ماکروسافت در باره ی انتخاب نام کنسول خود یعنی XBOX ONE توضیحات کامل را میدهد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
images

زمانی که CNET پرسید که آیا خطر ابتلا به سردرگمی با اولین کنسول بازی ویدئویی مایکروسافت وجود دارد." و اسم این کنسول به طور پراکنده شکل گرفته است که در آن مردم به آن به عنوان مراجعه کنندها ی ایکس باکس دچار سردگمی می شوند ما را نگران کرد. ما بعد از چند وقت تصمیم گرفتیم اسمی بسیار قدرتمند را به وجود بیاوریم . XBOX ONE واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است و این ترکیبی از این کنسول بسیار قدرتمند است که در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده و بهتر بود نام این کنسول را XBOX ONE میگزاریم .

"قدرت باور نکردنی در این دستگاه وجود دارد، ارتباط با نسل بعدی Kinect را واقعا برای کسانی که فعل و انفعالات ظریف را میسنجند برای شما به ارمغان می آورد و قادر می سازد،" . بنابراین به عبارت دیگر، جف، آن را به نام XBOX ONE معرفی میکند

XBOX ONE " واقعا تجسم یک دستگاه است که همه سرگرمیها در آن وجود دارد است ,از جمله شرایطی که برای TV در نظر گرفته شده بسیار لذت بخش هستند . پس از یکی به پایان رسیدن همه ی این امکانات عمیقا ما تلاشمان را بر روی کارهای مفید تر و بهتر برای XBOX ONE انجام خواهیم داد.
تنها یک چیز مطمئنا گیج کننده است، در این ایده که مردم ممکن است به یک فروشگاه برای خرید یکی از ایکس باکس های قدیمی بروند و دچار مشکل شوند اما "من فکر می کنم چند دقیقه وجود دارد .... نشانه تعجب (" HMM ") اما بعد از آن به زودی مردم متوجه آنچه وجود دارد خواهند شد

"چیزی که شما باید به یاد داشته باشید، این است دیگر هیچ شباهتی بین این کنسول ها وجود ندارد شما می توانید آنها را به هیچ اشتباه خریداری کنید . بنابراین، هنگامی که مردم می گویند XBOX ONE ، بازتاب نسخه جدید کنسول بیشتر نمایان می شود .
منبع

اسمی که نیاز به توضیح داشته باشه اسم نیست که،360 واقعا اسم قشنگی بود که معنی جالبی هم داشت ولی one هیچ چیز خاصی نداره،به نظرم همون infinite که شایعه شده بود قشنگ تر بود

XBOX ONE واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است

یعنی با این حرفش قـَـــــعـــــشـــَـــــــــنــــگ دو تا XBOX قبلی رو آفتابه گرفت رفت! :)
عجب دلیل بی منطقی...

در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده
غلط کرده:|
پردازنده 8 هسته ای رو که Galaxy S4 هم داره دیگه, 8GB رم هم که از زمان تیرکمون شاه رو PC بوده, حافظه فوق سریع هم که چیزی نگم بهتره, SOC هم تا جایی که یادم میاد پردازنده های Tegra ی انویدیا هم هم SOC بودن. بقیش هم که کلا چرت داره میگه:دی

کم ترول کنید..!
الان مثلا HTC نام بهترین گوشی تاریخش رو گذاشته ONE آیا کسی بهش فحش داد
آیا گوشی های گذشته این کمپانی رو کسی Spin- Off خطاب کرد..

شما اول مهفوم ONE رو درک بکنید بعد بیایین پست بگزارید..90 درصد کسانی که اینجا پست میگزارن خیای میکنن منظور از ONE یعنی عدد 1
:))

آخرین ویرایش:
اسم گذاریش که اصلا خوب نبود از خود اسم xbox تا شماره گذاریش . ..من با اینکه اخرای این نسل هست هنوزم با بچه ها دانشگاه ی وقت حرف بازی می شه می گم اکس باکس نمی دونن چی هست!!! می گم مثل همون پلی استیشن هست ولی ماکروسافت ساخته بعد می فهمن!!

شما اول مهفوم ONE رو درک بکنید بعد بیایین پست بگزارید..90 درصد کسانی که اینجا پست میگزارن خیای میکنن منظور از ONE یعنی عدد 1
پس منظور رنگ one هست؟ :| خودش گفته Xbox One یعنی اینکه این کنسول برای اولین بار ساخته شده است:|

کاری با خبر و اینکه حرفش درسته و منطقیه و یا نه ندارم ولی لطفاً خبر رو کامل و درست ترجمه کنید تا باعث گیج شدن یه سری افراد نشه! :d
نقل از منبع :
Xbox One really embodies the concept that this is the first device, the combination of this very powerful console that brings all its eight cores, 8GB of RAM, super fast memory, super powerful SoC we built, super powerful dedicated audio and video processing
نقل از ترجمه :
واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است؟؟؟؟؟؟

من نمیدونم چقدر واستون مهمه که خبر بزارین و لایک بگیرین!وقتی یه خبری رو به هر دلیل میزارین لااقل شسته رفته ترجمه کنید نه اینکه مستقیم بندازین تو google tranclate و کپی پیست کنید اینجا.
کاری با خبر و اینکه حرفش درسته و منطقیه و یا نه ندارم ولی لطفاً خبر رو کامل و درست ترجمه کنید تا باعث گیج شدن یه سری افراد نشه! :d
نقل از منبع :
نقل از ترجمه :
چیش مشکل داره؟ نه واقعا کجای خبر مشکل داره ؟ ببینیند دوست عزیز هر خبری که ترجمه میشه باید ویرایش شه و اینکه اگه ویرایش نشه خیلی از کلمات انگلیسیو نمیشه به فارسی ترجمه کرد و تو یه متن جا داد مطمئن باشید اگه خبری کمی مشکل داشت مدیران اونو میبستن.....البته شما که خیلی واردین باید پیش قدم این خبرای خیلی مهم شین ...آقای مالک ما لایکامونو تو FB میگیریم نه اینجا:d
خب میرسیم به بحث نام XBOX ONE باید به این نتیجه رسید بهترین نام برای کنسول ماکروسافت این بود که تو نسل بعد به ترتیب بره جلو و دچار پراکندگی اسم تو بازار نشه و گیمرهارو گمراه نکنه که هنوز که هنوزه 360 رو با ایکس باکس نسل اول یه سری اشتباه بگیرن ........

زمانی که CNET پرسید که آیا خطر ابتلا به سردرگمی با اولین کنسول بازی ویدئویی مایکروسافت وجود دارد." و اسم این کنسول به طور پراکنده شکل گرفته است که در آن مردم به آن به عنوان مراجعه کنندها ی ایکس باکس دچار سردگمی می شوند ما را نگران کرد. ما بعد از چند وقت تصمیم گرفتیم اسمی بسیار قدرتمند را به وجود بیاوریم . XBOX ONE واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است و این ترکیبی از این کنسول بسیار قدرتمند است که در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده و بهتر بود نام این کنسول را XBOX ONE میگزاریم .

"قدرت باور نکردنی در این دستگاه وجود دارد، ارتباط با نسل بعدی Kinect را واقعا برای کسانی که فعل و انفعالات ظریف را میسنجند برای شما به ارمغان می آورد و قادر می سازد،" . بنابراین به عبارت دیگر، جف، آن را به نام XBOX ONE معرفی میکند

XBOX ONE " واقعا تجسم یک دستگاه است که همه سرگرمیها در آن وجود دارد است ,از جمله شرایطی که برای TV در نظر گرفته شده بسیار لذت بخش هستند . پس از یکی به پایان رسیدن همه ی این امکانات عمیقا ما تلاشمان را بر روی کارهای مفید تر و بهتر برای XBOX ONE انجام خواهیم داد.
تنها یک چیز مطمئنا گیج کننده است، در این ایده که مردم ممکن است به یک فروشگاه برای خرید یکی از ایکس باکس های قدیمی بروند و دچار مشکل شوند اما "من فکر می کنم چند دقیقه وجود دارد .... نشانه تعجب (" HMM ") اما بعد از آن به زودی مردم متوجه آنچه وجود دارد خواهند شد

"چیزی که شما باید به یاد داشته باشید، این است دیگر هیچ شباهتی بین این کنسول ها وجود ندارد شما می توانید آنها را به هیچ اشتباه خریداری کنید . بنابراین، هنگامی که مردم می گویند XBOX ONE ، بازتاب نسخه جدید کنسول بیشتر نمایان می شود .
منبع
ممنون از ترجمه.سعی کن لااقل جای , " . رو رعایت کنی و مستقیم از زبان مبدا و به همون شکل انتقال ندی تا ترجمه ات گیج کننده نباشه

اسم گذاریش که اصلا خوب نبود از خود اسم xbox تا شماره گذاریش . ..من با اینکه اخرای این نسل هست هنوزم با بچه ها دانشگاه ی وقت حرف بازی می شه می گم اکس باکس نمی دونن چی هست!!! می گم مثل همون پلی استیشن هست ولی ماکروسافت ساخته بعد می فهمن!!
این دیگـــه اشکال ـه بچه ها دانشــگاهـــه شماست!
اصلا کاری به بحث قشنگ یا زشت بودن اسم ــش ندارم ولی دیگه ... .

واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است و این ترکیبی از این کنسول بسیار قدرتمند است که در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده و بهتر بود نام این کنسول را XBOX ONE میگزاریم .
این قسمت رو بنویسید " این اولین کنسول بازی ای است که فلان قابلیت ها را یکجا دارد." بهتره چون تمام اینا قبلا بودن. ولی نه یکجا.

چیش مشکل داره؟ نه واقعا کجای خبر مشکل داره ؟ ببینیند دوست عزیز هر خبری که ترجمه میشه باید ویرایش شه و اینکه اگه ویرایش نشه خیلی از کلمات انگلیسیو نمیشه به فارسی ترجمه کرد و تو یه متن جا داد مطمئن باشید اگه خبری کمی مشکل داشت مدیران اونو میبستن.....البته شما که خیلی واردین باید پیش قدم این خبرای خیلی مهم شین ...آقای مالک ما لایکامونو تو FB میگیریم نه اینجا:d
خب میرسیم به بحث نام XBOX ONE باید به این نتیجه رسید بهترین نام برای کنسول ماکروسافت این بود که تو نسل بعد به ترتیب بره جلو و دچار پراکندگی اسم تو بازار نشه و گیمرهارو گمراه نکنه که هنوز که هنوزه 360 رو با ایکس باکس نسل اول یه سری اشتباه بگیرن ........
با این که موقع پست‌ دادن تمام تلاشم رو کردم که در مودبانه و دوستانه‌ترین حالت ممکن حرفم رو بزنم ولی متاسفانه واقعاً هنوز بعضی‌ها با یه انتقاد ساده به هم می‌ریزن!
کاری به قسمت‌های دیگه خبر و استفاده نادرست از علائم نگارشی و .. ندارم ولی دوست عزیز شما که ظاهراً تو نگارش خبر به قول خودتون خیلی حرفه‌ای هستین دوست دارم بدونم چطور این جمله رو این شکلی ترجمه کردید؟!
Xbox One really embodies the concept that this is the first device
واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است
الان چطور "that is the first device" رو برای اولین بار ساخته شده‌است ترجمه کردید؟!؟ یکم برید با خودتون فکر کنید که اصلاً معنی اصلی جمله که یه چیز دیگه است به کنار این چیزی که من ترجمه کردم منطقیه؟ شما که علامه و کار درست هستید و اشتباه تو کارتون نیست ولی از چند نفر بپرسید که به نظرتون این ترجمه درسته؟ اگه واقعاً بازم قانع نشدید من رسماً از شما عذر می‌خوام :d
موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or