مایکروسافت: بازیهای Xbox one دارای رزولوشن و فریم های مختلفی است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
xbox_consle_sensr_controllr_f_transbg_rgb_2013.png

از زمانی که کنسولهای نسل بعد منتشر شده اند بعضی از سازندگان برای رسیدن به رزولوشن 1080p و 60 فریم بر روی Xbox one به مشکل خورده و همین باعث ایجاد اختلاف کیفیتی بعضی از بازیهای مولتی پلتفرم بین PS4 و Xbox one شده است.عده ای این را ضعف سخت افزاری کنسول مایکروسافت قلمداد میکنند ولی رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای اسپنسر اعتقاد دیگری دارد.

کاربری در تویتر از آقای اسپینسر در مورد رزولوشن بازیها سوال پرسیده بود که آیا واقعا سخت است که رزولوشن را از 900p به 1080p بر روی Xbox one رساند؟اسپینسر در جواب بیان کرد که ما تا به حال بر روی Xbox one بازیهایی با رزولوشن و فریم های متفاوت مشاهده کردیم (900p،1080p، 720p ) به نظر می رسد ایشان معتقد است که مشکل از سخت افزار کنسول نیست زیرا بازیهایی بوده اند که به صورت 1080p بر روی این کنسول منتشر شده اند.ایشان در جواب همچنین گفت:

خیر ، شما در ادامه نسل شاهد رزولوشن و فریم های متنوع دیگری خواهید بود!

اسپینسر در ادامه در تویت دیگری اعلام کرد که مایکروسافت برنامه ای برای GDC ندارد.

منبع

این اسپنسر هم در نوع خودش ماله کشی هستا!

بجای بافتن اراجیف و ماست مالی کردن روی کنسولشون کار میکردن الان شرایطشون اینقدر اسفناک نمیشد.

نه بابا؟ عجب! چشم بسته غیب میگه ایشون...البته جالبه کلا این نسل همه زدن تو کار Resolution های تو مخی...792، 912، از این چیزا.

دارای رزولوشن های مختلفی نیست کلا 2 دسته داره:720 و other :d

اختلاف کیفیتی بعضی از بازیهای مولتی پلتفرم بین PS4 و Xbox one شده است
نمونه دارید که کیفیت بازی به طور واضح باشه که با عکس بشه تشخیص داد؟
به نظر دیگه بحث رزولیشن تکراری نشده ؟ یعنی سر این قضیه بحث نکردیم ؟ ایا به نظرت اولی نسلی سیر نشدید از ترول ؟ ایا به نظرت توییتر یه نفر لازم بود تاپیک باز بشه ؟ ایا به نظرت این لطمه به کیفیت فروم نمیزنه ؟ و ایا های دیگر که تا صبح میشه اینجا پرسید
واقعا چرا ما نمیخوایم قبول کنیم هردو کنسول در یک سطح هستن فقط روی کاغذ باهم تفاوت دارند چرا نمیخوایم متوجه بشیم برای x1 بازی اومده با رزولیشن 1080 با فریم 60 ثابت پس این کنسول جواب میده چرا ؟ من دیگه خسته شدم از این بحث تکراری به خدا

[h=2]مایکروسافت: بازیهای Xbox one دارای رزولوشن و فریم های مختلفی است![/h]

تنوع محصول به این میگن :x ...

به نظر دیگه بحث رزولیشن تکراری نشده ؟ یعنی سر این قضیه بحث نکردیم ؟ ایا به نظرت اولی نسلی سیر نشدید از ترول ؟ ایا به نظرت توییتر یه نفر لازم بود تاپیک باز بشه ؟ ایا به نظرت این لطمه به کیفیت فروم نمیزنه ؟ و ایا های دیگر که تا صبح میشه اینجا پرسید
واقعا چرا ما نمیخوایم قبول کنیم هردو کنسول در یک سطح هستن فقط روی کاغذ باهم تفاوت دارند چرا نمیخوایم متوجه بشیم برای x1 بازی اومده با رزولیشن 1080 با فریم 60 ثابت پس این کنسول جواب میده چرا ؟ من دیگه خسته شدم از این بحث تکراری به خدا

PS4_XboxOne_05a.gif

اینو قبول داری؟تازه بازی قراره بعدا بیاد
MGS V

به نظر می رسد ایشان معتقد است که مشکل از سخت افزار کنسول نیست زیرا بازیهایی بوده اند که به صورت 1080p بر روی این کنسول منتشر شده اند
بله مشکل از سخت افزار نیست. چون سیستم قبلی من هم که 8 سال پیش خریده بودم مشکلی نداشت، فقط نمیدونم چرا سازنده ها بازی ها را بد میساختن که مثلا بازی ها اجرا نمیشد یا باید روی very low بازی میکردم.... البته بازی های آتاری مثل هواپیمای معروف را خوب اجرا میکرد.:-b
پاچه را مایکی بدجور ورمالیده! :horse:
به نظرم بهتره سریع همه xone ها را جمع کنه یه طرح نو در اندازد!!!! با حرف زدن حریف PS4 سونی نمیشه...
-----------------------

البته بعضی از سایتها گفتن این نسل هشتم کلا ضعیف ظاهر شده و عمر هر دو کنسول خیلی کمتر از نسل قبلی خواهد بود. یکی از متختصصان گفته PS3 در هنگام عرضه با PC های حرفه ای رقابت شانه به شانه ای داشته، اما الان PS4 حتی با سیستم های نسبتا حرفه ای هم کم میاره و تنها راه حل عدم شکست دو کنسول این نسل را ، همون بازیهای انحصاری دونسته که در این مورد هم مایکروسافت فرسنگ ها از سونی عقبه.!

خداوکیل خدا کنه درست بگه چون واقعا اصلا از میکرو خیلی بعیده در برابر شرکت دیگه ای کم بیاره...(ترول تو پوست پستمه :دی)

وقتی کنسولی با اسم رمز All in one وارد میشه، یعنی هر گونه تنوع 900p , 720p , 480p و الی آخر...

PS4_XboxOne_05a.gif

اینو قبول داری؟تازه بازی قراره بعدا بیاد
MGS V

برای این تفاوت ها کافیه فقط فاصله رو با TV بیشتر کنید !

پ.ن: به نظرم همونطور که دوستان قبلا پیشنهاد دادن تاپیکی در مورد رزولوشن زده بشه و این دست خبرها توی اون قرار بگیره، انصافا این قضیه خبرهای رزولوشن داره از حد میگذره ...

من نمیدونستم کیفیت تصویر تنوعه و ربطی به کیفیت خود بازی نداره .. تشکر میکنم از آقای اسپنسر که شک منو تبدیل به یقین کردن .. :d

بله نمونه های گسترده ای قبلا ارائه شده و فکر نکنم نیاز باشه الان دوباره در موردشون بحث کرد.
الان من با این خبر ترول کردم؟!!
هر دو کنسول در یک سطح هستند؟!! وقتی رو برگه قوی تره در واقعیت هم قوی تره ولی خب در اینکه در آینده بازی سازی واسه Xone بهتر میشه و نهایتا راحت تر به 1080p میرسن شکی نیست.

میگم اقای اسپینسر مگه قرار نبود تا لانچ صبر کنیم ببینیم حق با کیه ؟ مگه سونی هر نسل ادعای قدرت الکی نمیکنه ؟ مگه قرار نبود دو کنسول Xbox One و PS4 مانند یک پورشه 400 HP و یک کوروت 700 HP باشن ؟ :d:p
الان تا اخر نسل صبر کنیم ؟ به نظر من بهتره همون از tv فاصله بگیریم . هم دیگه دنبال رزولوشن و این چیزا نمیریم هم چشمامون سالمتر میمونه

برای این تفاوت ها کافیه فقط فاصله رو با TV بیشتر کنید !

پ.ن: به نظرم همونطور که دوستان قبلا پیشنهاد دادن تاپیکی در مورد رزولوشن زده بشه و این دست خبرها توی اون قرار بگیره، انصافا این قضیه خبرهای رزولوشن داره از حد میگذره ...

وقتی کنسولی با اسم رمز All in one وارد میشه، یعنی هر گونه تنوع 900p , 720p , 480p و الی آخر...

خداوکیل خدا کنه درست بگه چون واقعا اصلا از میکرو خیلی بعیده در برابر شرکت دیگه ای کم بیاره...(ترول تو پوست پستمه :دی)

بله مشکل از سخت افزار نیست. چون سیستم قبلی من هم که 8 سال پیش خریده بودم مشکلی نداشت، فقط نمیدونم چرا سازنده ها بازی ها را بد میساختن که مثلا بازی ها اجرا نمیشد یا باید روی very low بازی میکردم.... البته بازی های آتاری مثل هواپیمای معروف را خوب اجرا میکرد.:-b
پاچه را مایکی بدجور ورمالیده! :horse:
به نظرم بهتره سریع همه xone ها را جمع کنه یه طرح نو در اندازد!!!! با حرف زدن حریف PS4 سونی نمیشه...
-----------------------

البته بعضی از سایتها گفتن این نسل هشتم کلا ضعیف ظاهر شده و عمر هر دو کنسول خیلی کمتر از نسل قبلی خواهد بود. یکی از متختصصان گفته PS3 در هنگام عرضه با PC های حرفه ای رقابت شانه به شانه ای داشته، اما الان PS4 حتی با سیستم های نسبتا حرفه ای هم کم میاره و تنها راه حل عدم شکست دو کنسول این نسل را ، همون بازیهای انحصاری دونسته که در این مورد هم مایکروسافت فرسنگ ها از سونی عقبه.!

میدونی نمی خوام رویاتو خراب کنم دوست داشتم با این گیف حال کنی پیش خودت بگی من راست میگم ولی من برات از سایت خود سازنده بازی ویدیو اپ کردم دانلود کن بگو ببینم چقدر تفاوت می بینی زرنگ بازی با یک عکس گیف که معلوم نیست منبعش کیه نیست عزیز این ویدیو همه دانلود کنن ببین چهارتا کنسول همزمان رکود گرفته شده و کنار هم گذاشتن منبعشم سایت کونامی هست با شما بحث فایده نداره به خدا
دانلود 720 hd

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or