ماکروسافت: بابت لانچ خوب PS4 به سونی تبریک می‌گویم ولی هنوز اول راه است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Congrats-to-Sony.png

درود.

درست است که کنسول Xbox One نسبت به رقیب خود یعنی PS4 از فروش کمتری تا به الان برخوردار است ولی این به آن معنا نیست که آقای Phil Spencer صمیمیت خود را با یک تبریک به سونی نگوید. وی در مصاحبه‌ای که با GamesIndustry International داشت اذعان :

شما هم دیدید که سونی چه مقدار کنسول فروخته، واقعا لانچ عالی داشتند و باید بابت این موفقیت به آن‌ها تبریک بگویم. ولی باید بگویم ما هنور اول راهیم و تازه 10 درصد از راه نسل جدید را پشت سر گذاشته‌ایم، با این حال کلاه خود را به نشانه احترام برایشان در می‌آورم. احتمال دادم که سونی E3 بزرگی خواهد داشت و آن‌ها با قدرت ظاهر خواهند شد. ولی این فضا، یک فضای رقابتی بلند مدت می‌باشد و در کوتاه مدت هیچ چیز مشخص نمی‌شود. هر چه رقابت زیاد باشد برای مصرف کننده مفید و خوب است."

وی در آخر نیز اضافه کرد که کینکت هنوز برای ماکروسافت زنده است و همیشه خواهد بود. وی همچنین از virtual reality سونی تقدیر کرد و آن را به همانند Oculus جالب و خوب خواند. در حال حاضر نیز ماکروسافت برنامه‌ای برای سرمایه گذاری روی چنین مواردی ندارد.

psxextreme

آخرین ویرایش:
کسی از دوستان آمار فروش این دو کنسول رو تا الان داره؟؟
چیزی که من آخرین بار (نمیدونم کجا و تا چه حد معتبر) این بود که ps4 بیشتر 8 میلیون و xbox one حدود 4.5 میلیون فروخته بودند. اگر کسی آمار دقیق داره بده نگا کنیم. شاید مال من اشتباه باشه. ولی مثل اینکه تو فروش نرم افزاری مثلا بازی watch dogs حدودا 50درصد فروش برای ps4 بوده

الان یک سال از معرفی نسل جدید میگزره ایشون گفت10 درصد راه اومدیم با یه حساب سر انگشتی ظاهرا قراره این نسل 10 سال عمر داشته باشه :d

! کلا بعضیا فرق ترول کردن یا شوخی رو نمیدونن و جدی میگیرنو یه کاریت میکنن از تاپیک بری بیرون و بر نگردی کلا هم پستی که از کنسولشون تعریف نکرده باشرو عمرا لایک نمیکنن ! الانم رفتن تو پیج PS4 Games و چند تا بازیه اول پیجو نوشتن برا PS4 بعد برا One مینی گیم های Watch dogs هم جزو بازیاشون حساب کردن ! عجب وضعیه

آخرین ویرایش:
ای کاش تمامی فن ها چه مایکروسافت چه سونی یه ذره هم شده از فیل اسپنسر یاد میگرفتیم... خداوکیلی بی نهایت با شخصیته... کاملا مشخصه جدا از بحث فروش و این حرف ها به واسطه تفکر این مرد بزرگ نسل پرباری از نظر بازی خواهیم داشت... هرچی مایکروسافت گیم استودیو بیشتر بترکونه به نفع همست چون از این طرف سونی هم جبران میکنه... کلا 8generation عشقو حاله اقا:d

یادش به خیر یه زمان بازی سنتر چه بحثهای خوبی در جریان بودو چه دوستان با دانشی میومدن اینجا.الان عضو فعال اینجا میاد به x1 میگه وان حموم یه مشت جفنگ دیگه هم میبنده پشت بندش جمع میکنه میره یه عده هم جوابش میدن.کسی هم که حواسش به فروم نیست.آخرشم میان منو بن میکنن الان!!فک کنم میانگین سنی فعلیه سایت زیر15 ساله.یاد باد اون قدیما واقعا

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

از وقتيكه فيل اسپنسر اومده علاقه من به ماكروسافت و xone برگشت.بعد از اون كنفرانس ٢٠١٣ من يكم نفرت پيدا كردم ازشون ولي بعد كنفرانس امسال و بازي هاي عالي كه نشون دادن مخصوصا halo collection و مصاحبه هاي فيل و تغيير سياست هاي كليشون دوباره به اين برند علاقممد شدم.مطمئنم با فيل ايكس باكس به موفقيت هاي زيادي ميرسه و رقابتش با سوني خيلي بهتر ميشه(الانم خيلي خوبه) و اينا همه به نفع ما گيمراست.هر چي باشه من با x360 خاطرات قشنگو فراموش نشدني تو نسل قبل دارم نميخوام با اين فن بازياي احمقانه خودمو از اين كنسول قدرتمند و بازياي زيباش دور كنم.

اين مايکروسافت مشکوک ميزنه ها! :دي هي تبريک ميگه اخه :D يعني من موندم اين فن هاي مايکروسافت جمع شدن توي سايت ديجي کالا ميگن براي يه بازي بايد اپديت 1 گيگ دانلود کني و خلاصه اين PS4 تاچش اصلا به درد بازي ها نميخوره من موندم اينا از کجاشون در اوردن :| من بودم يه جوابي ميدادم همه اينا ادم شن حرف در نيارن :|

Halo 5: Guardians
Quantum Break - Forza Motorsport 5
Ryse: Son of Rome - CrackDown 3 - Sunset Overdrive
Titanfall - Killer Instinct - Dead Rising 3 - The Master Chief Collection
Fable Legends - Crimson Dragon - Forza Horizon 2 - Phantom Dust - Scalebound
Ori and the Blind Forest - Project Spark - Kinect Sports Rivals - D4 - Max: The Curse of Brotherhoo
بازم بگم ؟ هستا ؟ خیلی زیادتر از اینا هست :)

کسی چیزی گفت؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or