ماهنامه بازی نما

tech n9ne بهتره که حواست به حرف زدنت باشه چون توهین رو خودت شروع کردی و اگه همین جوری ادامه بدی باهات برخورد میشه!

نکته بعدی هم اینه که شخصی که به شما جواب داد آقای سامان کارساز هستند که یکی از بهترین منتقدهای بازینما هستند و با اینکه کم نقد انجام میدن اما فوق العاده خوش قلم هستند و از نظر من سطح دانش بالایی هم دارند.

در آخر هم این رو بگم که هر انتقادی داری می تونی همین جا بگی. حالا راجع به بخش اخبار هست یا نقد. اینکه بگی فلان بودش که نشد حرف بیا بگو مشکل چیه! در مورد اسم بازی Metro هم بهتره بدونی که این بازی اول تو نمایشگاه E3(اگه اشتباه نکنم) با یک نام معرفی شد و بعد از اون 1-2 ماه بعد اسمش رو عوض کردند. اگه واقعا مشکلی هست اشاره کنید اما این شیوه صحیح نقد کردن کار کسی نیستش که بیا بگی پول به این ..... نمیدم چون فلانه! سعی کن درست صحبت کنی تا باهات درست صحبت بشه چون احترام و ارزش قائل شدن برای کسی یک مسیر دو طرفه هستش.

موفق باشید

باشه اقا ما تسلیم .دیگه هم تو این تاپیک نمیام .شما باشین و مجلتون فقط حیف این همه پول و وقت که صرف این مجله کردم .(میخواستم جواب شما رو هم بدم گفتم ولش کن الان مارو بن میکنی بیخیال ) موفق باشین ...

حرف شما کاملا درسته.مجله از نظر صفحه بندی و طراحی هنری واقعا پیشرفت کرده و مشکل انچنانی نداره اما متاسفانه این تحریریه مجله اس که حسابی پسرفت کرده.هنوز بعد این همه سال خوندن نقد Killzone 2 (ارمان نیک سرشت ) لذت بخشه یا نقد اقای ناطق اللهی برا Assassin's Creed 1 یا نقد ارمان نیک سرشت برا Uncharted 2 و ......اما نویسنده هایی که الان دارن به گرد پای قدیمی ها هم نمیرسن .

خداییش نقد های نیک سرشت حرف نداشتن ، با زبون ساده و خیلی لذت بخش بازی رو نقد میکرد . یادش بخیر واقعا .. نقد gears 2 یا cod world at war . چه دورانی بود . راستی کسی از نیک سرشت خبر داره ؟ . من شنیدم رفته خارج . درسته ؟

باشه اقا ما تسلیم .دیگه هم تو این تاپیک نمیام .شما باشین و مجلتون فقط حیف این همه پول و وقت که صرف این مجله کردم .(میخواستم جواب شما رو هم بدم گفتم ولش کن الان مارو بن میکنی بیخیال ) موفق باشین ...
هر جور راحتی دوست عزیز اما ما کسی رو به خاطر این چیزا بن نمیکنم و اگه مایل بودی جواب بده. حرف من و بقیه دوستان اینه که فقط شیوه نقد کردن این راهی نیست که شما در پیش گرفتی! دوستایی که دور و بر من هستند میدونند که من آدم انتقادپذیری هستم اما به شرطی که به نحوه درست بیان بشه نه با پرخاش گری یا بی احترامی.

موفق باشی

يك انتقاد بسيار مهم و سفت و سخت به نقد بازي بايوشاك اقاي هرندي:
بوكر گوي شماره 77 را برميدارد نه 79...:d
جدا از شوخي نقد خيلي خوب و سنگيني بود كه از همينجا عرض خسته نباشيد دارم خدمتشون
همچنين از آقاي كارساز هم بابت مطلب "چند پرسش از بي نهايت" كمال تشكر رو دارم يكي از مفيد ترين مطالب بازي نما بود....

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که مجله گیم یکم جذابیت ـش رو از دست داده اینکه خبر هایی که تو جمله هست و بحث های هاشیه ای که توش هست قبلا توسط همه خونده شده !
این تقصیر کسی نیست و همه مجله ها همینه !
یادمه اوایل که به نت دسترسی درست حسابی نداشتیم واصلا نمیدونستیم کجا خبر های گیم رو میزارن همیشه صفحه های اول مجله رو با اشتیاق میخوندم :دی
ولی الان با لطف اینترنت خبری نیست که از زیر دست کسی در بره
دلیل دیگه هم پایین اومدن(البته نه خیلی) کیفیت مطالبه ... به هر حال همون طور که سامان گفت نویسنده های مجله هیچکدوم در کار خودشون خبره نیستن و این جور مشکلات هم طبیعیه ...
در مورد قیمت مجله هم که بحثی نیست .... اگر کتاب خریده باشید در جریانید که قیمت پشت جلدش نسبت به چاپ قبلی 300٪ گرون تر شده ... خرج بازینما هر بالا رفته و همه چیز هم سخت شده ... 6 هزار تومن هم الان یه ساندیچ نمیدن !!

هر جور راحتی دوست عزیز اما ما کسی رو به خاطر این چیزا بن نمیکنم و اگه مایل بودی جواب بده. حرف من و بقیه دوستان اینه که فقط شیوه نقد کردن این راهی نیست که شما در پیش گرفتی! دوستایی که دور و بر من هستند میدونند که من آدم انتقادپذیری هستم اما به شرطی که به نحوه درست بیان بشه نه با پرخاش گری یا بی احترامی.

موفق باشی

اقا من شرمنده ام بابت حرفایی که دیروز زدم .فکر نمیکردم کلمه ... خور اینقدر زشت باشه چون موقعه ای ما فوتبال بازی میکردیم با بچه ها به ما مفت خور و لاشخور و کرکس و کفتار و اینا میگفتن :d .ولی مثل اینکه من خیلی جدی گفتم ... بعد جواب اقای سونیک رو دادم ( اون قضیه تراکت هم به خاطر نیاز یه روز رفتم که پولش هم نگرفته برگشتم یه ساعته دیدم این کارا تو کتم نمیره ) بعد که اون اقای سامی که من خودم حدس زدم اقای سامان کار ساز هستن (حالا میخواین باور کنین میخواین نکنین چون فقط یه نفر با اسم سامان تو بازینما هست )به ما لقب تراکت باز داد که من ناراحت نشدم دیگه توهین هم به ایشون نکردم ولی اگر تند صحبت کردم یا قبلش توهینی شد امیدوارم ما رو حلال کنن .
فقط همین تو گلوم مونده بود از صبح که بیام عذر خواهی کنم که با یه کلمه مدیون بیست سی نفر ادم نشم .فقط امدم همینو بگم گورمو گم کنم .
یا علی ...

آقای هرندی با چه شهامتی همه ی نطالب بایوشاک رو اسپویل کردن.من اون دوصفحه سوالو دو خط خوندم پشیمون شدم(به عکساشم نیگا نکنید)اون گوی 79 هم عجیب بود برا منم.
بچه ها بازی FEZ تو DVD مجله رو نصب میکنم اون please wait اولش میپره بیرون کسی نمیدونه باید چی کار کنم

آقای هرندی با چه شهامتی همه ی نطالب بایوشاک رو اسپویل کردن.من اون دوصفحه سوالو دو خط خوندم پشیمون شدم(به عکساشم نیگا نکنید)اون گوی 79 هم عجیب بود برا منم.
نوشته بودن که کسایی که بازی رو تموم نکردن اون دو صفحه رو نخونن! :d

بچه ها بازی FEZ تو DVD مجله رو نصب میکنم اون please wait اولش میپره بیرون کسی نمیدونه باید چی کار کنم
فك ميكنم دو سه بار هشدار اسپويلر داده بودن تو نقدشون!
كه مثلا اگه كسايي كه تموم نكردن ترجيحا ازينجا نخونن!
اون دو صفحه هم واقعا خطرناك بود!كافي بود چشمت بيفته به ي تيتر!بيچاره ميشدي!:d كه البته گفته بودن كه كسايي كه تموم نكردن نگاه هم نكن اين دو صفحه رو
خداروشكر من قبلش تموم كرده بودم!

دوستان کسانی که تو کرج زندگی می کنند مجله رو از کجا تهیه می کنند؟
من هر جا می رم مجله هاش dvd نداره
اگه کسی تو کرج جایی رو سراغ داره که مجله رو با dvd می آره لطفا بگید.

داریم به E3 نزدیک میشیم و انتظار داریم مثل قبلا کنفرانس ها تو DVD باشه.شده از تریلر ها بزنید اما خواهشا همه ی کنفرانس ها رو بدارید.به خاطر معرفی کنسول ها...گفتم یه وقت یادشون نره

ایول عاشق همین جلد های تر تمیزشم می ارزه به هزار تا مجله داخلی و خارجی دیگه.نیگا اینا هم حرمت گذاشتند و برعکس بعضی ها از همون عبارت Mighty among us استفاده کردند دمشون گرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or