Hamzeh_Yz
کاربر سایت
tech n9ne بهتره که حواست به حرف زدنت باشه چون توهین رو خودت شروع کردی و اگه همین جوری ادامه بدی باهات برخورد میشه!
نکته بعدی هم اینه که شخصی که به شما جواب داد آقای سامان کارساز هستند که یکی از بهترین منتقدهای بازینما هستند و با اینکه کم نقد انجام میدن اما فوق العاده خوش قلم هستند و از نظر من سطح دانش بالایی هم دارند.
در آخر هم این رو بگم که هر انتقادی داری می تونی همین جا بگی. حالا راجع به بخش اخبار هست یا نقد. اینکه بگی فلان بودش که نشد حرف بیا بگو مشکل چیه! در مورد اسم بازی Metro هم بهتره بدونی که این بازی اول تو نمایشگاه E3(اگه اشتباه نکنم) با یک نام معرفی شد و بعد از اون 1-2 ماه بعد اسمش رو عوض کردند. اگه واقعا مشکلی هست اشاره کنید اما این شیوه صحیح نقد کردن کار کسی نیستش که بیا بگی پول به این ..... نمیدم چون فلانه! سعی کن درست صحبت کنی تا باهات درست صحبت بشه چون احترام و ارزش قائل شدن برای کسی یک مسیر دو طرفه هستش.
موفق باشید
باشه اقا ما تسلیم .دیگه هم تو این تاپیک نمیام .شما باشین و مجلتون فقط حیف این همه پول و وقت که صرف این مجله کردم .(میخواستم جواب شما رو هم بدم گفتم ولش کن الان مارو بن میکنی بیخیال ) موفق باشین ...