مایکروسافت از اینکه PS4 Pro پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری را ندارد، متعجب شده است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z03.jpg
در کنار تعجب مصرف کنندگان از عدم وجود پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری، مایکروسافت نیز از این تصمیم سونی متعجب شده است. وب‌سایت The Guardian فرصت این را داشته تا به گفتگو با Albert Penello از مایکروسافت بپردازد و در جریان آن پنلو دیدگاه خود را در رابطه با نداشتن پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری اعلام کرده است.

او در این مورد بیان داشت:" من نمی‌خواهم وارد جنگ‌های کنسولی شوم، من احترام زیادی برای کاری که سونی انجام می‌دهد قائلم. اما از دیدگاه تحلیلی، من فکر می‌کنم که برخی تصمیم‌های گرفته شده توسط آن‌ها برای محصولشان باعث تعجب من شده است. فقدان یک پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K، با توجه به توجه سونی به مدیا [رسانه]، جای تعجب دارد. من فکرمی‌کنم بسیاری از مردم این تصمیم سونی را با توجه به تصمیم‌هایی که در طول تاریخ شرکت‌شان گرفته‌اند پیش بینی نکرده‌اند."

در کنار نظر پنلو در این مورد، وی در رابطه با چشم انداز مایکروسافت در رابطه با کنسول Xbox Scorpio نیز صحبت کرده است. او اعتراف کرد که مایکروسافت با اینکه می‌دانسته کنسول Xbox Scorpio یک سال دیگر منتشر می‌شود، تصمیم به عرضه‌ی کنسول Xbox One S گرفته است.

با این حال او در ادامه اظهار داشت که مایکروسافت با این هدف تصمیم به عرضه‌ی Xbox Scorpio در سال 2017 گرفته که به توسعه دهندگان بازی‌های ویدئویی فرصت کافی برای تولید محصولات با کیفیت بدهد. او همچنین شفاف سازی کرد که این تصمیم مایکروسافت ربطی به تصمیم سونی برای عرضه‌ی کنسول میان نسلی PS4 Pro در ماه نوامبر ندارد؛ مایکروسافت تنها به منظور ارائه‌ی بهترین کنسول صبر کرده است.

منبع

اشکال نداره ، من که فقط واسه گیم میخوامش، اندرو هاوس هم از تصمیم مایکرو در قبال معرفی اسکورپیو و ریلیز یک سال بعدش متعجب شده بود ، البته اندرو بیشتر حق داشت متعجب بشه .

• Like
Reactions: jhoobin
دیسک بلوری 4k چه تاثیری رو 4k بودنش داره؟؟؟؟؟ بنظرم من که اهنیتی نداره
یکی جواب بده لطفا
چند روزه با قدرت افتادی تو انجمن تو هر تاپیکی چندتا پست بی محتوا میفرستی ها =))=))=))
خودت یه بار این سوالی که پرسیدی بخون ببین معنیشو میفهمی؟

:|
چند روزه با قدرت افتادی تو انجمن تو هر تاپیکی چندتا پست بی محتوا میفرستی ها =))=))=))
خودت یه بار این سوالی که پرسیدی بخون ببین معنیشو میفهمی؟
راس میگی فک کنم چرت گفتم ولی واقعا نداشتن دیسک بلوری 4k اهمیتی نداره تو هم انقدر این نگو هرجا میرم یکی همش همین میگه نمیدونم این روزا مشکلم چیه%-(

• Like
Reactions: z2s sas
:|

راس میگی فک کنم چرت گفتم ولی واقعا نداشتن دیسک بلوری 4k اهمیتی نداره تو هم انقدر این نگو هرجا میرم یکی همش همین میگه نمیدونم این روزا مشکلم چیه%-(
مشکلت اینه که زیاد کامنت میذاری، کم گوی و گزیده گوی...

مایکروسافت کار عاقلانه کرده اسکورپیو رو الان معرفی کرد دلیلش هم اینه که کسانی که الان ps4 دارن نمیرن پرو بخرن چون بازیها مشترکه و به خاطر یکم گرافیک اپسکیل شده ارزش نداره و صبر میکنن تا اسکورپیو بیاد . چون هم قوی تره هم میتونن بازیهای وان رو هم روش اجرا کنن اونهایی که تو این نسل وان نداشتن .
در واقع معرفی اسکورپیو یک سال و نیم تا عرضه به خاطر اینه که جلو فروش پرو رو بگیرن که بازار رو از دست ندن .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

مایکروسافت کار عاقلانه کرده اسکورپیو رو الان معرفی کرد دلیلش هم اینه که کسانی که الان ps4 دارن نمیرن پرو بخرن چون بازیها مشترکه و به خاطر یکم گرافیک اپسکیل شده ارزش نداره و صبر میکنن تا اسکورپیو بیاد . چون هم قوی تره هم میتونن بازیهای وان رو هم روش اجرا کنن اونهایی که تو این نسل وان نداشتن .
در واقع معرفی اسکورپیو یک سال و نیم تا عرضه به خاطر اینه که جلو فروش پرو رو بگیرن که بازار رو از دست ندن .

کسی که به بازی های playstation علاقه داشته باشه،هیچوقت با کنسول چند برابر قوی تر عوضش نمیکنه. :D

• Like
Reactions: jhoobin

داداش اسکروپیوهم یه بین نسلیه مگه چقدر میخواد قوی تر باشه بعد شما یجور میگی انگار بازیای اسکروپیو مشترک نیست

• Like
Reactions: Adroit
کسی که به بازی های playstation علاقه داشته باشه،هیچوقت با کنسول چند برابر قوی تر عوضش نمیکنه. :D
درسته ولی شما اگر بخوای یکی از جدیدارو بخری و الان پی اس 4 داشته باشی عاقلانه اینه که اسکورپیو بخری تا بازیهای هردورو تجربه کنی. مگه اینکه بخوای همه رو بخری. که خوب خیلیا براشون ممکن نیست یا نمیخوان اونقدر هزینه کنن

• Like
Reactions: mmk2008 and bazicon
همونطور که میدونیم کنسولا رو عناوین انحصاری زنده نگه میداره خب کسی که ps4 داره بعد منتظره یه بازی مثل gow خب حتما دلش میخواد این بازی رو با گرافیک بیشتر تجربه کنه برای همین ps pro میخره نمیره اسکروپیو بگیره که

یکی از دلایل مهم موفقیت ps2 اون زمان این بود که dvd player ها گرون بودن اما ps2 هم بازیا خودشو اجرا میکرد هم بازیا ps1 اجرا میکرد هم دیسک موزیک اجرا میکرد هم یه dvd player قدرتمند بود , در کنار اینا قیمت مناسبی داشت ( دیسک ها dvd فناوری نوینی بودن )
ps3 هم فروش این رقمش بخاطر داشتن درایو بلوری هم از نسل خودش جلوتر بود
دیگه سونی سر ps4 pro که انقدر دار دار کرد که این کنسول 4k ساپورته و اله بله جیمبله , مگه میشه پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری را نداشته باشه

خیالت راحت این ملت سر چند تا پیکسل هر برندی رو میفروشن شما ایران رو نگاه نکن همین جنگ پیکسلی فروش ps4 رو جلوتر برده والا الان تنوع انحصاری توی وان بیشتر از ps4 هست الان ps هنوز یک شوتر خوب یا یک ریسینگ خوب عرضه نکرده اما مایکرو رو نگاه کنید tps خوب داره fighting خوب داره racing خوب داره fps خوب داره

خیالت راحت این ملت سر چند تا پیکسل هر برندی رو میفروشن شما ایران رو نگاه نکن همین جنگ پیکسلی فروش ps4 رو جلوتر برده والا الان تنوع انحصاری توی وان بیشتر از ps4 هست الان ps هنوز یک شوتر خوب یا یک ریسینگ خوب عرضه نکرده اما مایکرو رو نگاه کنید tps خوب داره fighting خوب داره racing خوب داره fps خوب داره
اون برای کسیه که تنوع اونجوری بخواد. اکثرا بازی یا فرنچایز خاصی را میخوان که روی سیستمشون باشه.

• Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or