به خدا من فکر میکردم. زبان اینجا فارسیه و مفهوم اینکه نمیشه تخمین زد رو متوجه میشید. و دیگه دنبال سهم کلود و بقیه راه نمیوفتید.
از 29 سپتامیر تا امروز که حدود 920 بیلیون دلار رشد سهام داشته. گفتیم یچیزییش سهم خرید بتسدا ( که تخمین نمیشه زد، کار من که هیچی، کار کل مجموعه حسابداری مبکروسافت هم نیست که بتونن تخمین بزن این باعث رشد شده اونقدر یا باعث سقوط شده اینقدر ).پس واضح گفتم که نمیشه تخمین زد،.
و قسمت دوم بحث رو هم بیخیال میشم و دلیل ذکر اون مطلب هم این بود که بتسدا دارایی هست و مجموع داراییهای ماکرو باعث این رشد شدن و نباید انتظار داشت که هزینه کردی که برای کسب دارایی پرداخت شده، رو تماما محصولات دارایی و در بازه کوتاه تامین کنن.اون دارایی وجود داره و از بین نمیره.
حالا یکسری سیاستها باعث سقوط و یکسری صعود که مشخص کردن اینم، از دست اینجا خارجه.
مثلا از دست دادن کاور رونالدو باعث سقوط لحظظه ای شد برا ea که بعد چند وقت وضعیت برگشت.
خرید بتسدا هم باعث صعود 23 بیلیونی تو سهام فردا شد. حالا چه میزان پایدار ایجاد کرده، نمیشه تخمین زد. پایداری بلند مدتش چقدر بود ، چه میزان تاثیر گذار بود،نمیشه تخمین زد، امیدوارم این سری که n بار واژه نمیشه تخمین زد رو نوشتم، دوباره دنبال سهم خواهی این بخش و اون بخش نباشید.
سبحان،
اذیت نکن
خبر خوب هم تنسنت هست که افت زیادی کرده، شاید باعث بشه یذره سرشو از بازار بازیای کامپیوتری بکشه بیرون.
حیفه فال اوت بعدی بره برا 2027. استارفیلد بعدیش اگه موفق بااشه 2030 و همینطور برو جلو.الدر بعدی 2033.
ماکرو دو تا استودیو کوچیک هم بخره، بده بازیای قدیمیشو مثل banjoo و ... رو دوباره زنده کنه.