داره خوبیش هم به همین هست وقتی خیلی از عناوینش ر میده به همین آپیک یا بانجی هر لحظه هم باید بترسید که آیا مولتی پلتفرم میشه یا نه ولی سونی خیال همه ر راحت کرده وقتی یه بازی انحصاری برا سونی هست یعنی تا ابد الدهر برا سونی هست خوب مایکر ارزه نداره به ما چه

وااااای این چه حرف ... خوب ارزه نداشت نگه داره خوبیش هم به همین هست وقتی خیلی از عناوینش ر میده به همین آپیک یا بانجی هر لحظه هم باید بترسید که آیا مولتی پلتفرم میشه یا نه ولی سونی خیال همه ر راحت کرده وقتی یه بازی انحصاری برا سونی هست یعنی تا ابد الدهر برا سونی هست خوب مایکر ارزه نداره به ما چه
halo - geow کی مولتی پلتفرم شدن ما خبر نداریم ؟
راستی از سری رچت برای گوشی های هوشمندم اومده ;)
حتی اون DLC بنتلی اسلای هم اگه اشتباه نکنم قراره برای این گوشی ها بیاد .

halo - geow کی مولتی پلتفرم شدن ما خبر نداریم ؟
راستی از سری رچت برای گوشی های هوشمندم اومده ;)
حتی اون DLC بنتلی اسلای هم اگه اشتباه نکنم قراره برای این گوشی ها بیاد .
یادت رفته همین چند وقت پیش حرفش بود شانس اورد خرید از اپیک تازه دیگه استدیو سازندش نیست ممکنه گند بزنن به گرز و همین طور halo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or