ماکروسافت انحصاری های بیشتری برای معرفی دارد.

• Thread starter Thread starter Eury
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Eury

کاربر سایت
فکر می کردید ماکروسافت بار انحصاری های خود را در E3 خالی کرده است؟براساس گفته های فیل اسپنسر,اشتباه فکر میکردید.

Gamescom در آگست برگذار میشود و ماکروسافت تایید کرده در Tokyo Game show امسال شرکت میکند.
احتمال حضور کدام بازیها وجود دارد؟Fable IV؟Gears of War یا Crackdown 3 و یا...؟

1372695329211.png

اصل توییت
منبع

خواست من : :d
StarWars KOTOR 3
17.gif
17.gif

Banjo 4
Perfect Dark
Jade Empire 2
PGR 5 از Playground Games
Fable4
Lost Odyssey 2
Halo Wars 2
Victoria RPG Game
04.gif

Black Tusk Stealth Game
05.gif

Certain Affinity New Game

واقعا این مایکروسافت خجالت نمیکشه یواش یواش بازی معرفی میکنه؟ :p

دیدم این خبر ممکنه ترولش سخت باشه خواستم دوستان تو رو درواسی گیر نکنن :d

مایکروسافت با اینکه تو E3 از لحاظ بازی از سونی سر تر بود حتما باید چندتا انحصاری ذخیره کرده باشه . چون اینطور که به نظر میاد سونی خیلی از بازیاش رو رونمایی نکرده . مطمئنا استدیو های سونی همینطور بیکار نشستن .
به نظر من E3 اصلی GC و TGS ن . تو این دوتا نمایشگاست که وضیعت دوتا کنسول از نظر بازی معلوم میشه !

ماکروسافت راه میره انحصاری معرفی میکنه.ولی سونی وقتی معرفی میکنه تمام انحصاری ماکروسافت رو میذاره تو جیب:d:d:d

خسته نشدین تو هر تاپیک اینو گفتید ؟ این توهم توطئه رو که ملت بیکار نشستن مایکروسافت حرف بزنه ترولش کنن رو یک فکری بکنید واسش !
این مسئله تو بازیسنتر فقط و فقط واسه دیوید کیج صدق میکنه ولاغیر :d

مایکروسافت جان عزیز دلم نمیشه تمام بمب ها و خبرهای هیجان انگیزت رو تو یه روز اعلام کنی اینقدر چشمون به جمال اخبار مربوط به شما منور نشه :(

مایکروسافت با اینکه تو E3 از لحاظ بازی از سونی سر تر بود حتما باید چندتا انحصاری ذخیره کرده باشه . چون اینطور که به نظر میاد سونی خیلی از بازیاش رو رونمایی نکرده . مطمئنا استدیو های سونی همینطور بیکار نشستن .
به نظر من E3 اصلی GC و TGS ن . تو این دوتا نمایشگاست که وضیعت دوتا کنسول از نظر بازی معلوم میشه !
این نظر شخصی شماست که ماکروسافت برتر از سونی بود در E3.پس لطفا بیانیه صادر نکنید.تعداد انحصاری بالا ملاک نیست (باتوحه به اینکه اصلا انحصاری یک کلمه بی معنی است برای ماکروسافت) کیفیت انحصاری مهم است.چیزی که شما را وادار کنه به بخاطر اون عنوان بازی کنسول را خریداری کنید.

اصلا این مطلب ارزش خبری داره خداییش ؟ انتظار داشتین از spencer این سوال رو بکنه بعد ایشون بگه نخیر ما هیچ عنوان انحصاری دیگه ای نداریم که رو کنیم . خب معلومه جواب چیه.
۲ تا بازی درپیت کینکت هم از نظر اونا انحصاری شاخ به حساب میاد

آخرین ویرایش:
و باز هم مایکروسافت و باز هم ترولرهای زحمت کش :d خسته نباشید :-*
به ترول کردنتون ادامه بدید ;)

بابا ماکروسافت این همه گفت توی e3 همه رو سوپرایز میکنیم .اما انچه که ما دیدیم نمایش الکی دد رایزینگ بود و...>:)>:)
خوشم میاد سونی حساب شده کاراشو انجام میده.وقتی گفت انحصاری داریم یعنی یه چیزی میخواد بده بیرون که هر چی دد رایزینگه و هیلو و گرزه میذاره تو جیب :bighug::bighug::bighug:

بابا ماکروسافت این همه گفت توی e3 همه رو سوپرایز میکنیم .اما انچه که ما دیدیم نمایش الکی دد رایزینگ بود و...
>:)>:)
خوشم میاد سونی حساب شده کاراشو انجام میده.وقتی گفت انحصاری داریم یعنی یه چیزی میخواد بده بیرون که هر چی دد رایزینگه و هیلو و گرزه میذاره تو جیب
:bighug::bighug:

سونی از نظر نمایش بازی و انحصاری تو E3 در مقایسه با مایکرو اصلا عددی نبود!

مایکرو اگه قیمت کنسولش و 400 تا میکرد و تو همون E3 هم تصمیم میگرفت سیاست هاش رو عوض کنه سونی رو با خاک یکسان کرده بود!:دی

نميدونم چرا هيچ عنواني با unreal engine 4 نمايش داده نشد دوس دارم يك gears خاص با حال و هواي gears 1 با تخريب پذيري بسيار بالاي محيط و گرافيك نزديك به life like با قدرت لايزال xbox One ببينم :d

جدا اگه بتونن يك عنوان جديد با حس gears of war 1 و كيفيت گرافيكي ماورايي درست كنن كنسول مايكرو پرستيده ميشه :d

Cloud Strife دوسته عزیزه من .والا چیزی که من الان میبینم سونی اونو با خاک یکسان کرده . یک انحصاری سونی 200 انحصاری ماکرو رو میذاره تو جیب.فک کنم خودت قبول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or