ماکروسافت در باره ی انتخاب نام کنسول خود یعنی XBOX ONE توضیحات کامل را میدهد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
images

زمانی که CNET پرسید که آیا خطر ابتلا به سردرگمی با اولین کنسول بازی ویدئویی مایکروسافت وجود دارد." و اسم این کنسول به طور پراکنده شکل گرفته است که در آن مردم به آن به عنوان مراجعه کنندها ی ایکس باکس دچار سردگمی می شوند ما را نگران کرد. ما بعد از چند وقت تصمیم گرفتیم اسمی بسیار قدرتمند را به وجود بیاوریم . XBOX ONE واقعا مظهر این مفهوم است که این دستگاه برای اولین بار،ساخته شده است و این ترکیبی از این کنسول بسیار قدرتمند است که در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده و بهتر بود نام این کنسول را XBOX ONE میگزاریم .

"قدرت باور نکردنی در این دستگاه وجود دارد، ارتباط با نسل بعدی Kinect را واقعا برای کسانی که فعل و انفعالات ظریف را میسنجند برای شما به ارمغان می آورد و قادر می سازد،" . بنابراین به عبارت دیگر، جف، آن را به نام XBOX ONE معرفی میکند

XBOX ONE " واقعا تجسم یک دستگاه است که همه سرگرمیها در آن وجود دارد است ,از جمله شرایطی که برای TV در نظر گرفته شده بسیار لذت بخش هستند . پس از یکی به پایان رسیدن همه ی این امکانات عمیقا ما تلاشمان را بر روی کارهای مفید تر و بهتر برای XBOX ONE انجام خواهیم داد.
تنها یک چیز مطمئنا گیج کننده است، در این ایده که مردم ممکن است به یک فروشگاه برای خرید یکی از ایکس باکس های قدیمی بروند و دچار مشکل شوند اما "من فکر می کنم چند دقیقه وجود دارد .... نشانه تعجب (" HMM ") اما بعد از آن به زودی مردم متوجه آنچه وجود دارد خواهند شد

"چیزی که شما باید به یاد داشته باشید، این است دیگر هیچ شباهتی بین این کنسول ها وجود ندارد شما می توانید آنها را به هیچ اشتباه خریداری کنید . بنابراین، هنگامی که مردم می گویند XBOX ONE ، بازتاب نسخه جدید کنسول بیشتر نمایان می شود .
منبع

یه سوال پیش میاد ؟ Xbox بعدی چی می تونه اسمش باشه ؟ One-2 ؟! Two که نمیشه ! مسلما سیاستش رو واسه کنسول نسل بعدی اگه موفق بشه ادامه میده پس حتما Oneـی باید توش باشه . ! کلا مایکروسافت هیچ حسابی روی نسل بعد نکرده با این اسماش ! :d

یه سوال پیش میاد ؟ Xbox بعدی چی می تونه اسمش باشه ؟ One-2 ؟! Two که نمیشه ! مسلما سیاستش رو واسه کنسول نسل بعدی اگه موفق بشه ادامه میده پس حتما Oneـی باید توش باشه . ! کلا مایکروسافت هیچ حسابی روی نسل بعد نکرده با این اسماش ! :d
كلا مايكرو اسم كنسولاش هيچ ربطي به هم ندارن و هر نسل با توجه به قابليت و يا سياست خودش كنسولش رو نام گذاري مي كنه.....
شايد كنسول نسل نهمش اسمش new xbox باشه......

حالا چه دلیلی داره که نسل بعدی باید یه عدد برن بالاتر؟ PS از یک شروع کرده تا رسیده به چهار دلیل نمیشه هر شرکتی یه عدد میذاره رو اسم کنسولش دفعه بعد هم باید اون عدد رو افزایش بده. مایکروسافت برای نسل بعدی حتما نباید بذاره Two می تونه کلا یه اسم جدید انتخاب کنه. توجه دارین که اسم 3 کنسول مایکروسافت تا الان فقط تو کلمه Xbox مشترک بودن وگرنه اگر قرار بود با این حساب عددی برن جلو باید کنسول نسل جدیدشون رو میذاشتن 720.

اسم عالی هست نشانه برترین هست مثل HTC ONE

یکی اینو تفسیر کنه ببینیم چی میگه..
نیازی به تفسیر نیست خودش تفسیر کرده قدرت های آشکار کنسول رو خوشحالم که کنسول ماکروسافت هم مثل کنسول سونی قدرتمنده ولی تفسیر میخوای اینم تفسیرش بنابه سخنان خود این فرد
این کنسول بسیار قدرتمند است که در آن پردازنده 8 هسته ای به کار رفته ، 8GB RAM،را داراست حافظه فوق العاده سریعی دارد ، فوق العاده قدرتمند میباشد و SOC نیز در آن قرار دارد ،اما در کنار این ها نیز قدرت فوق العاده صوتی در آن اختصاص داده شده و زیر سیستم پردازش ویدیویی را به ارمغان می آورد.همه ی این ها برای اولین بار طراحی شده و بهتر بود نام این کنسول را XBOX ONE میگزاریم .

نه منظورم به اسم نیست ، این کنسول ONE رو اسم گذاری کرد چون جامع المجامعه ! کنسول بعدیش حتما همین خصوصیت رو داره ! البته هر اسمی رو می تونه بذاره ! گیر الکی دادم !
yahoo_4.gif
ماکرو خوب فکره نسل بعدشو کرده شاید به خاطر این نام کنسولشو ONE گزاشته که کنسول آیندش که پر از ایده و تکنولوژی هست بزاره INFINITY :d:d
الآن شایعه شده یکی از دلایلی که ویتا نمیفروشه اسمش هست!
باشد که با این بامبول سرپوشی بر اپیک فیل این کنسول گذارده گردد.
به بهترین نکته اشاره کردی الحق MGS بازیو ریز بین:d

آخرین ویرایش:
حالا چه دلیلی داره که نسل بعدی باید یه عدد برن بالاتر؟ PS از یک شروع کرده تا رسیده به چهار دلیل نمیشه هر شرکتی یه عدد میذاره رو اسم کنسولش دفعه بعد هم باید اون عدد رو افزایش بده. مایکروسافت برای نسل بعدی حتما نباید بذاره Two می تونه کلا یه اسم جدید انتخاب کنه. توجه دارین که اسم 3 کنسول مایکروسافت تا الان فقط تو کلمه Xbox مشترک بودن وگرنه اگر قرار بود با این حساب عددی برن جلو باید کنسول نسل جدیدشون رو میذاشتن 720.
نه منظورم به اسم نیست ، این کنسول ONE رو اسم گذاری کرد چون جامع المجامعه ! کنسول بعدیش حتما همین خصوصیت رو داره ! البته هر اسمی رو می تونه بذاره ! گیر الکی دادم ! :d

نسل بعدی وجود نداره. این نسل آخرین نسل کنسول های بازیه.

اسم عالی هست نشانه برترین هست مثل HTC ONE

البته من خودم عاشق HTC One شدم و هستم "البته من که پولش رو ندارم صرفا عشق و عاشقیه :d" ولی GS4 در نطفه خفش کرد (تو یه بازه زمانی فروش بیش از 2 برابر) البته اون چیزایی که احتمالا میخوای بگی مثل کیفیت ساخت و اینکه به خاطر بدنه اچ تی سی توانایی تولید انبوه آنچنانی نیست و ... رو میدونم، کلی گفتم .

پ.ن: جالبه تو اون هم درگیری بین یه وسیله با نام One و یه نسخه 4 یه وسیله دیگست :d

نسل بعدی وجود نداره. این نسل آخرین نسل کنسول های بازیه.

آقا الکی شایعه درست نکنین. یکی حالا اظهار نظر کرد پیشبینی کرد این نسل آخرین نسل باشه شما چرا جو گیر میشین کششش میدین؟ :| این نسل که هیچ... نسل بعدی هم در کار خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or