مایکروسافت: بازی Halo Infinite هنوز یک پروژه در حال ساخت است

EAST2WEST

کاربر سایت
به گفته‌ی آرِن گرینبرک مدیر کلی بازریابی شرکت مایکروسافت تریلری که دیروز از بازی Halo Infinite در رویداد اینترنتی   Xbox Games Showcase  پخش شد نسخه نهایی این بازی نیست و این عنوان هنوز یک پروژه‌ی در حال ساخت است.  آرن گرینبرگ در مصاحبه‌ای که با سایت Inside Gaming انجام داد و دلیل پایین بودن جلوه‌های گرافیکی بازی را که موجب نارضایتی بخشی از طرفداران بازی شد  اینطور بیان کرد:

ما در اواسط بیماری جهانگیر هستیم، و فعلاً در ماه جولای به سر می‌بریم تا تعطیلات زمان زیاد باقی مانده و کاری که شما شاهد آن هستید یک بازی در حال ساخت است. احتمالاً شما استریم این بازی را با وضوح 1080p تماشا کرده‌اید و ما یک استریم دلخواه با وضوح 4K60 از این بازی ارائه داده‌ایم، پس جواب من این است، برگردید و بازی را با وضوح 4K60 تماشا کنید. ما این کار را آگاهانه انجام داد‌ه‌ایم. نشان دادن قدرت کامل و عمق گرافیک کنسول ایکس‌باکس سری ایکس در طول...

Continue reading...

Last edited by a moderator:
واسه همینه که میگم اینا واقعا قاعده بازی رو بلد نیستن و چون خودشون نمیفهمن فکر میکنن طرفدارها و گیمرها هم نمیفهمن!!!
میگه برید 4K ببینید! آقا ملت دارن اسکرین شات های رسمی که خود 343 منتشر کرده رو سوژه میکنن...

من یک چیزی متوجه نمیشم آقا وقتی بازی نیاز به کار بیشتر داره و مشخصا به قولی کرونا برای استدیو ها مشکل ایجاد کرده چرا باید بازی هایپ کنی وقتی میدونی مشکل داره ؟ خودتون که کور نیستین میدونین چی ساختین و تست گرفتین یعنی اینها از کنفرانس قبلی و نمایش قبلی تا الان هیچ بیلدی از بازی ندیده بودن که داشتن هایپش میکردن ؟

الان بگیم تا لانچ بازی 4 ماه مونده درست ؟ خوب شما تو 5 سال این ساختین خوب تو 4 ماه دقیقا چه معجزه ای قراره اتفاق بیفته با وجود اینکه ملت از خونه هاشون دارن کار میکنن ؟

بهتر عملی که به نظر من میتونستن انجام بدن اگه میخوان بازی تاخیر نزنن که مشخصا نیاز داره من به شخصه فکر نمیکنم بتونن معجزه کنن اینکه بازی با قیمت 20-30 دلاری عرضه کنن تنها چیزی که به نظر من میتونه از این فاجعه و جوی که بوجود امده کم کنه و بازی به صورت مداوم اپدیت کنن تا بهتر بشه .

بهتر عملی که به نظر من میتونستن انجام بدن اگه میخوان بازی تاخیر نزنن که مشخصا نیاز داره من به شخصه فکر نمیکنم بتونن معجزه کنن اینکه بازی با قیمت 20-30 دلاری عرضه کنن تنها چیزی که به نظر من میتونه از این فاجعه و جوی که بوجود امده کم کنه و بازی به صورت مداوم اپدیت کنن تا بهتر بشه .
برنامه دقیقا همینه :D بازی رو گیم پس عرضه میشه و ارزون تر از همون ۲۰-۳۰ دلاری ک شمام میگی درمیاد:D در مورد اپدیت و برزوزرسانی هم ک بازی gaasه..

برنامه دقیقا همینه :D بازی رو گیم پس عرضه میشه و ارزون تر از همون ۲۰-۳۰ دلاری ک شمام میگی درمیاد:D در مورد اپدیت و برزوزرسانی هم ک بازی gaasه..

مشکل اینکه همه روی گیم پس نمیگیرن خیلی ها میرن دیسک و فیزیکی بازی خریداری میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or