مایکروسافت اعلام کرد:سازگاری کنترل Xbox one در سال 2014 با PC

19Rodar

کاربر سایت
Xbox_One_Controller.jpg

مدتی است کنسول جدید مایکروسافت رو نمایی شده است و کنترل این کنسول قدرتمند نظرات مثبت زیادی را به سمت خود جلب کرده است.مایکروسافت به تازگی اعلام کرده است که امیدوار است با اضافه کردن قابلیت های جدید ، در نهایت در سال ۲۰۱۴ کنترل Xbox One سازگاری کاملی با ویندوز pc داشته باشد.

یکی از سخنگویان مایکروسافت در این مورد به سایت VentureBeat اعلام کرده است :

همان طور که قبلا اعلام شد ، هر چند به نظر می رسد که کنترل Xbox One در بسیاری از قسمتها شبیه به کنترل قبلی است ولی از لحاظ زیر بناهای تکنولوژی هیچ گونه وجه اشتراکی با کنترل Xbox 360 ندارد. پروتکل های بیسیم جدید ، همراه با توانایی کار در حالت سیمی و علاوه بر این ویژگی هایی مانند ضربه های محرک ، بدان معنا است که برای سازگاری کنترل با pc باید نرم افزارهای جدیدی نوشته شود و بهینه سازی شود.

وی اینگونه مطلب خود را به پایان می رساند که :

ما باید کارهایی انجام بدهیم که به این اطمینان برسیم که آن دسته از بازی های pc که از کنترل xbox 360 حمایت می کنند ، با کنترل xbox one هم سازگاری داشته باشند. ما می دانیم که مردم می خواهند از کنترل Xbox One بر روی pc استفاده کنند و ما انتظار داریم که شاهد وجود این قابلیت در سال ۲۰۱۴ باشیم.

جدیدا هم اعلام شد که کنترل X1 حدود 40 تغییر عالی و مفید نسبت به کنترلر X360 داده است و مایکروسافت حدود 100 میلیون دلار فقط برای کنترل این کنسول هزینه کرده است.تنها چند ماه دیگر به تاریخ قرار گرفتن این کنسول قدرتمتد در فروشگاه های معتبر جهانی باقی مانده است.

آخرین ویرایش:
ضربه ها ی محرک چیه ؟؟؟
شک داره دسته؟
دسته که شک داره سیستم ویبرش خیلی باحاله چنتا موتور کوچیک داره به جای دوتا موتور معمول کلی مدلای مختلف شک میده از حالط ضربان قلب گرفته تا استارت زدن ماشین کلا سیستم ویبرش خیلی پیشرفتس

خالی بسته :d

- - -ویرایش - - -

دوستان سک سوال
بازی های نسل بعد که برای PC میان رو با همین دسته 360 هم که الان داریم بازی میکنیم میشه بازی کرد روی PC ؟

اصلا دسته x360 به pc وصل نمیشه ! مگر اینکه مبدل مخصوص یا دسته x360 مخصوص pc بخری که خیلی گرونه .
در مورد چیزی هم که گفتی میشه . مشکلی ندراه .

خالی بسته :d

- - -ویرایش - - -

اصلا دسته x360 به pc وصل نمیشه ! مگر اینکه مبدل مخصوص یا دسته x360 مخصوص pc بخری که خیلی گرونه .

دسته سیم دار که براحتی وصل میشه. بیسیمش هم یه گیرنده میخواد همین.که فکر نکنم قیمت آنچنانی داشته باشه. الان قیمت گیم 360 برای ویندوز (یه پک که دسته 360 هست توش+اون گیرنده) حدود 170 باید باشه .

یه تفاوت مهمی که کنرلر X1 با 360 داره اینه که دیگه در 2 نوع سیمدار و بیسم عرضه نمیشه
همون دسته بیسیم رو شما با کابل Micro usb ش وصل کنید به سیستم یا کنسول خود دسته کاملا سوییچ مشه رو حالت سیمی و تمام اصلاعاتش هم از طریق همون سیم منتقل میشه
نکته دیگه هم اینه که دسته X1 تو ماشه هاش هم موتور ویبره داره!

من اولين 360 که خريدم دستش را با سيم دار عوض کردم
بعد ازحدودا 6 سالی که دارم باش کار ميکنم(روی pc) هر بلايی که شده سرش آوردم پام کامل رفته روش
از يک متری افتاده ... خلاصه سگ جون تر از دسته 360 نديدم
اميدوارم x1 هم همينطور باشه

سیم‌دارش که Plug & Play هست. وصل کن به PC و بشین بازی کن.
بی‎سیمش هم با گیرنده خودش به راحتی وصل می‌شه به PC. من یه نسله دارم بازی‎ها رو روی PC با گیم 360 بازی می‎کنم (همون گیم‌‎پدی که همراه با کنسول خریدم).
دسته 360 مخصوص PC نداریم، فقط بعد از یک مدت مایکروسافت یک بسته که حاوی گیرنده مخصوص PC هم بود وارد بازار کرد که زیرش نوشته بود For Microsoft Windows! که البته همون نوع دسته هم مخصوص PC نیست و می‎‌شه به 360 وصلش کرد.

خبر خوبیه . بازم دمش گرم هوای PC رو داشت
فکر نمیکردم همچین کاری بکنه

- - -ویرایش - - -

دوستان سک سوال
بازی های نسل بعد که برای PC میان رو با همین دسته 360 هم که الان داریم بازی میکنیم میشه بازی کرد روی PC ؟

حتماََ چند سالی ساپورتش میکنن ولی بعدش بازیها برای دسته X1 بهینه میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or