مایکروسافت با پشت سر گذاشتن اپل به با ارزش ترین شرکت جهان تبدیل شد

• Thread starter Thread starter farooq
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

farooq

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/106966947-16354222602021-10-27t223024z_185078554_rc2miq9bca0f_rtrmadp_0_usa-stocks-microsoft-apple_v07g.jpeg

مایکروسافت روز جمعه پس از اینکه اپل انتظارات درامدی خود را از دست داد از ارزش بازار اپل عبور کرد و به با ارزش ترین شرکت تکنولوژی جهان تبدیل شد

تا این لحظه ارزش بازار مایکروسافت نزدیک به
2.49 تریلیون دلار بر اورد میشود این در حالی است که ارزش اپل در حدود 2.46 تریلیون دلار میباشد

Microsoft passes Apple to become the world's most valuable company

www.companiesmarketcap.com 👉👉

آخرین ویرایش:
بی ارزش تر از راکستار فک نکنم شرکتی باشه واسه گیم پس، صد سال یک بار بازی میده که اونا رو هم همه میخرن :دی
همون یه بازی که تو صد سال میده میتونه دو برابر کاربرهایی که الان گیم پس داره رو برا مایکروسافت جذب کنه

• Like
Reactions: beh1382
اتفاقا مدیریت مایکروسافت بخش گیمینگ رو اصلا اهمیت نمیداد (البته تا قبل از خرید بتسدا.) سونی یک بیستم مایکروسافت هم ارزش نداره اما اولویتش بخش گیمینگ هست.

اگه مایکروسافت مدیریتی داشت که به گیمینگ اهمیت میداد سونی که سهله هیچ کمپانی دیگه ای نمیتونست جلوش قد علم کنه. ولی دریغ
جهت اطلاع دقیق
1- Microsoft
92- SONY
البته سونی هم در حد ی شرکت ژاپنی قابل احترامه بخصوص تو صنعت گیم

این راکستار دیگه ارزش نداره همه اعضای کلیدی رفتن یا دارن میرن
بازی red dead 2 آخرین بازی بزرگ این اعضای مهم بود 😭😭
راکستار رو ببین دیگه یا شده remaster یا شده remake یا شده بخش online 😭😭😭
الان دارید شوخی میکنید یا جدی گفتید ؟

index.jpg

به خدا من فکر میکردم. زبان اینجا فارسیه و مفهوم اینکه نمیشه تخمین زد رو متوجه میشید. و دیگه دنبال سهم کلود و بقیه راه نمیوفتید.
از 29 سپتامیر تا امروز که حدود 920 بیلیون دلار رشد سهام داشته. گفتیم یچیزییش سهم خرید بتسدا ( که تخمین نمیشه زد، کار من که هیچی، کار کل مجموعه حسابداری مبکروسافت هم نیست که بتونن تخمین بزن این باعث رشد شده اونقدر یا باعث سقوط شده اینقدر ).پس واضح گفتم که نمیشه تخمین زد،.
و قسمت دوم بحث رو هم بیخیال میشم و دلیل ذکر اون مطلب هم این بود که بتسدا دارایی هست و مجموع داراییهای ماکرو باعث این رشد شدن و نباید انتظار داشت که هزینه کردی که برای کسب دارایی پرداخت شده، رو تماما محصولات دارایی و در بازه کوتاه تامین کنن.اون دارایی وجود داره و از بین نمیره.
حالا یکسری سیاستها باعث سقوط و یکسری صعود که مشخص کردن اینم، از دست اینجا خارجه.
مثلا از دست دادن کاور رونالدو باعث سقوط لحظظه ای شد برا ea که بعد چند وقت وضعیت برگشت.
خرید بتسدا هم باعث صعود 23 بیلیونی تو سهام فردا شد. حالا چه میزان پایدار ایجاد کرده، نمیشه تخمین زد. پایداری بلند مدتش چقدر بود ، چه میزان تاثیر گذار بود،‌نمیشه تخمین زد، امیدوارم این سری که n بار واژه نمیشه تخمین زد رو نوشتم، دوباره دنبال سهم خواهی این بخش و اون بخش نباشید.
مایکروسافت خرید بزرگ بعدی رو که بزنه ۳ تریلیونی میشه :D حالا ملت بشینن حساب کنن که گیم پس باید چن میلیون کاربر داشته باشه که پولش در بیاد...
سبحان، :-w:-w:-w اذیت نکن

2021-10-30_14-50-45.jpg

خبر خوب هم تنسنت هست که افت زیادی کرده، شاید باعث بشه یذره سرشو از بازار بازیای کامپیوتری بکشه بیرون.
حیفه فال اوت بعدی بره برا 2027. استارفیلد بعدیش اگه موفق بااشه 2030 و همینطور برو جلو.الدر بعدی 2033.
ماکرو دو تا استودیو کوچیک هم بخره، بده بازیای قدیمیشو مثل banjoo و ... رو دوباره زنده کنه.

به خدا من فکر میکردم. زبان اینجا فارسیه و مفهوم اینکه نمیشه تخمین زد رو متوجه میشید. و دیگه دنبال سهم کلود و بقیه راه نمیوفتید.
از 29 سپتامیر تا امروز که حدود 920 بیلیون دلار رشد سهام داشته. گفتیم یچیزییش سهم خرید بتسدا ( که تخمین نمیشه زد، کار من که هیچی، کار کل مجموعه حسابداری مبکروسافت هم نیست که بتونن تخمین بزن این باعث رشد شده اونقدر یا باعث سقوط شده اینقدر ).پس واضح گفتم که نمیشه تخمین زد،.
و قسمت دوم بحث رو هم بیخیال میشم و دلیل ذکر اون مطلب هم این بود که بتسدا دارایی هست و مجموع داراییهای ماکرو باعث این رشد شدن و نباید انتظار داشت که هزینه کردی که برای کسب دارایی پرداخت شده، رو تماما محصولات دارایی و در بازه کوتاه تامین کنن.اون دارایی وجود داره و از بین نمیره.
حالا یکسری سیاستها باعث سقوط و یکسری صعود که مشخص کردن اینم، از دست اینجا خارجه.
مثلا از دست دادن کاور رونالدو باعث سقوط لحظظه ای شد برا ea که بعد چند وقت وضعیت برگشت.
خرید بتسدا هم باعث صعود 23 بیلیونی تو سهام فردا شد. حالا چه میزان پایدار ایجاد کرده، نمیشه تخمین زد. پایداری بلند مدتش چقدر بود ، چه میزان تاثیر گذار بود،‌نمیشه تخمین زد، امیدوارم این سری که n بار واژه نمیشه تخمین زد رو نوشتم، دوباره دنبال سهم خواهی این بخش و اون بخش نباشید.

View attachment 229906

خبر خوب هم تنسنت هست که افت زیادی کرده، شاید باعث بشه یذره سرشو از بازار بازیای کامپیوتری بکشه بیرون.
حیفه فال اوت بعدی بره برا 2027. استارفیلد بعدیش اگه موفق بااشه 2030 و همینطور برو جلو.الدر بعدی 2033.
ماکرو دو تا استودیو کوچیک هم بخره، بده بازیای قدیمیشو مثل banjoo و ... رو دوباره زنده کنه.
راکستار یه بازی بده دی وان رو گیم پس مشترک های گیم پس چند برابر الان میشن دوما فکر نکنم هزینه ای که مایکروسافت برا halo infinite کرده کمتر از یه gta بوده باشه

اگر ایکس یک روز فرام رو خرید یادتون باشه این میم رو من ساختم :
با اشاره به یوزرهای پلتفرم های رقیب :

a lowly tarnished playing as a lord i command thee kneel
,😜

آخرین ویرایش:

View attachment 229906

سلام
داداش این جدولی که گذاشتید رو لطف میکنید لینکشو بفرستید؟

اگر ایکس یک روز فرام رو خرید یادتون باشه این میم رو من ساختم :
با اشاره به یوزرهای پلتفرم های رقیب :

a lowly tarnished playing as a lord i command thee kneel
,😜

با توجه به اخبار اخیر فانتزی هاتون رو بریزید دور و کم کم آماده باشید برن زیرمجموعه Tencent :-" :-"

با توجه به اخبار اخیر فانتزی هاتون رو بریزید دور و کم کم آماده باشید برن زیرمجموعه Tencent :-" :-"ا
اونم قدرتمنده برا خودش غولیه- بهرحال استودیوهای خیلی خوبی در گیم پس حضور دارند و در آینده قدرتمند تر هم میشه - همش به سود مصرف کننده است از جمله شما . فانتزی که فالوت 5و الدر میان در گیم پس روز یک فانتزی نیست رویایی است که واقعیت رو در هم میریزه

• Poker Face
  • Like
Reactions: Erebor and s.snake2
اونم قدرتمنده برا خودش غولیه- بهرحال استودیوهای خیلی خوبی در گیم پس حضور دارند و در آینده قدرتمند تر هم میشه - همش به سود مصرف کننده است از جمله شما . فانتزی که فالوت 5و الدر میان در گیم پس روز یک فانتزی نیست رویایی است که واقعیت رو در هم میریزه

فکر کنم منظور من از دور ریختن فانتزی هاتون رو خیلی خوب نفهمیدی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or