ماکروسافت نام تجاری Forzavista را ثبت نمود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
forza_vista.png

درود.

بازار کنفرانس ماکروسافت به همین شکل داغ است و اگر آمدن سری جدید ریسینگ محبوب این کنسول Xbox یعنی Forza را به آن اضافه کنیم داغتر از قبل نیز خواهد شد . در خبری که دقایقی پیش سایت معتبر siliconera آن را منتشر کرده است این روند پیش‌بینی می‌شود بازی جدید فورزا با نام
"Forzavista" در کنفرانس ماکروسافت به نمایش در بیاید.

siliconera در خبر خود می‌گوید تصویر بالا را که اسم Forzavista نوشته شده است را شرکت ماکروسافت در 15 May همین سال به ثبت رسانیده است. هر چند اسم Forzavista در بخش "video game" نوشته شده است ولی گفته می‌شود همان قابلیت Auto Vistaـیی بایشد که ما در سری قبل این سری شاهد بودیم. شایان ذکر است منابع دیگر نیز هنوز به طور دقیق نمی‌دانند Forzavista دقیق چه می‌تواند باشد.

http://gamingbolt.com/forza-vista-trademark-uncovered-possible-feature-for-new-forza-game

Will Microsoft Reveal Forza Vista At Their Xbox Event?

آخرین ویرایش:
^^
Forza Horizon یه چیز متفاوت با Forza Motorsport بود، مثلا اسمش میشد Horza Forizon اونوقت به عنوان یه IP جدید قبولش داشتید؟ :دی اینم که نوشته ForzaVista اگه واقعا وجود داشته باشه مطمئن باش یه چیز کاملا متفاوت نسبت به Motorsport و Horizon میشه، فقط اینا از اسم Forza استفاده میکنن تا بازی بیشتر شناخته بشه و البته از موتور Turn 10 هم واسه ساخت بازی بهره میبرن :دی در ضمن مطمئن باش IP جدید هم معرفی میشه، صبر کنید فقط :دی
محمد فکر کنم اگه Forza Vista ـی باشه همون ادامه Horizon ـه. اینجور فکر میکنم که هر نسخه از همین Forza Horizon یه پسوند دیگه داره و شماره نداره. هر دفعه یه اسمی داره. :d واسه همین احتمال میدم ادامه Horizon باشه. :d

کلا Forza Motorsport با روحیاتم بیشتر از هر ریسینگ دیگه ای سازگاره اما برای لانچ تایتل همون PGR باشه بهتره چون Motorsport بره واسه 2014 تا حسابی روش کار کنن :bighug:

Forzavista is "a feature of interactive video game software which allows players to obtain statistical information of internal and external features of a vehicle and to virtually navigate and operate those vehicles."
این همون قابلیت Auto Vista هست که تو Forza 4 بود که به نظر میرسه اسمشو عوض کردن و احتمالا پیشرفته تر شده باشه این قابلیت.
تو همون لینک منبع هم ذکر شده که Forzavista بازی نیست.
یمقدار تو ترجمه خبر دقت کنید لطفا

وقتی اسمش فورتزا رو داره به این معنی نیست که بازی فورتزا..الان فورتزا استاندارد بی نقص و شاهکار بودن تو سبک ریسینگه وقتی یه ریسینگ اسم فورتزا رو داره یعنی بی نقص و شاهکاره.اره برادر اینه:دی

من چند منبع دیگ رو هم که دیدم احتمال بازی رو ندادن و برخی هم دادن. در کل من متن رو عوض کردم. لطفا تیتر خبر رو عوض کنید.

اول نسلی ip جدید نخوان معرفی کنن دیگه نمی کنن! تا آخر نسل باید همون بازیهای قبلی رو بازی کنیم با فرمول عمومی (n+1) :| .

نسل قبلی چنتا ایپی درست حابی معرفی کردن
برای هایپ هم که شده،مثل سونی باید چنتا بازی خالی بندی نظیر Agent و Versus رو کنه در غیر این صورت !@#$%^& به نسل اتی

ماشاالله اینقدر ریسینگ تاپ داره این کنسول آدم نمیدونه کدوم رو آرزو کنه .

Forza Motorsport
Forza Horizon
PGR

من یکی ازینارو فردا میخوام :d

میگما...تا کل ریسینگ به سلطه Forza درنیاد ول کن نیستن!:d
جدا از شوخی نگاهمون رو فقط به گیم محدود نکنیم...خیلی بعید نیست که FV یک سیستم آنلاین برای سری Forza باشه...
میتونن خیلی از قابلیت های جدید برای بخش مولتی پلیر در نظر بگیرن و به بازی اضافه کنن!

به هر حال من یکی بعید بدونم بخوان بازی جدیدی از سری Forza باشه!
1.سبک دیگه ای نمونده که توش قشون کشی نکنن.
2.PGR باید بزنه گاراج!
3.و باز هم میگم سبک دیگه ای نمونده!

قطعا بایدبه فکر فورزا 4 هم باشیم ! رسمن جنگ GT6 و FORZA 4 شروع شد ! نسل قبل که بازنده GT بود . این نسل باید دید کی بازنده میشه . :d
2 سال پیش بازی عرضه شده همه تهشو در اوردن تو تازه می خوای بری تو فکرش؟؟؟:)) تازه اعلام جنگ هم میکنی اخه مجبوری برادر من؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or