مایکروسافت: آیا مایل به پس فروختن بازی‌های دیجیتالی خود هستید؟

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
مایکروسافت می‌خواهد بداند که آیا شما بازی‌های دیجیتالیتان را با 10 درصد قیمت خریداری شده خواهید فروخت؟ در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه شوید.

mblxeilj791d3ou805af.png

این پرسش در یک نظرسنجی که به دارندگان کنسول Xbox فرستاده شده، مشاهده شده است، متن سوال به شرح زیر است:
«آیا علاقه‌ای به این دارید که فروشگاه بازی‌های دیجیتالی، گزینه‌ای را در اختیار مشتریان خود قرار دهد که آن‌ها بتوانند بازی‌های دیجیتالیشان را با 10 درصد از قیمتی که خریداری کرده‌اند، به فروشگاه پس بفروشند؟».
برای این سوال چهار پاسخ درنظر رفته شده‌ است؛ «بله، برای بسیاری از بازی‌های دیجیتالیم»، «بله، اما فط برای تعداد کمی از بازی‌های دیجیتالی که دیگر بازی نمی‌کنم»، «نه» و «نمی‌دانم/ مطمئن نیستم».

اگر فرض کنیم یک‌ بازی شصت دلاری خریداری کرده‌اید، با پس فروختن آن 6 دلار به حساب شما اضافه خواهد شد. این درصد با این که بسیار کم است، اما با توجه به این که همچین گزینه‌ای تا به حال در اختیار کاربران قرار نگرفته است، باز هم قابل توجه است.

این پرسش در نظرسنجی، سوالاتی را در ذهن به وجود می‌آورد، مثلا آیا 10 درصد مبلغی که هنگام خرید بازی‌ پرداخت کرده‌ایم را پس خواهیم گرفت یا اگر بازی پس از مدتی قیمت آن کم شده باشد، این مبلغ 10 درصد قیمت فعلی آن خواهد بود؟ بازی‌هایی که با تخفیف خریداری شده‌اند چطور؟ و تکلیف بازی‌هایی که از طریق سرویس Games with Gold دریافت کرده‌ایم چه خواهد بود؟
این سوالات تا زمانی که این ایده عملی نشود، به احتمال زیاد بی پاسخ خواهند ماند.

منبع

دوستان درجریان هستید که الان بازی های دیجیتالی تون رو به 0.000000001% هم نمیتونید بفروشید و این امکان تازه میخواد اضافه شه ؟؟؟
بعد هم درجریانید که مایکرو میخواد "هیچی" رو از شما بخره دیگه؟؟

آخه بعضی ها جوری دارن میگن 10% کمه و با Gamestop مقایسه میکنن قضیه رو ( !!!! ) انگار مایکروسافت بازی ای که تو بازار 40$ ازتون میخرن رو 6$ میخره و میخواد دوباره 50$ بفروشه !!!!

خیلی عالیه واقعا یک سری بازی های دیجیتالی رو واقعا اگه بشه فروخت عالیه مثلا سری بازی های ورزشی یا حتی مثلا عناوین ریسینگ یا یه سری عناوین انلاین که سروراشون خالی شده خیلی حرکت جالبیه اگه انجام بدن

دوستان درجریان هستید که الان بازی های دیجیتالی تون رو به 0.000000001% هم نمیتونید بفروشید و این امکان تازه میخواد اضافه شه ؟؟؟
بعد هم درجریانید که مایکرو میخواد "هیچی" رو از شما بخره دیگه؟؟

آخه بعضی ها جوری دارن میگن 10% کمه و با Gamestop مقایسه میکنن قضیه رو ( !!!! ) انگار مایکروسافت بازی ای که تو بازار 40$ ازتون میخرن رو 6$ میخره و میخواد دوباره 50$ بفروشه !!!!
چرا هیچی؟ :D مثلا من الان Ori and the Blind Forest رو گرفتم 20 دلار، الان فکر کنیم طرح اجرا شده و بخوام بفروشم 2 دلار گیرم میاد. خداییش نگه دارم و هر از چندی برم تو منوش و موسیقیش رو گوش کنم خیلی بیشتر از 2 دلار ارزش داره :D اینکه بشه بازی رو فروخت امکان خوبی هست ولی باید قیمتش منطقی بشه، به صرف اینکه همچین چیزی تا حالا توی Live وجود نداشته که نمیشه بگیم به به چه طرح خوبی! البته نه اینکه بگیم نصف پول بازی رو پس بگیریم ولی 25 یا 30 درصد قیمت فعلی بازی (اینجوری بازی قدیمی تر به صورت منطقی قیمتش کمتر میشه)، به نظرم خیلی خوبه :دی

چرا هیچی؟ :D مثلا من الان Ori and the Blind Forest رو گرفتم 20 دلار، الان فکر کنیم طرح اجرا شده و بخوام بفروشم 2 دلار گیرم میاد. خداییش نگه دارم و هر از چندی برم تو منوش و موسیقیش رو گوش کنم خیلی بیشتر از 2 دلار ارزش داره :D اینکه بشه بازی رو فروخت امکان خوبی هست ولی باید قیمتش منطقی بشه، به صرف اینکه همچین چیزی تا حالا توی Live وجود نداشته که نمیشه بگیم به به چه طرح خوبی! البته نه اینکه بگیم نصف پول بازی رو پس بگیریم ولی 25 یا 30 درصد قیمت فعلی بازی (اینجوری بازی قدیمی تر به صورت منطقی قیمتش کمتر میشه)، به نظرم خیلی خوبه :D
بله برای این جور بازی ها بدرد نمیخوره مثلا منم هیلو 5 رو گرفتم 60 دلار حالا شش ماه گذشته و فعلا هم زیاد بازیش نمیکنم دیگه نمیام بدمش 6 دلار برعکس میذارم بمونه چون ممکنه 5 سال دیگه هم بازی کنم و خیلی هم لذت ببرم ولی fifa 14 رو تو تخفیف گرفتم 35 دلار الان اگه ازم 3.5 دلارم برداره میدم با کله

چرا هیچی؟ :D مثلا من الان Ori and the Blind Forest رو گرفتم 20 دلار، الان فکر کنیم طرح اجرا شده و بخوام بفروشم 2 دلار گیرم میاد. خداییش نگه دارم و هر از چندی برم تو منوش و موسیقیش رو گوش کنم خیلی بیشتر از 2 دلار ارزش داره :D اینکه بشه بازی رو فروخت امکان خوبی هست ولی باید قیمتش منطقی بشه، به صرف اینکه همچین چیزی تا حالا توی Live وجود نداشته که نمیشه بگیم به به چه طرح خوبی! البته نه اینکه بگیم نصف پول بازی رو پس بگیریم ولی 25 یا 30 درصد قیمت فعلی بازی (اینجوری بازی قدیمی تر به صورت منطقی قیمتش کمتر میشه)، به نظرم خیلی خوبه :D

منظور من از "هیچی" اینه که این چیزی که مایکرو میخواد بابتش پول بده به هیچ دردِ خودش نمیخوره (اگه واسش خرید بازی دیجیتالی ما سودی داره بفرمایید که منم بدونم)
بالاخره از دیدگاه مایکرو هم باید به این قضیه نگاه کرد...

واسه Ori و کلا بازی هایی که قیمت بالایی ندارند هم این فقط و فقط به نظر شما برمیگرده و کسی مجبور نکرده مارو که بازی مون رو بفروشیم

کل حرف من اینه که بهتره توقع بیش از حد نداشته باشیم چون این حرکت با همین 10% هم اگر انجام بشه برای منِ مصرف کننده (نسبت به الان) فقط سود هست و بس :grinning:

منظور من از "هیچی" اینه که این چیزی که مایکرو میخواد بابتش پول بده به هیچ دردِ خودش نمیخوره (اگه واسش خرید بازی دیجیتالی ما سودی داره بفرمایید که منم بدونم)
بالاخره از دیدگاه مایکرو هم باید به این قضیه نگاه کرد...

واسه Ori و کلا بازی هایی که قیمت بالایی ندارند هم این فقط و فقط به نظر شما برمیگرده و کسی مجبور نکرده مارو که بازی مون رو بفروشیم

کل حرف من اینه که بهتره توقع بیش از حد نداشته باشیم چون این حرکت با همین 10% هم اگر انجام بشه برای منِ مصرف کننده (نسبت به الان) فقط سود هست و بس :grinning:
چرا سودی نداره؟ صفحه قبل هم گفتم، مایکروسافت که نمیاد پول واقعی بده به طرف که بره پی کارش :دی به اکانتش اعتبار اضافه میکنه که بره یه بازی دیگه بخره، همین خرید و فروش بیشتر بازی ها میشه سود مایکروسافت. این مجبور نکردن و اینا هم تو بحث جایی نداره، داریم در مورد مشکلات و مزیت های این روش حرف میزنیم، حالا یکی دوست داره بازیش رو بده 0.5 دلار هم مسلما کسی کاری بهش نداره ولی دلیل نمیشه بگیم همه دارن سود میکنن این وسط :دی ضمن اینکه 25% قیمت روز بازی اصلا توقع بیش از حد نیست.

چرا سودی نداره؟ صفحه قبل هم گفتم، مایکروسافت که نمیاد پول واقعی بده به طرف که بره پی کارش :D به اکانتش اعتبار اضافه میکنه که بره یه بازی دیگه بخره، همین خرید و فروش بیشتر بازی ها میشه سود مایکروسافت. این مجبور نکردن و اینا هم تو بحث جایی نداره، داریم در مورد مشکلات و مزیت های این روش حرف میزنیم، حالا یکی دوست داره بازیش رو بده 0.5 دلار هم مسلما کسی کاری بهش نداره ولی دلیل نمیشه بگیم همه دارن سود میکنن این وسط :D ضمن اینکه 25% قیمت روز بازی اصلا توقع بیش از حد نیست.
موضوع اینه که اگه بخوان 25% قیمت بازی رو پس بدن باید با هزارتا ناشر و بازی ساز سر و کله بزنن و ازشون اجازه بگیرن! و این قضیه تقریبا منتفی هست چون هیچ ناشری قبول نمیکنه:دی
و این ده درصدی هم که پیشنهاد دادن سهم خود مایکروسافت از فروش بازی های داخل استور هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or