ماکروسافت:عرضه نسل جدید در زمان حیات نسل حاضر

Hosein M

کاربر سایت
screenshot_263836_thumb_wide300.jpg

با سلام....
طبق گفته ماکروسافت با توجه به رسیدن به نصفی از از عمره 10 ساله جعبه مجهول طبق امروزه در محافل گوناگون بر سر این موضوع بحث هایی صورت گرقته که ایا ماکروسافت صبر میکند تا 5 سال گذشته تا عمر مفید این کنسول تمام شده سپس نسل جدید خود را معرفی کند یا در زمان عمر باقی مانده کنسول این کار را خواهد کرد.
جناب Chris Lewis مسئول بخش xbox از شرکت ماکروسافت در طی گفت و گویی با European نظر قاطع خود را در این مورد اعلام کردند:"باقی ماندن از 5 سال از عمر 10 ساله X360 به معنی عرضه نکردن نسل جدید این کنسول نیست و من نمیخوام چیزی رو در مورد این کنسول افشا کنم یا در مورد تاریخ عرضه ان حرف بزنم ولی شما متیونید تصور کنید که این اتفاق در زمان حیات x360 اتفاق بیفتد و این بستگی به تصمیم ما در مورد این امر دارد و ما بر این موضوع تمرکز کرده ایم و اکنون ما از موفقیت خود در این نسل لذت میبریم."
یک ماه پیش هم جناب Yves Guillemot از یوبی سافت اعلام کرده بود که ان ها انتظار دارند نسل جدید جعبه مجهول به زودی معرفی شود و بعضی شایعات خبر از عرضه ان در e3 اینده می دهند.

منبع

آخرین ویرایش:
بله این خبر را خواستم بزارم یعنی دیگه شک ندارم 2013 به صورت 100 درصد میاد ! منکه دارم بال در میارم :دی

It is mating season for the singing moles of Redmond, fresh off their migration back from Mountain View, and they are singing about the XBox Next chip. What’s more, they have a name and a date.

The moles are cooing the name softly while they think up new ways to transition Microsoft’s business model from monopoly abuse to patent trolling. The name they are singing in their tunnels sounds like “Obed”, but the spelling might be a bit off due to echoing in the tunnels.

Obed it seems is SoC, CPU + GPU, and of course eDRAM, it sounds an awful lot like an evolutionary version of the current XBox 360 chip. Some say it is an x86/Bulldozer part, but everything we have been hearing for a long time says that the chip is going to be a PPC variant. In any case, the GPU is definitely made by AMD/ATI, and IBM has a big hand in the SoC design.

The moles all say that production is set for late 2012, possibly the early days of 2013. basically once the moles get settled in to Mountain View for the winter. They will give the thumps up or down on silicon based on parts they get back in Q1 of 2012. If all goes well that is. That puts production of the XBox Next in the late spring or early summer of 2013, just in time for singing mole mating season. Nothing gets a sow’s attention like a new SoC.S|A

... نکن اقا جون ... نکن اینکارو :|
بابا تازه کینکت گرفتیم بذارید یه 2 سال لذت ببریم ازش ... **** ** **** :(
بابا چرت مبگن ماکرو نکنی ها !
بابا ما عاشق یوبی هستیم ولی جدا از عناوین خوبش اشغال های قشنگی هم تقدیم نسل و کینکت کرد ... این Yves Guillemot دوباره یه گندی زده دنبال یکی میگرده رو سرش خالی کنه/:)
اقا چه خبره چرا انقدر نسل رو زود میخواید کهنه کنید ... بابا کنسول ها به تحلیل من (:d) هنوز هشت نه سالی جا دارن
من بیشتر نگران کینکت هستم . بابا لااقل دوتا بازی خوب یا هادکور بده واسمون خاطره بشهo:-)

بله این خبر را خواستم بزارم یعنی دیگه شک ندارم 2013 به صورت 100 درصد میاد ! منکه دارم بال در میارم :دی
حاضرم شرط ببندم e3بعدی معرفی میشه..
گرافیکشم باز میخواذ شرکت amdبسازه طبق این خب
cpuهمibmعزیز مثل 360
امیدوارم فقط گندی که تو 360 زدن که بوش همه جا رو برداشت تو این کنسول نزنن که خودم شخصا میرم امریکا و..............هیچ غلطی نمیکنم.
منظورم مشکل حرارتی کنسول هست..
بابا ما عاشق یوبی هستیم ولی جدا از عناوین خوبش اشغال های قشنگی هم تقدیم نسل و کینکت کرد ... این Yves Guillemot دوباره یه گندی زده دنبال یکی میگرده رو سرش خالی کنه/:)
اقا چه خبره چرا انقدر نسل رو زود میخواید کهنه کنید ... بابا کنسول ها به تحلیل من (:d) هنوز هشت نه سالی جا دارن
من بیشتر نگران کینکت هستم . بابا لااقل دوتا بازی خوب یا هادکور بده واسمون خاطره بشهo:-)
رفیق بهت بر نخورها
مرده شور اون کینکت رو ببرن با یوبی سافت
صدای همه در اومده از مدیر eaگرفته تا گیمرای معمولی اخه تا کی میخوان این گرافیک کاغذی رو ادامه بدن دیگه حال همه داره بهم میخوره حالا گرافیک به کنار حداقل یه چند تا ipجدید که میاد..

آخرین ویرایش:
خو شما عنوان تاپیک رو خوندی ؟؟
اگه نسل بعد شروع شه مانعی برای لذّت شما و امثال شما ( مثل خودم ) از این نسل وجود نداره چون ساپورت ادامه داره !

خوب نمی دونم چرا ولی وقتی این خبر شنیدم، یه جورایی احساس میکنم Alan wake 2 دیگه تو این نسل نمی بینیم :d

و همین طور من یه حدس دیگه میزنم :دی اگه doom4 قرار باشه 2013 بیاد روی همین کنسولهای نسل جدید هم میاد :دی

حاضرم شرط ببندم e3بعدی معرفی میشه..
.
این شرط را من خیلی وقته بستم :دی

آخرین ویرایش:
و همین طور من یه جدس دیگه میزنم :دی اگه doom4 قرار باشه 2013 بیاد روی همین کنسولهای نسل جدید هم میاد :دی

این شرط را من خیلی وقته بستم :دی
اگه قرار باشه تو E3 سال بعد کنسول جدید مایکرو معرفی بشه شک ندارم halo 4 با Alan wake 2 رو کنسول جدید نمایش داده میشن :d دلیلشم خیلی واضح ـه اولاً هیچ بازی مثل halo4 نمی تونه به فورش یه کنسول کمک کنه یا یه عبارتی تضمینش کنه (یعنی یه جورایی بهترین تبلیغ واسه xbox بعدی halo 4 ) از طرفی باز یه حس دیگه بهم میگه 343 داره رو یه انجین نسل بعد کار میکنه :d

اینم باید در نظر بگیریم وقتی به کنسول نسل بعد میاد معمولا هنگام عرضه بازی درست حسابی نداره یا حداقل کم داره ؛ یه بازی high class مثل halo خیلی راحت میتونه نظر هر خریداری به خودش جلب کنه :d

رفیق بهت بر نخورها
مرده شور اون کینکت رو ببرن با یوبی سافت
صدای همه در اومده از مدیر eaگرفته تا گیمرای معمولی اخه تا کی میخوان این گرافیک کاغذی رو ادامه بدن دیگه حال همه داره بهم میخوره حالا گرافیک به کنار حداقل یه چند تا ipجدید که میاد..

نه بابا این حرفا چیه !
دمت هم جیز یوبی دیگه گندشو دراورده :d

خو شما عنوان تاپیک رو خوندی ؟؟
اگه نسل بعد شروع شه مانعی برای لذّت شما و امثال شما ( مثل خودم ) از این نسل وجود نداره چون ساپورت ادامه داره !

قضیه ی فورزا4 و پشتیبانی ناقص (:d) با کینکت رو مصطفی یادت میاد که من عکس یه فرمون گذاشتم ؟
اینم همون زهرماره فقط با ظاهری جدیدتر ... دوباره میگه کینکت رو 720 به عنوان یه وسیله سرگرمی برا خونواده و ... (عین قضیه فورزا4 ):d
من ماکرو رو میشناسم ... خیلی گداست :|

بازم از DVD9 استفاده کنن :p

که چی بشه ؟ ;;)

باو ناراحت نباش :دی من تازه میخوام چند روز بعد 360 بخرم :دی
ببین فرض کن سال بعد نسل جدید بیاد ! چند ماهی ( 7-8 ماه) طول میکشه تا بیاد بازار اونم امریکا و اروپا نه ایران !
بعد بیاد ایران قیمت که طبق قانون نیست اینا خرکی بالا میبرن :دی تازه با اینکه بیاد ایران و قیمت زیاد باشه و تو بتونی مثلا بخری ، هنوز که حک نشده! ( شاید اصلن حک نشه :دی)
تمام :دی

یه چی میگم شاید بعضی دوستان بخندن ولی تازه داره دوزاریم میافته که چرا halo anniversary یه remake ساده نیست :d من میگم 343 میخواد با HA یه پایان با شکوه رو 360 نشون بده و به خاطره همین داره از تمام قدرت انجینش استفاده میکنه حالا کاری ندارم انجین HA ، انجین reach هست ـه یا نه ولی این همه وقت رو یه remake گذاشتن، طوری که از لحاظ گرافیکی از halo reach هم بهتر بنظر بیاد فک میکنید منطقی ـه؟؟؟؟ :d

با خودتون دو دو تا چهارتا کنید عجیب نیست وقتی قراره halo 4 با فاصله زمانی یه سال عرضه بشه با یه انجین جدید که مسلماً گرافیک بمراتب بهتری نسبت به halo anniversary داره چه لزومی داره اینقدر رو یه Remak ساده وقت بذارن؟؟؟ حداقل از لحاظ گرافیکی !!!؟ اصلاً چه قدر می تونن بین دو نسخه تفاوت ایجاد کنن ؟؟ :d

شک ندارم انجینی که قراه تو نسخه بعدی halo استفاده کنن یه انجین نسل بعده :d

من که امیدوارم تو نسل بعدی یه جهش گرافیکی خیره کننده داشته باشیم اگه این جهش بخواد در حد دایرکس 11 باشه همون نیاد فعلا سنگینتره در ضمن اینم بگم عمر 360 هم که تموم بشه مطمئن باشید کینکت تازه بانسل بعدش به معروفیت میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or