مایکروسافت: بازیهای Xbox one دارای رزولوشن و فریم های مختلفی است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
xbox_consle_sensr_controllr_f_transbg_rgb_2013.png

از زمانی که کنسولهای نسل بعد منتشر شده اند بعضی از سازندگان برای رسیدن به رزولوشن 1080p و 60 فریم بر روی Xbox one به مشکل خورده و همین باعث ایجاد اختلاف کیفیتی بعضی از بازیهای مولتی پلتفرم بین PS4 و Xbox one شده است.عده ای این را ضعف سخت افزاری کنسول مایکروسافت قلمداد میکنند ولی رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای اسپنسر اعتقاد دیگری دارد.

کاربری در تویتر از آقای اسپینسر در مورد رزولوشن بازیها سوال پرسیده بود که آیا واقعا سخت است که رزولوشن را از 900p به 1080p بر روی Xbox one رساند؟اسپینسر در جواب بیان کرد که ما تا به حال بر روی Xbox one بازیهایی با رزولوشن و فریم های متفاوت مشاهده کردیم (900p،1080p، 720p ) به نظر می رسد ایشان معتقد است که مشکل از سخت افزار کنسول نیست زیرا بازیهایی بوده اند که به صورت 1080p بر روی این کنسول منتشر شده اند.ایشان در جواب همچنین گفت:

خیر ، شما در ادامه نسل شاهد رزولوشن و فریم های متنوع دیگری خواهید بود!

اسپینسر در ادامه در تویت دیگری اعلام کرد که مایکروسافت برنامه ای برای GDC ندارد.

منبع

میدونی نمی خوام رویاتو خراب کنم دوست داشتم با این گیف حال کنی پیش خودت بگی من راست میگم ولی من برات از سایت خود سازنده بازی ویدیو اپ کردم دانلود کن بگو ببینم چقدر تفاوت می بینی زرنگ بازی با یک عکس گیف که معلوم نیست منبعش کیه نیست عزیز این ویدیو همه دانلود کنن ببین چهارتا کنسول همزمان رکود گرفته شده و کنار هم گذاشتن منبعشم سایت کونامی هست با شما بحث فایده نداره به خدا
دانلود 720 hd

حرفت کاملا درسته، ولی من ربط صحبت شما را به پست خودم نمیدونم؟! ;)

بله، بازی‌هایی مثل Rayman و Strider رو با رزولوشن 1080p اجـــرا می‌کنه ولی پای عنواین AAA با گرافیک درست و حسابی که وسط بیاد، زیر 1080p سه قلو تحویل جامعه می‌ده.

بله، بازی‌هایی مثل Rayman و Strider رو با رزولوشن 1080p اجـــرا می‌کنه ولی پای عنواین AAA با گرافیک درست و حسابی که وسط بیاد، زیر 1080p سه قلو تحویل جامعه می‌ده.

جالب اينجاست كه ريمن دقيقا روي PS3 و X360 و Wii U هم 1080 و 60 فريم بود

من نمیدونم چرا طرفدارهای میکروسافت انقدر غیر منطقی هستند برید مشخصات رم و کارت گرافیک دو کنسول رو با هم مقایسه کنید تفاوت ها عزیزان واقعا واضحه همه کارشناسهای سخت افزار گفتند قدرت چیپ گرافیکی پی اس4 در حد ati 7850 و ایکس باکس وان 7770 هست مقایسه این دو رو هم میتونید براحتی با یک سرچ در گوگل متوجه بشید رم پی اس 4 هم رم gddr5 هست که از ddr3 سریعتر هست پهنای پاندش هم بیشتر هستش خوب معلومه پی اس 4 بازی ها رو باید بهتر اجرا کنه میگید چون وان تونسته بعضی بازی ها رو 1080 و 60 فریم اجرا کنه پس این کنسول این توانایی رو داره خوب عزیز روی همین پی اس 3 و 360 هم میشه بازی ها رو روی 1080 و60 فریم اجرا کرد منتها باید کیفیت تکسچرها و بافت ها و ... روتقلیل داد تا بشه رزولوشن رو زیاد کرد همین! بازی هایی که سنگین هستند رونمیشه چون چیپ گرافیکی و رم کنسول نمیکشه حتی متا گیر5 که خود سازندش گفته از موتور نسل قبلی استفاده کرده و با بازیهای روز نسل جدید مقایسش نکنید در ضمن تز دادید فاصلتون را با تی وی زیاد کنید تفاوت ها در رزولوشن به چشم نمییاد! برید یک سرچی تو اینترنت بکنید معلوم میشه اتفاقا رزولوشن های بالا تو فاصله بیشتر خودشون رو بهتر نشون میدند مخصوصا 4k خوب کنسولتون ضعیفتره قبول کنید دیگه چرا هی تزهای عجیب قریب میدید بگید نسل قبل ما بهتر فروش داشتیم این نسل مال شما نسل بعد از خجالتتون در میایم>:d

جالب اينجاست كه ريمن دقيقا روي PS3 و X360 و Wii U هم 1080 و 60 فريم بود

من منظورم ریمن نسل جدید بود. بالاخره نسل جدید اگه ریمن بدن از نظر گرافیکی بهتر از نسل قبل خواهد بود. در کل منظورم بازی‌های آرکید بود.

[h=2]مایکروسافت: بازیهای Xbox one دارای رزولوشن و فریم های مختلفی است![/h]
All in One , Xbox One :x

بچه ها من مطمئنم در آینده این مشکل رزولوشن رو مایکروسافت حل میکنه یعنی با توجه به قدرت نرم افزاری که مایکرو داره این مشکل به زودی حل میشه.اما واسم عجیبه که چطور اینا فکر این موضوع به این مهمی رو نکرده بودن که کنسول رو از لحاظ سخت افزاری طوری بسازن که از همون اول به مشکل برنخوره؟

همه کارشناسهای سخت افزار گفتند قدرت چیپ گرافیکی پی اس4 در حد ati 7850 و ایکس باکس وان 7770 هست

البته به طور دقیقتر طبق گفته مراجع مختلف gpu کنسول ps4 از ترکیب 2 کارت 7850 و 7870 ساخته شده . که خب خیلی قدرتمنده حتی اگر در مبحث یک pc بحث بشه .

در حالی که معماری کنسول ها متفاوت هستش .

xbox one هم از سری 7750 و 7770 تشکیل شده .

اما مشکل اصلی وان همون حافظه ESRAM هستش که باعث میشه بازی ها بار ریزولوشن بالا (1080) مثل PS4 اجرا نشوند

همان طور که IGN تو پادکستش به این موضوع اشاره کرده، شما کافیه چند متر از تی وی فاصله بگیرید اون موقع هیچ تفاوتی رو احساس نمی کنید؛ وان بر اساس همین ویژگی ساخته شده و این باعث میشه بتونن از Res بزنن و روی بقیه قسمت های گرافیکی بازی کار کنند. به نظرم خودم این ویژگی به ماکروسافت تو آخر نسل یه برتری ویژه نسبت به PS4 میده و من همین الان نگران PS4 هستم.
از اون طرف هم 30 فریم یه حس سینمایی جالب رو به بازی میده که 60 فریم از این ویژگی بی بهره است.

برای این تفاوت ها کافیه فقط فاصله رو با TV بیشتر کنید !

پ.ن: به نظرم همونطور که دوستان قبلا پیشنهاد دادن تاپیکی در مورد رزولوشن زده بشه و این دست خبرها توی اون قرار بگیره، انصافا این قضیه خبرهای رزولوشن داره از حد میگذره ...

نمیشه داداش,توی TV بالای 40 اینچ خودشو نشون میده این قضیه وقتی اپ اسکیل بشه...
من الان تی وی 32 اینچ دارم 720p خیلی کیفیت بازیهای PS4 روی همین خوبه ولی نکته اینجاست من فاصلم 2 متره واسه خوندن نوشته ها یکم مشکل دارم و چشم درد میگیره...وگرنه از نظر کیفیتی بله اوکیه توی این سایز...

برای این تفاوت ها کافیه فقط فاصله رو با TV بیشتر کنید !

پ.ن: به نظرم همونطور که دوستان قبلا پیشنهاد دادن تاپیکی در مورد رزولوشن زده بشه و این دست خبرها توی اون قرار بگیره، انصافا این قضیه خبرهای رزولوشن داره از حد میگذره ...
همان طور که IGN تو پادکستش به این موضوع اشاره کرده، شما کافیه چند متر از تی وی فاصله بگیرید اون موقع هیچ تفاوتی رو احساس نمی کنید؛ وان بر اساس همین ویژگی ساخته شده و این باعث میشه بتونن از Res بزنن و روی بقیه قسمت های گرافیکی بازی کار کنند. به نظرم خودم این ویژگی به ماکروسافت تو آخر نسل یه برتری ویژه نسبت به PS4 میده و من همین الان نگران PS4 هستم.
از اون طرف هم 30 فریم یه حس سینمایی جالب رو به بازی میده که 60 فریم از این ویژگی بی بهره است.​

بله قطعا همینطوره
ببینید مایکروسافت چقدر به فکر گیمرهاشه کنسول میسازه تا بازیا 720روشون اجرا شه که مردم از TV هاشون فاصله بگیرن چششون ضعیف نشه
اصلا طبق یسری تحقیقات هم توسط ماکروتفاوت بین وضوح 1080P و وضوح 720P تا تلویزیون 100اینچ فهمیده نمیشه و بیاد با ذره بین نگاه کنی تا متوجه تفاوت بشی و ساخت TV های 2K,3K,4K هم بی مورده در همین راستا استاندارد Xbone-Retina تعریف شده

آخرین ویرایش:
من فكر ميكنم در نهايت امر به هر حال با Mature شدن كنسولاي اين نسل رزولوشن 1080 جا مي افته و اكثر بازياي اين نسل روي هر دو كنسول با اين رزولوشن اجرا ميشن اما اين نكته هم بايد در نظر داشت كه 1080 شدن Xone به معناي مساوي شدنش با PS4 نيست به هر حال با هر مكانيزمي PS4 از 50 تا 100 درصد ( بين علما اختلاف نظر وجود داره:d) از وان قويتره رزولوشن كه مساوي بشه نسخه ي PS4 ميتونه دو برابر فريم و يا دوبرابر IQ داشته باشه. مشكل وان فقط به رزولوشن ختم نميشه اين اختلاف قدرت در هر صورتي وجود داره كه خودشو بصورت رزولوشن يا فريم ريت و يا در نهايت IQ نشان خواهد داد.

NO, I think you’ll find over this generation games will use a variety of rez and framerates
میگم مشکل از منه یا مشکل از جای دیگه است !؟ :-s
هرچی دارم فکر میکنم بنده خدا حرف بده و غلطی نزده :دی
نمیشه داداش,توی TV بالای 40 اینچ خودشو نشون میده این قضیه وقتی اپ اسکیل بشه...
من الان تی وی 32 اینچ دارم 720p خیلی کیفیت بازیهای PS4 روی همین خوبه ولی نکته اینجاست من فاصلم 2 متره واسه خوندن نوشته ها یکم مشکل دارم و چشم درد میگیره...وگرنه از نظر کیفیتی بله اوکیه توی این سایز...
ایشون داشتن ترول معکوس مینمایدند :-" :دی

بسه دیگه بابا .... من نمیدونم اینهمه هم زدن واسه چیه ؟!! چه بیانیه های دندان شکنی هم صادر میکنن !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or