ماکروسافت : برنامه ای برای Xbox دیگری نداریم .

Daedalus

کاربر سایت
ماکروسافت اظهار داشته که آن ها برنامه ای برای Xbox دیگری ندارند و در عوض تلاش خود را برای حمایت از موشن کنترلر تازه عرضه شده خود برای افزایش عمر 360 متمرکز کرده اند .

Stephen McGill طی مصاحبه ای در لانچ کینکت گفت :

" ما برنامه ای برای عرضه Xbox بعدی نداریم " او در مصاحبه با یوروگیمر اذعان داشته که " شما خواهید دید که ما تجربه ای تازه و فوق العاده را به کنسول میارویم . بدون آنکه شما بخواهید نوع جدیدی از کنسول را بخرید .. چند سال پیش ما فیلم های سینمایی . توییتر . فیس بوک و .... را نداشتیم اما حالا کینکت را داریم "

" ما به تجربه های حاصل از سرگرمی و بازی به وسیله ی قدرت نرم افزاری و آپدیت تکامل می بخشیم .. بجای چیپ ست و سخت افزار جدید "

Source

آخرین ویرایش:
اگر هم قرار باشه کنسول بعدی سه یا چهار سال بعد بیاد حتما از همین الان کارهای مقدماتی رو اغاز کردن
نمیشه که یک شب کنسول تولید کرد و داد بیرون

من شخصا امیدوارم ماکرو از کینکت و X360 به کل ضرر کنه و به زمین گرم بخوره، تا بار آخرش باشه اصلا وارد دنیای گیم بشه... این X360 همه چیش زور چپونیه!
پ.ن: البته این آرزو های من به هیچ وجه به حقیقت نمیپیونده !(به علت سود کلان فعلی ماکرو)
اونوقت میتونم بپرسم شما که اینقدر از MS کینه داری چرا x360 خریدی؟
محض اطلاعتون هم بگم MS حالا وارد دنیای گیم نشده که بخواد بره.قبل از xbox ناشر بازیای ویندوز هم بود.

اونوقت میتونم بپرسم شما که اینقدر از MS کینه داری چرا x360 خریدی؟
محض اطلاعتون هم بگم MS حالا وارد دنیای گیم نشده که بخواد بره.قبل از xbox ناشر بازیای ویندوز هم بود.
کجای حرفم صحبت از سابقه نداشتن ماکرو زده بودم؟!
من نمیدونستم که قبل از Xbox هم ماکرو فعال بوده ، ببخشید!
0.34070400%201281116416_123290843314.gif

پ.ن : کسی هم اینجا نماینده ماکرو نیست که کسی و محکوم کنه کنه که چرا فلان کنسولو خریدی؛ دوست داشتم خریدم.
پ.ن 2: کجای دنیا، تنها ناشر بودن دلیل بر اداره کردن ِ خوبِ کنسول(!)ــی رو داره؟

آخرین ویرایش:
کجای حرفم صحبت از سابقه نداشتن ماکرو زده بودم؟!
من نمیدونستم که قبل از Xbox هم ماکرو فعال بوده ، ببخشید!
0.34070400%201281116416_123290843314.gif

پ.ن : کسی هم اینجا نماینده ماکرو نیست که کسی و محکوم کنه کنه که چرا فلان کنسولو خریدی؛ دوست داشتم خریدم.
پ.ن 2: کجای دنیا، تنها ناشر بودن دلیل بر اداره کردن ِ خوبِ کنسول(!)ــی رو داره؟
شما تو پستت یه جوری حرف زدی انگار MS دیروز وارد دنیای گیم شده و الان باید ادب بشه و از دنیای گیم بره بیرون.:d
در ضمن هرکی یه چنین نفرتی از یه شرکتی داره محصولات اون شرکت رو نمیخره و شما هم میگی x360 همه چیش زور چپونیه(!) پس چرا خریدین؟
با این حرف شما ea و acti و capcom و ... هیچ تجربه ای در دنیای گیم ندارن چون ناشرن!(در ضمن ویندوز خودش یه پلتفرمه و MS صاحبشه.)

صحبت های Intel و IBM
نظرات AMD در مورد کار روی Xbox بعدی
مشغول بودن AMD برای کار روی MLAA و MSAA برای کنسول های مایکروسافت
X-Engine
Phoenix Project
...

همشون با یه سرچ شاده پیدا میشن

خُب اینا یعنی اینکه سال دیگه کنسول جدید میاد ؟
فکر کنم برای ساختن کنسول های نسل بعد از الان باید به فکر باشن اما میتونن3 4 سال دیگه روانه ی بازار کنن

شما تو پستت یه جوری حرف زدی انگارMS دیروز وارد دنیای گیم شده و الان باید ادب بشه و از دنیای گیم بره بیرون.:d
در ضمن هرکی یه چنین نفرتی از یه شرکتی داره محصولات اون شرکت رو نمیخره و شما هم میگی x360 همه چیش زور چپونیه(!) پس چرا خریدین؟
با این حرف شما ea و acti و capcom و ... هیچ تجربه ای در دنیای گیم ندارن چون ناشرن!(در ضمن ویندوز خودش یه پلتفرمه و MS صاحبشه.)
حالت خوب عزیزم؟انگار و ابهام هم شد دلیل ؟شما منظور صحبتهام رو درک کنی بسته.
کپکام چه ربطی به ساخت کنسولو این حرفا داره؟ یک بار دیگه پستمو بخون...:|
حالا شاید یه سوال واست پیش بیاد که این جمله که من نوشتم یعنی چی؟!
خوب یعنی ماکرو الان ربطی به Atari , Ea , Capcom نداره ! چون الان ماکرو کنسولی به اسم X360 داره و باید اونو پشتیبانی کنه ، کار ناشر جماعت هم "یعنی" انتشار بازی برای کنسولی مثل Xbox 360! و طبیعتاً ماکرو و کپکام کاملا در این زمینه متفاوت اند .
!!!!LOL
نکنه Capcom هم جدیدا کنسولی چیزی تولید کرده که ما نمیدونیم؟=))=))
میخوای تک تک فرق شرکتی که تنها ناشر ــه با یک شرکتی که مالک کنسول(یی)هست رو واست توضیح بدم یا فهمیدی؟
نتیجه گیری: تجربه ناشران هیچ ربطی به تجربه کمپانی هایی مثل Sony , Microsoft, Nintendo ندارد!
پ.ن : منم نگفتم کسی تجربه نداره، همه تجربه دارند، اما منظور ؛تجربه مربوط به کار خود داشتن است!(رابطه ماکرو و x360)!!!

ممنون میشم شفاف سازی بکنید که اگر شرکتی بخواد کنسول بده باید چه تجربه ای داشته در چه زمینه ای باشه.
و دلیل آرزوتون که MS باید ضرر کنه و از این صنعت بره بیرون چیه.
بحث با شما همانند حرف زدن با "دیوار" میاشد. بیخیال قربونت برم...

آخرین ویرایش:
مایکروسافت اگه وارد دنیای کنسول نمی شد باید تا 10 ساله دیگه با دسته پلی اسیشن (منظور همون دسته کوچیکاست نه کینکت) بازی میکردین. بازی های انحصاری کمتر میشد. سونی اینقدر پیشرفتش کم میشد که همه بهش فهش میدادن. واسه هر بازی باید 50 تومن پول میدادین. لایو بای بای. و ...
الانم اینقدر اوضاع کنترلر و سه بعدی خرابه که تا 2 سال دیگه فکر نکنم نسل بعد رو بده بیرون.

حالت خوب عزیزم؟انگار و ابهام هم شد دلیل ؟شما منظور صحبتهام رو درک کنی بسته.
کپکام چه ربطی به ساخت کنسولو این حرفا داره؟ یک بار دیگه پستمو بخون...:|
حالا شاید یه سوال واست پیش بیاد که این جمله که من نوشتم یعنی چی؟!
خوب یعنی ماکرو الان ربطی به Atari , Ea , Capcom نداره ! چون الان ماکرو کنسولی به اسم X360 داره و باید اونو پشتیبانی کنه ، کار ناشر جماعت هم "یعنی" انتشار بازی برای کنسولی مثل Xbox 360! و طبیعتاً ماکرو و کپکام کاملا در این زمینه متفاوت اند .
!!!!LOL
نکنه Capcom هم جدیدا کنسولی چیزی تولید کرده که ما نمیدونیم؟=))=))
میخوای تک تک فرق شرکتی که تنها ناشر ــه با یک شرکتی که مالک کنسول(یی)هست رو واست توضیح بدم یا فهمیدی؟
نتیجه گیری: تجربه ناشران هیچ ربطی به تجربه کمپانی هایی مثل Sony , Microsoft, Nintendo ندارد!
پ.ن : منم نگفتم کسی تجربه نداره، همه تجربه دارند، اما منظور ؛تجربه مربوط به کار خود داشتن است!(رابطه ماکرو و x360)!!!
ممنون میشم شفاف سازی بکنید که اگر شرکتی بخواد کنسول بده باید چه تجربه ای داشته در چه زمینه ای باشه.
و x360 چرا زور چپونیه(!)؟
بحث با شما همانند حرف زدن با "دیوار" میاشد. بیخیال قربونت برم...
وقتی کسی از جواب دادن عاجزه اینطوری میشه عزیزم.
عاجز؟!!!
وقتی تو هنوز آنقدر اطلاعات نداری تا بتونی فرق بین کمپانی کنسول میکر رو با ناشر بفهمی، انتظار داری کلاس خصوصی بزارم همرو توضیح بدم؟ خواهشا از این الفاظ استفاده نکنید
عزیزم پس به اون 3تا سوال جواب بده:دی

آخرین ویرایش:
وقتی کسی از جواب دادن عاجزه اینطوری میشه عزیزم.
عاجز؟!!!
وقتی تو هنوز آنقدر اطلاعات نداری تا بتونی فرق بین کمپانی کنسول میکر رو با ناشر بفهمی، انتظار داری کلاس خصوصی بزارم همرو توضیح بدم؟ خواهشا از این الفاظ استفاده نکنید
کسی بخواد کنسول بده، یاید در درجه اول زیر مجموعه های بازی سازی قدرتمند داشته باشه، استودیوهایی با عنوانهای مختلف... . چون عنوان های انحصاری خیلی خوبی داشته باشه، در ضمن برنامه تولید بازی برای هر دوره زمانی داشته باشه. متاسفانه ماکرو همش بازی هارو هایپ میکنه! نمیگم ماکرو بازی انحصاری نداره، اما کمه !
در مرحله بعدی اطلاعات کامل در مورد نسل ــی که قراره کنسول بده داشته باشه، از سخت افزار و قدرت کنسول بگیر تا طراحی فنی کنسول.
مثال: DVD9 که نسل قبلی هم استفاده میشد، الان هم داره x360 استفاده میکنه! همین dvd9 اشک خیلی از بازی سازهارو در آورد...
یادون هم هست که به علت عجله بیش از حد Micro فاجعه 3 چراغ رو که؟
پ.ن: این جای خیلی بحث داره، من توضیح مختصر دادم...
به نظر من مثل انگل میمونه این ماکرو! به نظرم با نبودش ، راه برای پیشرفت صنعت گیم بیشتره!
پ.ن : حالا نیاید بگید Kinect! چون منظورم از لحاظ حجمی و قدرتی ــه

و x360 چرا زور چپونیه(!)؟
زور چپونی یعنی پدیده DLC! یعنی تمدید یک کنسول عمر تمام شده تا چندین سال دیگه! زور چپونی یعنی Kinect؛ که میخواد یه مدل دیگه ملت رو جذب کنه!

پ.ن:اصلا این توضیحات کامل نبوده و فقط چیزی در حد اشارات میباشد، لطفا جو گیر نشوید!

آخرین ویرایش:
عاجز؟!!!
خب دوست من این آقا میگه که وقتی یه کمپانی ناشر گیم میشه یه تجربهست براش.نه اینکه فرقی ندارن.مثلا سونی قبل از اینکه ps بسازه چه تجربه ای در زمینه گیم داشت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or