درود،
اين يه اخبار هم جالبه :
Let's talk games then... that's why we're all here after all. Well, we're no longer tied to just one platform for starters. O
ur future titles can be on whatever we please - we are a truly multiplatform studio now. Of course that doesn't mean that we'll be forced to make a port of every game to every console in existence... we simply have that option available to us.
http://www.bizarrecreations.com/article.php?article_id=5277
بهتر بود جمله بعدش هم Bold می کردی.
ولی خوب اشکالی نداره ، خودم اینکا رو می کنم.
Of course that doesn't mean that we'll be forced to make a port of every game to every console in existence...
از طرفی می گن که ما دیگه مولتی پلتفرم هستیم.
از طرف دیگه می گن ، این معنیش این نیست که بازی ها مون رو پورت کنیم به هر کنسولی که هست.
خوب از این حرف می تونیم یه نتیجه گیری کنیم:
باز هم عنوان ها انحصاری این شرکت انحصاری خواهند موند. مثلا اگه PGR رو برای XBox میسازن قرار نیست پورتی صورت بگیره و همچنین در مورد بازی هایی که برای PS3 و یا حتی Wii میسازن.
در همون قسمتی که دوستمون هم نقل قول کردن ، گفتن که حالا ما هم مولتی پلتفرم هستیم نگفتن که بازی هامون رو هم مولتی پلتفرم میسازیم.
در کل می خوام بگم که PGR انحصاری می مونه و
احتمالا توسط همین Bizzare هم ساخته میشه. و منظور از مولتی پلتفرم شدن هم اینه که دستشون برای ساخت بازی ها برروی دیگر کنسول ها باز شده. و اگر بخوان یک ریسینگ برای PS3 بسازن با یک اسم دیگه بسازن.
ولی PGR همچنان توسط این سازنده و برای XBox خواهد بود.
حالا یک مطلب دیگه هم هست که در سایت Bizzare ذکر شده و اون قسمت هایی رو که Boldشون کردم بیشتر توضیح میده:
All of our teams continue to exist exactly how they are at the moment. Amax team (PGR4) and Shitstorm team (The Club) will move onto new games, whilst our Shared Technology team will use this opportunity to take our experience and tech to new levels and new formats
تیم سازنده PGR دیگه همون تیم قبلی نیست. یک چیز دیگه هم که میشه از این مطلب برداشت کرد اینه که یا تیم دیگری از Bizzare برروی PGR کار خواهند کرد ، یا اصلا دیگه PGRی از طرف Bizzare نخواهیم دید و این تیم ( Amax ) برروی بازی دیگری در همین سبک با اسم دیگری کار خواهد کرد که احتمالا مولتی پلتفرم هم هست.
خلاصه این که موضوع با توجه به روشن نبودن بعضی از چیزا خیلی خیلی پیچیده است. و این ها همش حدسیاته.
ویرایش :
خوب ابهامات دیگه تموم شد.
به این لینک برید :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8329