گزارش مایکروسافت بدون DEI

• Thread starter Thread starter mdtnt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mdtnt

کاربر سایت

Microsoft-cant-get-it-right.jpg
برای اولین بار در چند سال اخیر مایکروسافت DEI را از فرایند ارزیابی شش‌ ماهه کارکنان خود حذف کرده است.
این ارزیابی هر 6 ماه جهت ارزیابی انجام میشود، تا پیش از این در تمامی دفعات قبلی DEI یکی از بخشا مهم جهت ارزیابی کارکنان بوده، و نقش مهم در ترفیع‌ها، پاداش‌ها و افزایش حقوق کارکنان داشته.
تصویر زیر مربوط به ارزیابی قبلی (May 2025) است.
G6Pr7rHWsAAvAm2.jpg
در تصویر مشخصه که مایکروسافت در ارزیابی قبلی DEI را یک اولویت اصلی و مهم در نظر گرفته بوده، همراه با چندین مورد دیگر برای کارکنان
  • مشارکت در بحث‌های گروهی درباره‌ی DEI
  • شرکت در گروه‌های حمایتی کارکنان مانند گروه‌های حمایتی ترنس
  • گذراندن دوره‌های آموزشی DEI
اما در ارزیابی جدید خبری از اولویت DEI مانند ارزیابی قبلی برای کارکنان نیست

به گفته یکی از کارکنان مایکروسافت که به تازگی با نشریه The Lunduke Journal صحبتی داشته​

با اینکه ممکن بود هر سال صحبتا درمورد DEI عوض بشه، اما این اولین باره در چند سال اخیر که این موضوع به طور کامل از برنامه ارزیابی حذف شده.

در ادامه گفت​

DEI کاملا حذف شده و حتی کوچکترین اشاره هم به این موضوع نشد.طوری که اصلا تا الان وجود نداشته.

یکی هم پیدا بشه یه پسی به سونی بزنه سر عقل بیاد از این داستانا برای سونی هم راحت بشیم

سونی هم فکر کنم یه سری بخش هارو تعطیل کرده. ولی به مرور آدم میشن. تو اون ویدئو سالگرد 40 سالگی ND هم اون رنگین کمون رو لباس دختره رو تار کرده بودن که نشونه خوبی میتونه باشه. لگبت هاشونم اکثرا صادر کردن به CDPR:دی امیدوارم در آینده بهتر بشه شرایط و بازی برگرده به چیزی که بود، یعنی یه سرگرمی نه مکانی برای تبلیغ عقاید سیاسی/مذهبی. حالا هرچی که هست.

• Like
Reactions: MoonD
این قضایا جمع هم بشه ولی باز هستن کسایی که تقی به توقی بخوره یه برچسب ووک بچسبونن به اون اثر و حال مارو به هم بزنن! نمونش تاپیک سریال که یه مجموعه جدیدی شروع به پخش کرده و ۹تا از ۱۰تا پستای مربوطه به اون فقط بحث سر ووک کوفتیه! چیزی که من باب اون محصول وجود هم نداره!
بدتر از خود این جریانات آدمایین که خیلی فاز روشن فکری و کاراگاهی برشون داشته و توی انبار کوه یدونه سوزن ببینن برش میدارن میگن ببین ببین ووک پیدا شد.

• Like
Reactions: dark souls
  • مشارکت در بحث‌های گروهی درباره‌ی DEI
  • شرکت در گروه‌های حمایتی کارکنان مانند گروه‌های حمایتی ترنس
  • گذراندن دوره‌های آموزشی DEI
چه آشنا منتها به شکل دیگه ای. تو رژه های پراید نیاز نیست عکس بگیرن از خودشون که شرکت کرده بودن؟ فکر کنم هنوز قشنگ روال کارو یاد نگرفتن.

کلا دنیا کم کم داره ریکاور میشه.
امیدوارم که همینطور باشه
این قضایا جمع هم بشه ولی باز هستن کسایی که تقی به توقی بخوره یه برچسب ووک بچسبونن به اون اثر و حال مارو به هم بزنن! نمونش تاپیک سریال که یه مجموعه جدیدی شروع به پخش کرده و ۹تا از ۱۰تا پستای مربوطه به اون فقط بحث سر ووک کوفتیه! چیزی که من باب اون محصول وجود هم نداره!
بدتر از خود این جریانات آدمایین که خیلی فاز روشن فکری و کاراگاهی برشون داشته و توی انبار کوه یدونه سوزن ببینن برش میدارن میگن ببین ببین ووک پیدا شد.
باید دید سونی برای بخش پایانی نسل ۹ و شروع نسل ۱۰ از این سیاست دست کشیده بره سمت هدف سرگرمی یا خیر
چه آشنا منتها به شکل دیگه ای. تو رژه های پراید نیاز نیست عکس بگیرن از خودشون که شرکت کرده بودن؟ فکر کنم هنوز قشنگ روال کارو یاد نگرفتن.
باید ازشون درخواست مهر انتخابات تو شناسنامه هم کنند :D

• Like
Reactions: MyJinx
اگه دور بعد هم تو‌ امر.یکا یکی از جریان ماگما! رای بیاره دیگه تمومه این خزعبلات
باز واقعا خدا رو شکر تاثیر ۱۰۰ در ۱۰۰ای داشته رو این مورد
چون مثلا تو بعضی موضوعات مشابه مثل مهاجرت (غیرقانونی افراد مفت خور) از طریق مکزیک عزیزان پول دادن مهاجرای غیرقانونی تو‌ شهر تیخوآنا اطراق کنن تا دوره عمو تموم شه!
ولی کلا یه دور دیگه یکی از جنس عمو اومد فاتحه ووک و موک و DEI و جنس سوم و چهارم و... رو بخونید و کلا میخ تابوتشون کوبیده میشه بدم کوبیده میشه!
امیدوارم تو اروپا و انگلیسم کسایی از جنس عمو روی کار بیان که دیگه دنیا گلستون شه.

• Like
Reactions: RoadRash
منم خیلی بعید میدونم بجز یک تاکتیک تبلیغاتی چیز خاصی تغییر کرده باشه.
پول زیادی در این نهاد ها هست، واقعا بعید میدونم به این سادگی ازش بگذرند.

• Like
Reactions: m.a.t
سونی هم فکر کنم یه سری بخش هارو تعطیل کرده. ولی به مرور آدم میشن. تو اون ویدئو سالگرد 40 سالگی ND هم اون رنگین کمون رو لباس دختره رو تار کرده بودن که نشونه خوبی میتونه باشه. لگبت هاشونم اکثرا صادر کردن به CDPR:دی امیدوارم در آینده بهتر بشه شرایط و بازی برگرده به چیزی که بود، یعنی یه سرگرمی نه مکانی برای تبلیغ عقاید سیاسی/مذهبی. حالا هرچی که هست.
من یه جا دیده بودم میگفتن اون تار کردنه شاید برای این بود که لوگوی یه برندی بوده، حالا نمیدونم چقدر درسته.

من یه جا دیده بودم میگفتن اون تار کردنه شاید برای این بود که لوگوی یه برندی بوده، حالا نمیدونم چقدر درسته.

من ولی میخوام امیدوار باشم به آینده:دی بازی درست کنن انصافی، نه کثافت. کلا همه. هرکی از این کارا میکنه خره.

• Smile
Reactions: MoonD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or