مایکروسافت با جاسوسی دولت و کمپانی ها از طریق کینکت Xbox One مقابله می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

از وقتی که سیستم و تکنولوژی کینکت Xbox One معرفی شده است، افراد حرفه ای صنعت گیم کمی نسبت به آن عصبی هستند اما Microsoft اعلام کرده است که شدیدا با هر دولتی که بخواهد از طریق این دستگاه در خانه های ما جاسوسی کند برخورد خواهد کرد.
متنی که به The Verge ارسال شده است :
ما قبول نداریم که هر دولتی یا کمپانی که دوربین و میکروفون می سازد مجاز است صدا و فیلم جمع آوری کند.ما در دادگاه با هر کسی که بخواهد ما را مجبور به چنین کاری کند یا خودش انجام دهد مقابله خواهیم کرد
این جملات به دنبال اطلاعاتی می باشد که مایکروسافت با National Security Agency (آژانس امنیت ملی) و چند بخش دیگر از دولت آمریکا، در میان گذاشته است.
برداشت شما چیست؟کینکت تکنولوژی امنی است؟
VG247

از همون اول که اصلا این شاعبه بوجود امد من گفتم، این (کینکت) نتیجه اجتناب ناپذیر پیشرفت تکنولوژی هست و نمیشه مایکروسافت رو محکوم به ساخت دستگاه جاسوسی کرد!‌ اینجوری باشه خیلی قبل تر از مایکرو همه شرکت هایی که Smart Phone میسازن رو به دلیل ارتکاب جرم مشابه باید برد بالای دار! تازه جاسوسی با تلفن های همراه که دیگه خیلی اثبات شده و مبرحن تر هم هست! خوب شد که مایکرو رسما هم در مقابل این پرت و پلا ها موضع گیری کرد تا تئوریسین های توطعه دهنشون بسته بشه.

به نظر من یه سیستمی که دوربین داشته باشه و همیشه این دوربین در حالت آماده باش باشه و با توجه به اینکه خودشون گفتن اگه بهش دستور بدی بازی رو ضبط کن از 30 ثانیه قبل شروع میکنه به ضبط یعنی اینکه مدام در حال ضبط هست ! پس 100% سیستم امنی برای خانواده نیست !! با اینکه ماکرو گفته نیاز به اینترنت همیشه دائم نیست اما باز هم نیازه بعضی موقع ها به نت وصل بشه...

من با یه دوربین همیشه وصل موافق نیستم

تروریست گیمر داریم مگه؟
داریم !لول
کلا همه رو به یه چشم میبینن ...
البته هر چه قدر هم مایکرو یا سونی و ... بگن جلوش وایمیسیم چرت گفتن !24 ساعته کمپانی رو دود میکنن میره پی کارش !
نمیشه جلو ـشون وایساد
دادگاه و ... همش چرته

اگه بهش دستور بدی بازی رو ضبط کن از 30 ثانیه قبل شروع میکنه به ضبط یعنی اینکه مدام در حال ضبط هست
بازی رو ضبط میکنه نه فیلم خونه ملت رو 8-| خداییش چه ربطی داشت اصلا؟ :دی
==
با توجه به اینکه هر چی به درد ما نمیخوره پس اهمیتی هم نداره (تو تاپیک های فراوانی شاهد این صحبت بودم) من هر وقت XOne خریدم میرم پرچم کشور فلان رو جلوی کینکت آتش میزنم ببینم مایکروسافت و NSA و اینا میخوان دقیقا چیکار کنن :دی :دی

آخرین ویرایش:
ماهم باور می کنیم که مایکروساقت با دولت مبارزه میکنه
یعنی من موندم رو پیشونی ما چیزی نوشته شده؟؟؟؟
ما قبول نداریم که هر دولتی یا کمپانی که دوربین و میکروفون می سازد مجاز است صدا و فیلم جمع آوری کند.ما در دادگاه با هر کسی که بخواهد ما را مجبور به چنین کاری کند یا خودش انجام دهد مقابله خواهیم کرد
REALLY-sign.png

آخرین ویرایش:
:yes:
like skype and e-mails
میخوای یه بار دیگه هم ویرایش ـش کن ...
چه قدر این ملت سطحی نگرن ...
اسکایپ تیوتر فیس.بوک جی میل هات میل و .... همه زیر دسته دولت ـه !
این یه چیز عادی ... شنود تلفن و کنترل دوربین های مدار بسته اونم بدون اجازه !!
احتمالا همه اینا مربوط میشه به مایکروسافت و سونی میخواد با اینا بجنگه ؟
بعضی اوقات سوژه گیر نمیارید برای ترول دیگه خودتون رو سوژه نکنید خواهشا

کینکت اولی هم تا دلتون بخواد عکس و فیلم و صدا ازمون میگرفت ... تو بازی هایی مثل کینکت ادونچرز و کینکت اسپورتز کاملا فیلمبرداری و عکس برداری میکرد.

حالا واسه من جای سواله دقیقا مایکروسافت میخواد از خونه یا اتاق ملت فیلم بگیره که چی بشه؟ :-/ مثلا یکی بخواد یه عملیات خرابکاری انجام بده اول Xbox رو روشن میکنه میگه فیلم جلسه ما رو ضبط کن، بعد با دوستاش میشینه برنامه میچینه؟ :)) :دی مطمئنا اگه این قضیه کوچکترین مشکلی داشته باشه فروش XOne تو اتحادیه اروپا ممنوع میشد تا حالا یا اینکه در آینده ممنوع میشه!

پس 100% سیستم امنی برای خانواده نیست !!

مایکروسافت بیاد از قیافه من موقع بازی کردن فیلم بگیره به چه درد خودش و دستگاه های جاسوسی میخوره؟ فقط اگه این فیلم هارو جایی آپ کنه من آبروم میره چون عادت دارم یه دستی بازی میکنم تا دست راستم رو آزادانه بکنم تو دماغم. در ضمن خیلی هم بی جنبه ام تا بسوزم جد و آباد سازنده هارو به فحش میکشم!:دی

ولی کلا شما بخر دیدی امن نیست پاکت بکن تو سرت بازی کن تا هویتت محفوض بمونه.

از همون اول که اصلا این شاعبه بوجود امد من گفتم، این (کینکت) نتیجه اجتناب ناپذیر پیشرفت تکنولوژی هست و نمیشه مایکروسافت رو محکوم به ساخت دستگاه جاسوسی کرد!‌ اینجوری باشه خیلی قبل تر از مایکرو همه شرکت هایی که Smart Phone میسازن رو به دلیل ارتکاب جرم مشابه باید برد بالای دار! تازه جاسوسی با تلفن های همراه که دیگه خیلی اثبات شده و مبرحن تر هم هست! خوب شد که مایکرو رسما هم در مقابل این پرت و پلا ها موضع گیری کرد تا تئوریسین های توطعه دهنشون بسته بشه.

خیلی ساده انگارانه است اگر تئوری توطئه با این دلیل مسخره نقض بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or