شایعه ماکروسافت تقدیم می‌کند: استودیو Turn 10 به کار روی Forza Motorsport پایان داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000028325.jpg
به گزارش منابع آگاه، استودیو Turn 10 که زیرمجموعه «Xbox Game Studios» است، بخش توسعه سری Forza Motorsport را تعطیل کرده و تیم سازنده این مجموعه را منحل نموده است. این خبر را «فرد راسل»، یکی از کارکنان سابق این استودیو، در پستی در شبکه اجتماعی خود تأیید کرد.
1000028324.jpg
وی در این پست نوشت:
«استودیو Turn 10 بخش Forza Motorsport را تعطیل کرده و تیم دیگر وجود ندارد. این روز غمگینی برای یکی از بهترین بازیهای مسابقه‌های ماشینی است.»

کایلا گولاد، دیگر کارمند سابق این استودیو نیز در پاسخ به این خبر اظهار داشت که اگرچه تعدیل نیروها تأثیر سنگینی بر تیم گذاشته، اما استودیو به طور کامل تعطیل نشده و تنها بخش مربوط به «Forza Motorsport» متوقف شده است. او افزود:
«خوشحالم که در دوران اوج این استودیو کار کردم. خاطرات بی‌نظیری از آن زمان دارم.»
1000028323.jpg

در حال حاضر، مایکروسافت و استودیو Turn 10 به طور رسمی این خبر را تأیید یا تکذیب نکرده‌اند.​

ما خواستار شفاف‌سازی فوری این تصمیم و بازنگری در این روند هستیم از مایکروسافت هم می‌خواهیم به جای پاک کردن گذشته به آینده‌ای روشن برای Forza فکر کند آینده‌ای که در آن احترام به سازندگان و علاقه‌مندان در اولویت باشدما تنها صداهایی پراکنده نیستیم ما جامعه‌ای متحدمصمم و پرشوریم و صدای ما خاموش نخواهد شد):

شنیده بودم نسخه اخرش اصلا پیشرفتی به خودش ندیده بود
و حتی میگفتن بیشتر از مدل های قدیمی برای ساخت بازی استفاده کردند و زحمت رو تا جای ممکن کاهش دادند
به نظر نسخه اخرش بساز بنداز بوده 🤔

خب دیگه وقتی نفع مالی براشون نداشته باشه میبندن.
بدیش اینه گیمپلی واقعا خوب بود فقط مشکلات فنی ـش رو نتونستن حل کنن که باعث شد ریزش پلیر داشته باشه.

خب دیگه وقتی نفع مالی براشون نداشته باشه میبندن.
بدیش اینه گیمپلی واقعا خوب بود فقط مشکلات فنی ـش رو نتونستن حل کنن که باعث شد ریزش پلیر داشته باشه.
مشکلات گیم پلی وجود نداره. بلاخره این بازی سیم کید هست و در رده گرن توریزمو. مشکلات فنی هم مثل هر بازی دیگه ای درست شده. مشکل اینه با گذر زمان رفت زیر سایه فورتزا هورایزن. از موتور اسپورت 5 به بعد رفته، رفته محبوب این بازی به لطف افزایش محبوبیت فورتزا هورایزن از دست رفته. بازی آخر هم کلا پیک پلیر هاش در استیم 5K هم نبوده.

فورتزا موتور اسپورت به نسبت گرن توریزمو ماشین های GT3 و Hypercar بیشتری داره. کریر مود بهتری داره ولی کاریش نمیشه کرد. یکی بازی آرکید بخواد فورتزا هورایزن هست، بازی شبیه‌ساز بخواد هم هست. این وسط گیر کرده.

هیچ وقت با گرافیک بازی نتونستم ارتباط برقرار کنم
برخلاف GT همیشه فورزا حالت انیمیشن داشت ( منظورم فقطط گرافیک )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or