ماهنامه بازی نما

بازی‌نما صد و یک / دی ماه 1393
rqtz8s3q88ydbxb86gg7.jpg

تصویر روی جلد: FarCry 4
مطالب زیر را در این شماره بخوانید:
نقدها
Call of Duty: Advanced Warfare
Assassin's Creed: Unity
Sunset Overdrive
Dragon Age: Inquisition
Pro Evolution Soccer 2015
LittleBigPlanet 3
The Binding of Issac: Rebirth
This War of Mine
Game of Thrones
WWE 2K15
Assassin's Creed: Rogue
Door Kickers
Never Alone
D4: Dark Dreams Don't Die
پیش‌نمایش‌ها
Just Cause 3
Homefront: The Revolution
مقالات جانبی
FIFA Ultimate Team
نبردی از جنس خون (Mortal Kombat) قسمت سوم
هوش مصنوعی در بازی‌های رایانه‌ای - قسمت چهارم
==========
اوایل هفته‌ی آینده منتشر می‌شود

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من چنتا از شماره ها خیلی قدیمی بازی نما میخوام از کجا باید گیر بیارم؟

فرقی نداره نسخه دیجیتال باشه یا نسخه چاپی مثلا شماره 14 سال 1387

ممنون میشم کمک کنید

لینک

سلام دوستان

من چنتا از شماره ها خیلی قدیمی بازی نما میخوام از کجا باید گیر بیارم؟

فرقی نداره نسخه دیجیتال باشه یا نسخه چاپی مثلا شماره 14 سال 1387

ممنون میشم کمک کنید

لینک
سلام
داداش اخر هر شماره یه لیست از مجله ها گذاشتن هر 10 شماره 20 تومن

بله امروز منتشر شده. حتما بخونید. سعی کردیم خوب بروی اون کار کنیم. اگر چه که خود من به علت امتحانات تنها تونستم یک نقد رو بنویسم
امیدوارم از این شماره لذت ببرید

مجله رو تهیه کردم، هنوز فرصت نکردم مطالعش کنم.
قطع مجله که همون قطع همیشگی هستش اما کاغذ ها کاهی هستش اما کیفیت نسبتا خوبه...
مقالات جانبی بنظر جالب میان، نقد ها هم که مثل همیشه....
پدستر واسه بازی dragon age inquisition هستش که اصلا جلوه ای میده به دیواری که نصبه روش (توصیه میشه بره کنار پوستر fallout که شماره های قبل پوستر بود)
درباره سایت هم صحبت خاصی نبود، حداقل تو سرمقاله....

آقا من نمیدونم چرا هر شماره از این مجله رو میگیرم dvd مشکل داره.اصلا بالا نمیاد.dvdrom من مشکلی نداره اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون

آقا من نمیدونم چرا هر شماره از این مجله رو میگیرم dvd مشکل داره.اصلا بالا نمیاد.dvdrom من مشکلی نداره اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون
انقدر اوضاع dvd ها خرابه که من دیگه یک ساله مجله عادی رو فقط میخرم. دقیقا مثل تخم مرغ شانسیه شاید تو شش هفت dvd یکیش سالم باشه و نمیدونم چرا تهیه و توزیع dvd ها رو چرا به یه شرکت خوب نمیسپارن!!!
پ. ن: امتیاز نسبتا بالایی تو این شماره به AC:U داده شده و بیشتر نکات مثبتش دیده شده تا منفی ولی نقد خوبیه و لذت بردم و نظر منتقد کاملا محترمه:d
پ. ن: آقای جیریایی هم حسابی سنگ تموم گذاشته و هر چی نقد و پیش نمایشه رو نوشته:d خوشحالم دیگه تو اون سایت کذایی نیست و عضوی از خانواده ی بازی نما شده! :d

منم امروز گرفتم و یه نگاه گذرا انداختم مطالب مثل همیشه عالی بود

پوستر هم که فوق العاده بود و جای هیچ حرفی نذاشت ، دی وی دی من سالم بود خوشبختانه

رفقای شاهین شهری برن سریع بگیرن دکه ی سر سعدی که تمام کرد اما سر شهرداری چند تایی داشت

انقدر اوضاع dvd ها خرابه که من دیگه یک ساله مجله عادی رو فقط میخرم. دقیقا مثل تخم مرغ شانسیه شاید تو شش هفت dvd یکیش سالم باشه و نمیدونم چرا تهیه و توزیع dvd ها رو چرا به یه شرکت خوب نمیسپارن!!!
پ. ن: امتیاز نسبتا بالایی تو این شماره به AC:U داده شده و بیشتر نکات مثبتش دیده شده تا منفی ولی نقد خوبیه و لذت بردم و نظر منتقد کاملا محترمه:d
پ. ن: آقای جیریایی هم حسابی سنگ تموم گذاشته و هر چی نقد و پیش نمایشه رو نوشته:d خوشحالم دیگه تو اون سایت کذایی نیست و عضوی از خانواده ی بازی نما شده! :d

آره دیگه. امیر رو دست کم گرفتی؟:d
ولی واقعا خیلی زحمت کشیدن. دستشون درد نکنه

دوستان کاور منتشر شد. فردا هم مجله میره برای چاپ.
سخن سردبیر: شماره‌ی صد و دو، پنجشنبه (بیست و سوم بهمن) منتشر می‌شود. همچنین می‌توانید در حدود بیستم اسفند منتظر ویژه‌نامه‌ی نوروزی بازی‌نما باشید.

10993437_855013177895300_5696404022389417566_n.jpg

همونطوری که تماشا کردید کاور مربوط بهU4 هستش. توی این شماره یه بخش بسیار جذابی رو در این خصوص به قلم دوست خوبم، امیر محمد جیریایی داریم. بقیه مطالب هم واقعا عالین. در ضمن توی این شماره تعداد پیش نمایش ها نسبت به چند شماره قبلی بیشتر شده.

شماره بعدی مجله رو از دست ندید. می تونه یکی از بیاد ماندنی ترین شمار های مجله باشید چون همه ی ما سخت بر روی شماره بعدی در حال کار هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or