ماکروسافت: اشتباهات سونی باعث پیشرفت ما شد.!

kolange_bill

کاربر سایت

xbox360balllogolarge.jpg

درود.

اگر بگوییم شرکت بزرگ سونی تا قبل از انتشار Xbox 360 یکه تاز دنیای گیم بود حرفی به گزاف نزده‌ایم. نزدیک به نیم دهه است که کنسول‌های دو شرکت ماکروسافت و سونی انتشار یافته‌اند؛ حال با یک نگاه گذرا به این سال‌ها کدامیک موفق عمل کرده‌اند،سونی یا ماکروسافت(؟) جواب این سوال را اقای Robbie Bach رئیس پیشین بخش سرگرمی‌های ماکروسافت می‌دهد.
وی در طی جدیدترین گزارش خود عمل‌کرد کنسول 360 را بسیار موفقیت امیز خواند و این پیروزی را مدیون سوء مدیریت شرکت سونی در قبال درست عمل نکردن انها در مورد PS3 خواند. وی در گفتگویی که در Entrepreneur Network داشت سخنان جالب و درعین حال تندی در مورد شرکت رقیب یعنی سونی بیان کرد و افزود:

"یکی از موفقیت‌های Xbox به این دلیل است که شرکت سونی ان گونه که باید شاید در برخی مواقع هوشمندانه عمل نکرده است، به عنوان مثال ان‌ها از سهم 70درصدی خود در بازار به خوبی استفاده نکردند که این امر جای بحث طولانی دارد. انتقال یافتن به PlayStation 3 یک حرکت بسیار بسیار بد و در عین حال سخت بود؛ این همه مشکلات سونی نیست، مدیریت نکردن درست همکاران خود، نامناسب بودن و خوب مدیریت نکردن ساختار هزینه های که انجام می‌دهند و از همه مهمتر ساختن کنسولی بعدی خود با پیچیدگی‌های بسیار فراوان است که وقتی سازندگان بازی می‌خواهند عنوانی را برایش خلق کنند دچار مشکل می‌شوند."

اقای Robbie Bach نیز یکی دیگر از موفقیت های 360 را به خاطر همکاری بسیار خوب و تنگا تنگ شرکت Microsoft با دوشرکت بزرگ EA و Activision می‌داند.

" برای یک شروعی تازه شما نیاز به دوستانی جدید دارید، و این ماهیت زندگی کاری است؛ و ما با همین طرز فکر ناشران و سازندگان بزرگی چون Activision, Electronic Arts و دیگران را توانستیم متقاعد کنیم و این حرکتی بسیار عالی و بزرگ برای شرکت ماکروسافت بود زیرا اگر به این موفقیت نائل نمی‌شدیم به احتمال قوی شرکت سونی تنها شرکت بازی سازی در دنیا می‌بود."

وی در اخر نیز به سه چراغ شدن کنسول 360 اشاره کرد و افزود این مشکل یکی از بدترین دوران زندگی من بود.

CVG

تازه وارد بودن تنها دلیل فروش پایین Xbox نبود، همون نسل قبل کنسول نینتندو حتی از Xbox هم کمتر فروخت، نینتندو که دیگه تازه وارد نبود :دی مدیریت سونی تو نسل قبل عالی بود، لیست بازیهای نسل قبلش رو ببین، حالا دنباله چند تا از اون بازی های عالی برای X360 هم عرضه شدن؟ مثلا این یکی از عوامل پیشرفت مایکروسافت بوده + کلی عوامل دیگه که هم از حوصله بحث خارجه هم از دایره دانسته های ما :دی
در مورد PS1 اشتباه از نينتندو بود، اگه نينتندو فقط بجای كارتدريج از سی دی استفاده می كرد كوچكترين شكی ندارم نتيجه اون نسل 180 درجه عوض می شد. سونی چنين اشتباهی نكرد و فرمت و سخت افزار كنسولش باعث نشدن كه مثل نينتندو 64 كلی بازی برای PS3 نياد.
در مورد بازی هایی كه سونی از دست داد بايد بگم اين نسل فرقی كه با نسل های ديگه داشت اين بود كه استديوهای ثرد پارتی فوق العاده قوی تر شده بودن و به همين دليلم مثل سابق مفتی بازی انحصاری نمی ساختن و ديگه بازی انحصاری معنیش رو از دست داده بود ضمنا بايد بگم كه مايكرو هم چندان تو فرست پارتی خوب كار نكرد و نمونه اش استديو بزرگ Rare كه زد كلا نابودش كرد، ليون هد رو هم با ساختن بازی های مسخره و كم ارزش حسابی شانش رو پايين اورد. به تمام اين ها به علاوه لانج بد كنسولش كه باعث نارضايتی مصرف كننده ها شد و كلی ارور و خرابی ديگه نمی شه پيشرفت واقعی گفت. از نظر من تو زمينه استديوهای فرست پارتی (اون زمانی كه اد فريس سرپرست استديوهاشون به نظرم واقعا بهتر بودن) و كيفيت ساخت كنسول صد در صد پسرفت داشته مايكرو، حالا چجوری فكر می كنن واقعا پيشرفت كردن خدا عالمه.
بازم به نظر من سونی برنامه 10 ساله برای PS3 داشته و تا الانم موفق بوده و تا سال 2016 هم كه عمر PS3 تموم شه می تونم بگم به موفقيت كامل می رسه و سود خوبی هم از PS3 می بره.
فکر کنم بحث ما کلا رو فروش بود، من دلیلم واسه پیشرفت مایکروسافت اینه:
درآمد مایکروسافت از بخش بازی و سرگرمی در Q3 سال مالی 2004 ==> 683.000$
درآمد مایکروسافت از بخش بازی و سرگرمی در Q3 سال مالی 2012 ==> 4.237.000$
در ضمن دستت درد نکنه که Fable II با متای 89 و فروش بالای 4 میلیون رو جز بازی های مسخره و کم ارزش قرار دادید
biggrin1.gif
اينكه معلومه بايد هم پيشرفت می كرده چون سرمايه گذاری كرده كنسول نسل بعدیش رو سريع به بازار عرضه كرده، اولين شبكه آنلاين قوی كنسولی رو با كلی خرج راه اندازی كرده و حسابی برای 360 ارتقا و گسترشش داده، برای ساخته شدن بازی های بيشتر برای كنسولش خرج كرده و... در نتيجه سودش رو هم برده.
شما بيای برای يه روستا هتل، پاساژ و شهربازی بزنی (در صورتيكه خوب سرمايه گذاری كنی) هم سودش رو می بری، كلا هر چی پول سرمايه گذاری كنی سودش رو می بری اين يه قانونه تو تجارت.
سونی هم فكر كنم به واسطه همون PSN سود بيشتری كرده باشه نسبت به نسل قبل، اگه هم نكرده صرفا دليلش PS3 نبوده و حضور پلتفرم های ديگه اش (PS2,PSP,PSV) هم تاثير گذار بودن.
ولی اينكه با اشتباه سونی مايكروسافت پيشرفت كرده رو قبول ندارم، دليلمم گفتم.
منظورممم Fable 2 نبود نسخه های ضعيفی بود كه بعد Fable 2 اومدن و ارزش اين سری و استديو سازنده اش رو به شدت پايين اوردن.
پ.ن: من زيادم طرفدار سونی نيستم و به خيلی از دروغاش مثل اينكه به دلايل واهی از ترس هك برای ps3 فريمور عرضه می كنه معترضم. الانم اگه مايكروسافت بیخودی تو سر سونی نزده بود و بزرگنمایی نكرده بود قبول داشتم پيشرفت كرده ولی اينكه سونی عامل پيشرفتش بوده رو به هيچ وجه نمی تونم قبول كنم كه سونی با اينهمه خرج برای استديوهاش، PSN، حفظ بازار اروپا و ژاپنش و... به مايكروسافت كمك كرده پيشرفت كنه.
يه چيزی هم در آخر بگم كه تجربه نشون داده اگه تو تجارت بخوايد كاملا از سياست رقباتون تقليد كنيد شكست می خوريد.
سونی هم تا الان اومده سياست خاص خودش رو استفاده كرده يعنی بر خلاف بقيه همزمان با سه پلتفرم تو شرايط مختلف از بازار سود برده و خط مشی كاملا متفاوتی رو در مقايسه با بقيه برای كنسول هاش تعيين كرده. بخاطر همين كه با چند پلتفرم همزمان تو بازار هست انقدر قويه كه ضررهای كم زياد بهش لطمه ای نمی زنه.

آخرین ویرایش:
در مورد PS1 اشتباه از نينتندو بود، اگه نينتندو فقط بجای كارتدريج از سی دی استفاده می كرد كوچكترين شكی ندارم نتيجه اون نسل 180 درجه عوض می شد. سونی چنين اشتباهی نكرد و فرمت و سخت افزار كنسولش باعث نشدن كه مثل نينتندو 64 كلی بازی برای PS3 نياد.
در مورد بازی هایی كه سونی از دست داد بايد بگم اين نسل فرقی كه با نسل های ديگه داشت اين بود كه استديوهای ثرد پارتی فوق العاده قوی تر شده بودن و به همين دليلم مثل سابق مفتی بازی انحصاری نمی ساختن و ديگه بازی انحصاری معنیش رو از دست داده بود ضمنا بايد بگم كه مايكرو هم چندان تو فرست پارتی خوب كار نكرد و نمونه اش استديو بزرگ Rare كه زد كلا نابودش كرد، ليون هد رو هم با ساختن بازی های مسخره و كم ارزش حسابی شانش رو پايين اورد. به تمام اين ها به علاوه لانج بد كنسولش كه باعث نارضايتی مصرف كننده ها شد و كلی ارور و خرابی ديگه نمی شه پيشرفت واقعی گفت. از نظر من تو زمينه استديوهای فرست پارتی (اون زمانی كه اد فريس سرپرست استديوهاشون به نظرم واقعا بهتر بودن) و كيفيت ساخت كنسول صد در صد پسرفت داشته مايكرو، حالا چجوری فكر می كنن واقعا پيشرفت كردن خدا عالمه.
بازم به نظر من سونی برنامه 10 ساله برای PS3 داشته و تا الانم موفق بوده و تا سال 2016 هم كه عمر PS3 تموم شه می تونم بگم به موفقيت كامل می رسه و سود خوبی هم از PS3 می بره.
فکر کنم بحث ما کلا رو فروش بود، من دلیلم واسه پیشرفت مایکروسافت اینه:
درآمد مایکروسافت از بخش بازی و سرگرمی در Q3 سال مالی 2004 ==> 683.000$
درآمد مایکروسافت از بخش بازی و سرگرمی در Q3 سال مالی 2012 ==> 4.237.000$
در ضمن دستت درد نکنه که Fable II با متای 89 و فروش بالای 4 میلیون رو جز بازی های مسخره و کم ارزش قرار دادید :دی
خدایی حوصله داریناا !! به من و شما چه کدوم بیشتر فروخت .. بازیساز به دردسر افتادد.... ؟! همه اینا به خودشون ربط داره شما بازیتو بکن حالشو ببر ...
حالا نیاز نیست توضیح بدم ولی من همیشه علاقه خاصی به آمار فروش تو بخش سرگرمی داشتم :دی بازی، کتاب و فیلم. همیشه هم آمارهایی که ارائه میشه رو چک می کنم و کلا برام جالبه این قضیه فروش :دی

آخرین ویرایش:
خدایی حوصله داریناا !! به من و شما چه کدوم بیشتر فروخت .. بازیساز به دردسر افتادد.... ؟! همه اینا به خودشون ربط داره شما بازیتو بکن حالشو ببر ...

خدایی حوصله داریناا !! به من و شما چه کدوم بیشتر فروخت .. بازیساز به دردسر افتادد.... ؟! همه اینا به خودشون ربط داره شما بازیتو بکن حالشو ببر ...​

چشم از این به بعد فقط تاپیک معرفی بازیها رو قرار میدیم..

یعنی اگه انشتین بعضی از این پستهارو میخوند مخش ماهی دودی میشد:d
از متعصبترین تا منطقیترین فن ps3 هم قبول داره 360 این نسل موفقتر بوده ولی مثل اینکه اینجا ورای همه جای دنیاست

از لغزش سونی خوشحال نشید , اگر بلایی سر این کمپانی بیاد فاتحه ی صنعت گیم خوندس , ماکروسافت کجا دلش برا گیمر سوخته , طیق غریزه فقط هوای جیبش رو داره , همین غربزدگی استدیو های ژاپنی باعث از بین رفتن تمام عناوین بکر دوران طلایی PS2 شد... الان Sega capcom , konami , NAMCO و ... تو چه وضعیتیند؟

اتفاقا لذت بخش ترین بخش هر صنعتی میزان فروشش هست که آدم دوست داره دنبالش کنه

از لغزش سونی خوشحال نشید , اگر بلایی سر این کمپانی بیاد فاتحه ی صنعت گیم خوندس , ماکروسافت کجا دلش برا گیمر سوخته , طیق غریزه فقط هوای جیبش رو داره , همین غربزدگی استدیو های ژاپنی باعث از بین رفتن تمام عناوین بکر دوران طلایی PS2 شد... الان Sega capcom , konami , NAMCO و ... تو چه وضعیتیند؟
به نظر شخصی من این موضوع هیچ ربطی به مایکرو و غرب نداره دلیل افت ژاپن در این نسل نداشتن برنامه ای مدون و دقیق برای نسل بعد و تقلید بی جا از بازی های غربی نساختن موتور های گرافیکی نسل بعد واز همه مهمتر از دست دادن بهترین کارگردان های بازیسازی و پیوستنشون به شرکت های غربی و......... به عبارتی از ماست که بر ماست .

از لغزش سونی خوشحال نشید , اگر بلایی سر این کمپانی بیاد فاتحه ی صنعت گیم خوندس , ماکروسافت کجا دلش برا گیمر سوخته , طیق غریزه فقط هوای جیبش رو داره
اولاً توی این نسل 90% شرکتها ژاپنی گند زدن (From Hero To Sh!thead).
دوماً ماکروسافت قانون های داره که اخرش به نفع گیمر تموم میشه (که دادِ یکی از مسئولین سونی سرهمین قضیه دراومده بود :))).
سوماً ماکروسافت قیمت کنسول رو خیلی مناسب انتخاب میکنه از لانچ تا الان (دیگه از فروش قسطی ماهی 15$ بالاتر داریم؟)
چهارماً سونی فن هاش رو 600$ شارژ کرد زمان لانچ. 1000 تا دروغ بخوردشون داد. دموی CGI با HUB نمایش داد به عنوان Real-Time. (یعنی گیمر رو "چهارپا" فرض کردن).

ماکروسافت کاری رو انجام داد که غیر ممکن بنظر میرسید. شرکتی رو که دو نسله توی این بازار سهم 60-70درصدی داره رو پشت سرگذاشت. کلی بازی AAA مالتی‌پلتفروم جور کرد واسه کنسول و مخاطبش از Devil May Cry 4 بگیر تا FF. روابطش با 3rd Party های غول به جای رسوند که DLC انحصار زمانی بهش میدن و کاربرهای Xbox360 اولین کسانی هستن که لذت اون پکیج ها رو میبرن مثل چیزی که درمورد Fallout و GTA و CoD و The Elder Scrolls میبینی.

حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو. کدوم شرکت به مخاطبش اهمیت میده؟

اولاً توی این نسل 90% شرکتها ژاپنی گند زدن (From Hero To Sh!thead).
دوماً ماکروسافت قانون های داره که اخرش به نفع گیمر تموم میشه (که دادِ یکی از مسئولین سونی سرهمین قضیه دراومده بود :))).
سوماً ماکروسافت قیمت کنسول رو خیلی مناسب انتخاب میکنه از لانچ تا الان (دیگه از فروش قسطی ماهی 15$ بالاتر داریم؟)
چهارماً سونی فن هاش رو 600$ شارژ کرد زمان لانچ. 1000 تا دروغ بخوردشون داد. دموی CGI با HUB نمایش داد به عنوان Real-Time. (یعنی گیمر رو "چهارپا" فرض کردن).

ماکروسافت کاری رو انجام داد که غیر ممکن بنظر میرسید. شرکتی رو که دو نسله توی این بازار سهم 60-70درصدی داره رو پشت سرگذاشت. کلی بازی AAA مالتی‌پلتفروم جور کرد واسه کنسول و مخاطبش از Devil May Cry 4 بگیر تا FF. روابطش با 3rd Party های غول به جای رسوند که DLC انحصار زمانی بهش میدن و کاربرهای Xbox360 اولین کسانی هستن که لذت اون پکیج ها رو میبرن مثل چیزی که درمورد Fallout و GTA و CoD و The Elder Scrolls میبینی.

حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو. کدوم شرکت به مخاطبش اهمیت میده؟
اون شرکتی که 50 دلار میدی هیچی نمیگیری یا اون شرکتی که 50 دلار میدی هر ماه 5-6 تا بازی خوب میگیری(ps plus)

اون شرکتی که 50 دلار میدی هیچی نمیگیری یا اون شرکتی که 50 دلار میدی هر ماه 5-6 تا بازی خوب میگیری(ps plus)
دوست عزیز من به شخصه حاضرم به جای 50 دلار سالی 100 دلار به سونی بدم که سرورای بازی هاش مثل مال ماکرو بشه و یا اینکه محیط psn و امکاناتشو مثل لایو بشه! باور کن وقتی از لایو به psn میای دقیقا تفاوت رو احساس میکنی و میبینی که سونی تو این ضمینه جلوی ماکرو حرف خاصی برای زدن نداره! بعدشم ps plus همچین بازی های دندون گیریم بیرون نمیده! بیشترشون جز بازی های قدیمین!

دوست عزیز من به شخصه حاضرم به جای 50 دلار سالی 100 دلار به سونی بدم که سرورای بازی هاش مثل مال ماکرو بشه و یا اینکه محیط psn و امکاناتشو مثل لایو بشه! باور کن وقتی از لایو به psn میای دقیقا تفاوت رو احساس میکنی و میبینی که سونی تو این ضمینه جلوی ماکرو حرف خاصی برای زدن نداره! بعدشم ps plus همچین بازی های دندون گیریم بیرون نمیده! بیشترشون جز بازی های قدیمین!
برتری اصلی live به psn همون کیفیت سرور هست که شما گفتی من هم قبولش دارم ولی این مورد تو خارج از ایران زیاد مطرح نیست چون با سرعت اینترنت بالا زیاد به چشم نمیاد.
در مورد امکانات هم شما یه بار برو music unlimited و video unlimited و amazon store و net flix و hulu plus و bbci player و....:d رو روی psn ببین نظرت عوض میشه(هرچند اکثرشون با اینترنت ایران کار نمیکنن) امکانات psn توی یکی دو سال اخیر تقریبا با live برابر شده
در مورد ps plus هم مشخصه اطلاعات زیادی نداری! چون هر ماه 2 تا بازی بزرگ و اصلی به صورت مجانی داده مبشه برای مثال ماه پیش بازی های need for speed shift unleashed2 و shank2 به صورت کاملا مجانی و کامل روی پلاس عرضه شد. در ماه اخیر هم trine2 و awusomenuts

من هر جوری حساب میکنم میبینم با وجود ps plus شبکه psn خیلی بهتره
پ.ن:من خودم سه ماه کاربر حرفه ای لایو بودم.

دوستان بحث واسه چیه؟؟؟ از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش کاست می کنن... مایکروسافت خداییش خیلی خرج این سری کرد به تناسب سود هم برد و تنها علت باخت سونی رو من گذاشتن بلوری می دونم که اونو به پای پیشرفت گذاشتم که سونی دردسرش رو متحمل شد...!
بحث سر تقسیم بازار هست هر کدوم حدود 33 درصد دارند در اول نسل که در اخر نسل این مقدار از این به اون کم و زیاد میشه که در این سری سونی نتونست سهم مایکروسافت رو دوباره تصاحب کنه با سرمایه گذاری های مایکروسافت که برای اینها بله پیروزی بحساب می آید.
اینکه بگیم سونی شکست خورد نه و تنها یک پیروز داره اونم نفر اول فروش هست... بقول معروف یه سفره ای پهنه سه نفر نشستن فعلا و هر کی روزی خودش رو به اندازه خودش بر داشته...! سونی خودشم بکشه دیگه نمی تونه از مایکروسافت جلو بزنه و همینطور برعکسش، مگه اینکه یکی سوتی بده که این وسط مثل قضیه ی اینتل و ای ام دی بشه... وگرنه تمامش به بازی ها بر می گرده که برای این کنسول چی میاد برای اون چی... اکثر بازی هاشون یکی هست و چند بازی انحصاری دارند که خوب و بد تو هر دو پیدا میشه و کل کل بی خودی دارید انجام میدهید همین.

من خوشحالم كه كنسولها از حالت تك قطبي كه در انحصار سوني بود(بعد از يكه تازي خيره كننده ps2 ) در اومد چون قطعاً از اين همه جنجال و رقابت و تو سرو كله هم ديگه زدن بيشترين سود رو مصرف كننده ميبره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or