ماکروسافت:عرضه نسل جدید در زمان حیات نسل حاضر

Hosein M

کاربر سایت
screenshot_263836_thumb_wide300.jpg

با سلام....
طبق گفته ماکروسافت با توجه به رسیدن به نصفی از از عمره 10 ساله جعبه مجهول طبق امروزه در محافل گوناگون بر سر این موضوع بحث هایی صورت گرقته که ایا ماکروسافت صبر میکند تا 5 سال گذشته تا عمر مفید این کنسول تمام شده سپس نسل جدید خود را معرفی کند یا در زمان عمر باقی مانده کنسول این کار را خواهد کرد.
جناب Chris Lewis مسئول بخش xbox از شرکت ماکروسافت در طی گفت و گویی با European نظر قاطع خود را در این مورد اعلام کردند:"باقی ماندن از 5 سال از عمر 10 ساله X360 به معنی عرضه نکردن نسل جدید این کنسول نیست و من نمیخوام چیزی رو در مورد این کنسول افشا کنم یا در مورد تاریخ عرضه ان حرف بزنم ولی شما متیونید تصور کنید که این اتفاق در زمان حیات x360 اتفاق بیفتد و این بستگی به تصمیم ما در مورد این امر دارد و ما بر این موضوع تمرکز کرده ایم و اکنون ما از موفقیت خود در این نسل لذت میبریم."
یک ماه پیش هم جناب Yves Guillemot از یوبی سافت اعلام کرده بود که ان ها انتظار دارند نسل جدید جعبه مجهول به زودی معرفی شود و بعضی شایعات خبر از عرضه ان در e3 اینده می دهند.

منبع

آخرین ویرایش:
بسیار خوشحال میشم E3 بعدی کنسولهای نسل بعدی رو معرفی کنن
حتی 2 سال هم طول بکشه تا بیاد بازار مشکلی نیست سرگرم باشیم و دلمون رو خوش کنیم هم کافیه!

اصلا هم خوب نیست که نسل جدید از راه برسه.اگه نسل جدید بیاد باید دوباره دغدغه ی هک کردن و اینجور مسائل داشته باشیم.چه بسا دیگه نشه هکشون کرد
البته دیر و زود باید بیاد بالاخره دیگه ولی خدا کنه این هکر هام نسل جدیده فعالیتاشون هم با اومدن نسله جدید شروع کنند:d

هر چی باشه برا ما ایرونی ها خوب نمیشه به احتمال زیاد دیگه دیسک رو میذارن کنار و فقط دانلود....یا هارد رو میذارن کنار حافظه ابری و.....کلا هرچی تکنولوژی پیشرفت کنه به ضرر ما ایرونی هاست.اقا کنسول جدید نخواستیم همین خوبه

بچه ها به نظر شما بازی های 360 رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟این کنسول جدیده رو میگم(کیکنت چی ساپورت میکنه اگه میکنه کنسول رو بفروشیم تا اون موقع با پی سی سر کنیم که یه وقت اون موقع قیمت نیاد پایین)

بچه ها به نظر شما بازی های 360 رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟این کنسول جدیده رو میگم(کیکنت چی ساپورت میکنه اگه میکنه کنسول رو بفروشیم تا اون موقع با پی سی سر کنیم که یه وقت اون موقع قیمت نیاد پایین)

اره دوست عزیز100درصد ساپورت میکنه کینکت هم نگران نباش به نظرم من کینکت مال نسل بعده خدایی تکنولوژیه.مثه موو نیست کینکت میتونه با اپدیت ارتقاء بدن و امکانات فوق العاده ی بهش اضافه میشه

یه چی میگم شاید بعضی دوستان بخندن ولی تازه داره دوزاریم میافته که چرا halo anniversary یه remake ساده نیست :d من میگم 343 میخواد با HA یه پایان با شکوه رو 360 نشون بده و به خاطره همین داره از تمام قدرت انجینش استفاده میکنه حالا کاری ندارم انجین HA ، انجین reach هست ـه یا نه ولی این همه وقت رو یه remake گذاشتن، طوری که از لحاظ گرافیکی از halo reach هم بهتر بنظر بیاد فک میکنید منطقی ـه؟؟؟؟ :d

با خودتون دو دو تا چهارتا کنید عجیب نیست وقتی قراره halo 4 با فاصله زمانی یه سال عرضه بشه با یه انجین جدید که مسلماً گرافیک بمراتب بهتری نسبت به halo anniversary داره چه لزومی داره اینقدر رو یه Remak ساده وقت بذارن؟؟؟ حداقل از لحاظ گرافیکی !!!؟ اصلاً چه قدر می تونن بین دو نسخه تفاوت ایجاد کنن ؟؟ :d

شک ندارم انجینی که قراه تو نسخه بعدی halo استفاده کنن یه انجین نسل بعده :d

هیچی بعید نیست ولی یه نگاهی به نسل قبل بندازیم ، بازی های بزرگی بودن که توی آخرین سال هر کنسول عرضه شدن ! :دی از Gran Turismo 4 و FF XII و God of War II که به ترتیب 2005 و 2006 و 2007 برای PS2 اومدن تا Ninja Gaiden و Halo 2 که هر دو یه سال قبل از اومدن 360 عرضه شدن ! یعنی میگم با اطمینان زیاد هم نمیشه در این مورد بگیم که Halo 4 روی کنسول های نسل بعد میاد یا به خاطرش کنسول مایکروسافت دیرتر میاد و ...
ولی در مجموع همون طور که قبلآ هم گفتم حاضرم تا یکی دو سال (به خاطر مسائل هک و اینا) با کنسول های نسل بعد بازی نکنم ولی زودتر شروع بشه ! :دی حال و هوای خیلی زیبایی داره شروع هر نسل !

خبر بسیار خوبی هست و مسرت بخش من خوشحال میشم تا 2013 کنسول جدید بیاد تنها مشکلی این نسل داشت به نظرم همین حجم دیسک هاش بود که به نظرم ماکروسافت حلش میکنه
گرافیک و قدرت کنسول ها قطعا میره بالا و ممکنه یک تغییرات کوچیکی هم تو ظرفیت دستگاه و دسته ها ایجاد کنه
Halo 4 یک پایان تاریخی برای X360 هست و منم با اون دوست عزیز موافقم که 343 داره روی یک انجین قوی و جدید کار میکنه همه را انگشت به دهان خواهد کرد.
نکته بعدی کینکت هست به نظرم این کینکت در نسل بعدی XBOX نیز کارایی خواهد داشت سطح فناوری کینکت بسیار بالا هست و ماکروسافت فکر نکنم کینکت جدیدی طراحی کنه شاید تغییراتی در آن ایجاد کنه ولی شی نیست XBOX جدید همین کینکت امروز را هم ساپورت میکنه پس جای هیچ نگرانی نیست
کلا بی صبرانه منتظر نسل جدید هستم و دوست دارم بازی هاش را اورجینال بخرم حس خوبی به آدم میده :d

همون موقع كه شايعه شده بود كنسول جديد قشنگشونو نشون كرايتك دادن بعد روز بعدش كرايتك تكذيب كرده ديگه همه فهميدن باو 100% E3 بعدي رو نمايي ميشه اصلا يه شايعاتي بود كه همين E3 رو نمايي ميشه
اونايي كه مخالف استارت خوردن نسل بعديه كنسولها هستن دعا بجونه نيتنتندو كنن كه همه آتيشا از گور همين شركت بلند ميشه:d
ولي من مطمئنم سوني E3 2013 رونمايي نميكنه شايد سال بعديش رو كنه

e3 امسال که بعیده . ماکروسافت وقتی Halo4 رو اعلام کرده نمیاد یک کنسول جدید اعلام کنه . ولی به نظر من دیگه قطعی هست که E3 13 کنسول رونمایی بشه . احتمالا اوایل 2014 هم عرضه بشه . در کل امیدوارم که ماکروسافت مثل 360 کنسولش رو هوشمندانه بسازه طوری که بعد این همه سال بتونه توی کورس رقابت بمونه .

هیچی بعید نیست ولی یه نگاهی به نسل قبل بندازیم ، بازی های بزرگی بودن که توی آخرین سال هر کنسول عرضه شدن ! :دی از Gran Turismo 4 و FF XII و God of War II که به ترتیب 2005 و 2006 و 2007 برای PS2 اومدن تا Ninja Gaiden و Halo 2 که هر دو یه سال قبل از اومدن 360 عرضه شدن ! یعنی میگم با اطمینان زیاد هم نمیشه در این مورد بگیم که Halo 4 روی کنسول های نسل بعد میاد یا به خاطرش کنسول مایکروسافت دیرتر میاد و ...
ولی در مجموع همون طور که قبلآ هم گفتم حاضرم تا یکی دو سال (به خاطر مسائل هک و اینا) با کنسول های نسل بعد بازی نکنم ولی زودتر شروع بشه ! :دی حال و هوای خیلی زیبایی داره شروع هر نسل !
آخه آریا این بار قضیه خیلی فرق می کنه :
اولاً 343 یه عنوان درست حسابی به نام halo anniversay رو واسه امسال آماده داره !! چه لزومی داره halo 4 رو هم تو همین نسل بده بیرون ؟؟؟

دوماً نگاه کن تغریباً امسال تمام عناوین انحصاری و تاپ 360 داره عرضه میشه ؛ اگه واقعا قرار باشه کنسول بعدی مایکرو یه سال دیگه بیاد کدوم یکی از عناوینش رو میتونه تو یه سال واسه نمایش آماده کنه ؟؟ 3 gears که 1 ماه دیگه میاد و بعید میدونم حتی ساخت شماره بعدیش به این زودی ها شروع بشه چه برسه به نمایشش !!!
forza 4 و Ryse هم به همین منوال ، میمونه یه 2 alan wake با halo 4 خوب اگه قرار باشه 4 halo تو حالت خوش بینانش یه سال دیگه بیاد ، مسلماً تا یکی دو سال بعدش خبری از نسخه جدید halo نخواهد بود ،که سر جمع میشه نزدیک سه سال !!!! از طرفی مایکرو به یه عنوان درست حسابی که فروش کنسولش رو تضمین کنه نیاز داره .... چه عنوانی بهتر از Halo 4 با یه نمایش طوفانی :d

سوماً به نظرت چرا وقتی 1 سال تا عرضه halo 4 باقی مونده و همه منتظر یه ingame از halo 4 هستن مایکرو به یه نمایش CG بسنده میکنه ؟؟ مگه غیر اینکه نزدیک 2 سال ـه دارن رو halo 4 کار میکنن ؟؟

چهارماً به نظرت بی عقلی نیست که وقتی 343 انجین قدرتمندی مثل reach در اختیار داره که هنوز تو بین بازی های FPS جزو بهترین هاست و حتی تو مواردی بهترین ـه !!! تو یک یا نهایتاً دو سالِ پایانی عمر باقی مونده از این نسل تازه شروع به نوشتن یه انجین جدید کنه؟؟ اصلاً گیریم این کارم کرد واسه نسل بعد چی کار میخواد بکنه ؟؟؟ بعید میدونم مایکرو اشتباهی که سره halo 3 کرد رو دوباره تکرار کنه ( همون قضیه انجین نسل قبلش که حتی با اینکه 1 سال بعد از gears اومد باز نتونست در حد و اندازه عنوانی که سمبول 360 شناخته ظاهر شه ) و احتمال میدم شروع به نوشتن یه انجین جدید کرده باشن که جوابگوی نسل بعد باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or