مايكروسافت: سري Pgr فقط و فقط بر روي X360 ادامه پيدا خواهد كرد

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از EuroGamer.com:
پس از پيوستن استوديوي Bizzare Creations به شركت Activision شك و ترديدهاي فراواني در مورد آينده سري PGR از سوي محافل مختلف خبري منتشر شد كه بالاخره مايكروسافت به اين شايعات خاتمه داد و اعلام كرد:" ساخت ادامه اي ديگر براي سري بازي هاي PGR همچنان ادامه دارد اما بايد متذكر شويم كه Franchise بازي PGR تنها براي X360 و XBL بوده و مطئمن باشيد سري بازي هاي PGR بر روي هيچ پلتفرم ديگري عرضه نخواهد شد."
به اين ترتيب تكليف سري PGR نيز با قاطعيت مشخص شد.

به درد نمي خوره بازيه بعديو بايد يك استوديويه جديد بسازه كه مطمئا باشيد كاره خوبي نميشه درسته اسمش Pgr5 است ولي سازندش فرق داره

به درد نمي خوره بازيه بعديو بايد يك استوديويه جديد بسازه كه مطمئا باشيد كاره خوبي نميشه درسته اسمش Pgr5 است ولي سازندش فرق داره
شما مگه ميدوني PGR5 رو كدوم شركت بازيسازي ميخواد بسازه ؟ اگه ميدوني به ما هم بگو بفهميم !

ماکروسافت بازیهای انحصاری بلی 3 رو از چنگ سونی در میاره بعد یه بازی که اینقدر نمرهای خوب تا به حال گرفته رو میاد از دست بده
عجیبه :biggrin1:

حالا مگه ماكروسافت گفته نسخه ي بعدي رو كسي ديگه اي مي سازه:confused:
شايد سازنده عوض بشه شايد
والا ما نفهمیدیم. وقتی شرکت Activision رفته Bizzare رو خریده , یعنی Bizzare تحت کنترل این شرکت هست. خب در اون صورت Activision که نمیاد بگه : مایکروسافت , تو جای برادر منی و من به خاطر عشق و علاقه م به تو افراد شرکت رو بهت قرض میدم که PGR5 رو بسازن و تو منتشرش بکنی !
شایدم یه قانونی چیزی وجود داره که مثلآ Bizzare موظفه PGR5 رو هم برای مایکروسافت بسازه ولی خیلی بعیده همچین چیزی !

خوب خيلي راحت ممكنه مايكروسافت با Bizzare قرار داد داشته باشه كه اين سري فقط انحصاري براي xbox360 باشه و وقتي اي قرار داد بسته شده ديگه تموم شده حتي اگه Bizzare خريده شده باشه هم باز اين قرار از بين نميره .

و يا يه راه حل ديگه مايكرو خيلي راحت ميتونه همين قرار داد را با Activision ببنده .
حالا به اين ربطي نداره كه Activision مواتي پلتفرم بازي ميسازه يا نه .

مثلا اينطور فكر كنين من بيام با يكي قرار داد ببندم و مهر و امضاء بزنيم كه يه چيزي را فقط براي من بفروشه اونوقت اون طرفه بعد يه مدت بگه من سهم خودم را فروختم اين ديگه به من مربوط نميشه چرا كه اين قرار داد را بستم و به هر نحوي ميتونم جلوي اين قضيه را بگيرم يا بايد طرفه منو قانع كنه كه از اين قضيه كنار بكشم يا اينكه من حق دارم و مدرك دسته منه يا اينكه اون طرفه كه سهم را خريده راضي بشه بازم اين چيز را براي من فقط بفروشه .

خوب اين بازي اگه پلتفرومي هم بشه بلاخره روي 360 مياد و شما اينقدر خودتون رو اذيت
كنيد
اخه اين بره روي ps3مگه اتفاقي ميفته
ضررش به ماكرو ميرسه نه ماها كه هر لحظه منتظر روز موعود (سه چراغ)هستيم

نگاه كنيد ماكروسافت امتياز بازي رو خريده نه استوديويه سازنده رو يعني الان كه Ubi soft امتياز driver 5 رو خريده بايد همون استوديويه قبلي بسازه استوديويه Bizzare شايد يه بازي بسازه كه رقيب همين PGR بشه ها كي ميدونه

اين همه بحث نداره كه ، مايكروسافت گفت انحصاري خواهد ماند تموم شد رفت ! مهم انحصاري هست حالا هر كاري با بازي ميخوان بكنند ، بكنند ! :)

درود،

اين يه اخبار هم جالبه :
Let's talk games then... that's why we're all here after all. Well, we're no longer tied to just one platform for starters. Our future titles can be on whatever we please - we are a truly multiplatform studio now. Of course that doesn't mean that we'll be forced to make a port of every game to every console in existence... we simply have that option available to us.

http://www.bizarrecreations.com/article.php?article_id=5277

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or