ماکروسافت نام تجاری Forzavista را ثبت نمود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
forza_vista.png

درود.

بازار کنفرانس ماکروسافت به همین شکل داغ است و اگر آمدن سری جدید ریسینگ محبوب این کنسول Xbox یعنی Forza را به آن اضافه کنیم داغتر از قبل نیز خواهد شد . در خبری که دقایقی پیش سایت معتبر siliconera آن را منتشر کرده است این روند پیش‌بینی می‌شود بازی جدید فورزا با نام
"Forzavista" در کنفرانس ماکروسافت به نمایش در بیاید.

siliconera در خبر خود می‌گوید تصویر بالا را که اسم Forzavista نوشته شده است را شرکت ماکروسافت در 15 May همین سال به ثبت رسانیده است. هر چند اسم Forzavista در بخش "video game" نوشته شده است ولی گفته می‌شود همان قابلیت Auto Vistaـیی بایشد که ما در سری قبل این سری شاهد بودیم. شایان ذکر است منابع دیگر نیز هنوز به طور دقیق نمی‌دانند Forzavista دقیق چه می‌تواند باشد.

http://gamingbolt.com/forza-vista-trademark-uncovered-possible-feature-for-new-forza-game

Will Microsoft Reveal Forza Vista At Their Xbox Event?

آخرین ویرایش:
Motorsport شبیه ساز، Horizon شبیه ساز/آرکید، Vista آرکید کامل. جالب میشه :دی حالا خوبه یه چیزی Leak شد (حالا همچین چیزی وجود داره یا نه به کنار)، کم کم داشتم به ماهیت وجود داشتن کنفرانس شک می کردم :دی برنامه ریسینگ های مایکروسافت اینجوری باشه خیلی عالیه:
2013 ==> Project Gotham Racing 5
2014==> Forza Horizon 2/Vista/hala harchi
2015==> Forza Motorsport 5

آخرین ویرایش:
^^
Forza Horizon یه چیز متفاوت با Forza Motorsport بود، مثلا اسمش میشد Horza Forizon اونوقت به عنوان یه IP جدید قبولش داشتید؟ :دی اینم که نوشته ForzaVista اگه واقعا وجود داشته باشه مطمئن باش یه چیز کاملا متفاوت نسبت به Motorsport و Horizon میشه، فقط اینا از اسم Forza استفاده میکنن تا بازی بیشتر شناخته بشه و البته از موتور Turn 10 هم واسه ساخت بازی بهره میبرن :دی در ضمن مطمئن باش IP جدید هم معرفی میشه، صبر کنید فقط :دی

Motorsport شبیه ساز، Horizon شبیه ساز/آرکید، Vista آرکید کامل. جالب میشه :دی حالا خوبه یه چیزی Leak شد (حالا همچین چیزی وجود داره یا نه به کنار)، کم کم داشتم به ماهیت وجود داشتن کنفرانس شک می کردم :دی برنامه ریسینگ های مایکروسافت اینجوری باشه خیلی عالیه:
2013 ==> Project Gotham Racing 5
2014==> Forza Horizon 2/Vista/hala harchi
2015==> Forza Motorsport 5
بیخیال بابا :d
FM واسه 2015؟ :| حاضرم هیچ کدوم از اونا منتشر نشه ولی FM5 زودتر بیاد!! :d
البته هورایزن نسل بعدی هم خیلی دیدنی میشه :d

Forza Horizon تنها شباهتی که با فورزا داشت همون اسم فورزا بود :دی وگرنه ما این همه جفتش همزمان بازی داشتیم میکردیم اصلا خسته نمیشدیم :دی
از اومدن این بازی هم استقبال میکنیم حالا Forza اولش نوشته بیشتر بخاطر موتور گرافیکی هست و اینکه احتمالا مثل FH خود T10 کمک کرده یا خودش ساخته :دی از نظر من IP جدید میتونه باشه :دی
پ.ن:اول نسلی یه PGR5 و FMS5 من میخوام :|
پ.ن2:یه ریسینگ جدید بسیار میپسندم مخصوصا آرکید باشه :دی

شاید اسم رمز بازی 5 forzamotorsport یا forzahorizon2 باشه آخه اینا عادت دارن از این کارا کنن:>بازی جدید نیست اخه چه خبره 3 نوع فورزا:|

لاقل اسمشو عوض کنه و یکم تغییر بده بشه ای پی جدید نسل عوض شد باید چیزهای جدیدی رو کنه :-$

تو چی میگی این وسط:d

نشون دادن یه ریسنیگ جدید برای لانچ تایتل از الزامات مراسم فردا شبه ( اصن رسمه برای معرفی کنسوله جدید یه ریسینگ هم میزنن تنگش :دی ) ، ولی من دوست دارم PGR نشون بدن تا Forza ، اصن رسم مایکرو تو هر دو تا انونس کنسولهای قبلیش PGR بوده برای لانچ تایتل !! امیدوارم سر این سومی هم PGR لانچ تایتل بشه .

یه استدلالی هم هست مایکروسافت اول قرار بوده بازی رو با نام PGR عرضه کنــه ، بعد سیاستش ایجاب کرده همه بازی های ریسینگــش رو با پیشوند Forza عرضه کــنه . از اون طرف تو یه کنفرانس دوتا Racing انحصاری ؟ اصلا فکرشم نکن ! :d یا PGR یا Forza Vista هر دوتا باهم واسه لانچ تایتل محال ممکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or