مایکروسافت باید جدال بر سر قیمتش را ببرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
hirshberg-xbox-one-reveal.png

آقای Eric Hirshberg (مدیر اکتیویژن) :من نگرانی درباره قیمت Xbox one ندارم اما مایکروسافت باید دلیل قیمت بالایش را اثبات کند.

ایشان در مصاحبه ای با GI International ادامه میدهد که مایکروسافت باید جدال بر سر قیمتش بالایش را ببرد و تا آن موقعه سونی به دلیل قیمت پایین تر برنده است.
اگر شما به گروهی از مردم دو نوع دستگاه را با قیمت متفاوت نشان دهید 100% آن ها محصول با قیمت پایین تر را بر می گزینند.من فکر میکنم تا اولین قدم مربوط به قیمت گزاری است سونی برنده شده است اما مایکروسافت باید ذهن و قلب مشتریان را بدست آورد و آن ها را قانع کند و تنها راه آن نشان دادن توانایی های واقعی کنسول خود است هر چند این یک بازی طولانی است و آن ها در پی آن خواهند بود

من فکر می کنم که این قرار است مبارزه جالبی برای تماشا باشد و من قاطعانه میگویم که آن ها باید ذهن و قلب گیمر ها را به دست بیاورند.

منبع

هر چیز با ارزشتری اصولا قیمت بالاتری داری..!
ولی خوب از اینکه یک سری نمی تونن درک کاملی از ارزش داشته باشن اجتناب ناپذیره..
نسل عوض شد یهو خلق و خوی ایکس باکس فنا هم عوض شد باهاش:d
اون موقع که ps3 اومد با اون قیمت بالاش بلوری رو گسترش داد و فلان میگفتن یذره زوده باید DVD میذاشت اشتباه کرده و اینا الان شده هر کی گرون تره با ارزش تره!:))
در جواب دوست دومی هم اون موقع که ماکروسافت کنسول بدون هارد!!! داد بیرون و بازیارو تو فلش سیو میکردین! (:d) میشه یه کار هوشمندانه و نیاز بازار الان که سونی دوربین رو میزاره انتخابی تیکه میندازی بهش!:dبماند که طرف روش نمیشه یه هدست 15 دلاری بزاره تو جعبش:d
جماعت باحالی هستین خداییش:d
من کاری به این بحث های تکراری ندارم ولی این فلش دیگه چیه؟
yahoo_7.gif
اون کنسول های بدون هارد مموری مخصوص خودشون رو داشتن
biggrin1.gif
حالا هر چی چه فرقی میکنه فلش یا مموری:d
در هر صورت برای پایین آوردن قیمت بود...

آخرین ویرایش:
در جواب دوست دومی هم اون موقع که ماکروسافت کنسول بدون هارد!!! داد بیرون و بازیارو تو فلش سیو میکردین!
من کاری به این بحث های تکراری ندارم ولی این فلش دیگه چیه؟ :-/ اون کنسول های بدون هارد مموری مخصوص خودشون رو داشتن :دی
اره این بحث زیادی تکراری شده دیگه لازم نیست اسمی از سری core و red lightو از این چیزا بیاد . بیخیال
yahoo_4.gif
الان چه ربطی داشت به چیزی که من گفتم؟ خب اونایی که هارد نداشتن 200 دلار کمتر از پایین ترین مدل PS3 بودن دیگه، هم قیمت که نبودن :دی باز X360 Premium که هارد 20 گیگ داشت، 100 دلار ارزون تر از PS3 20 G بود.

آخرین ویرایش:
من کاری به این بحث های تکراری ندارم ولی این فلش دیگه چیه؟ :-/ اون کنسول های بدون هارد مموری مخصوص خودشون رو داشتن :دی
والا من که xbox داشتم رو فلش سیو می کردیم دیگه فکر نکنم تو نسل هفتم مموری چیز زیاد کارامدی باشه :d
اره این بحث زیادی تکراری شده دیگه لازم نیست اسمی از سری core و red lightو از این چیزا بیاد . بیخیال :d

نسل عوض شد یهو خلق و خوی ایکس باکس فنا هم عوض شد باهاش:d
اون موقع که ps3 اومد با اون قیمت بالاش بلوری رو گسترش داد و فلان میگفتن یذره زوده باید DVD میذاشت اشتباه کرده و اینا الان شده هر کی گرون تره با ارزش تره!:))
در جواب دوست دومی هم اون موقع که ماکروسافت کنسول بدون هارد!!! داد بیرون و بازیارو تو فلش سیو میکردین! (:d) میشه یه کار هوشمندانه و نیاز بازار الان که سونی دوربین رو میزاره انتخابی تیکه میندازی بهش!:dبماند که طرف روش نمیشه یه هدست 15 دلاری بزاره تو جعبش:d
جماعت باحالی هستین خداییش:d
در هر صورت برای پایین آوردن قیمت بود...
ps3 با اون همه امکانات و تکنولوژی اومد یه عده هنوز لنگ HDMI بودن :d

آخرین ویرایش:
وقتی ماکرو میگه گیمر کینت باید روی دستگاه باشه حتما باید سر تعظیم فرود بیاریی و قبول کنی و دیگه هیچ حرفی نزنی مثل اینترنت ایکسپلیر میتونی از ویندوز پاکش کنی ؟ پس ماکرو بهتر میدونه ایکس وان به چی نیاز داره یا نداره شما نخر برو سونی بخر ما میخریم حتی اگه بد باشه یا خوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or