ماهنامه بازی نما

جایزشم یه ورقه مقوا هستش که روش قسمت های مختلف بدن یکی از شخصیت های معروف دنیای بازی (گوردون فریمن و بتمن و کریتوس و اون کیم یادم نیست) هست و شما باید با برش این قسمت ها و اتصال اون ها به هم آدمک رو درست کنی تقریبا یه نوع اوریگامیه و میشه مثله یه اکشن فیگور البته از نوع مقوایی!
دلیل افزایش قیمت هم تحریم کاغذ هست و بالا رفتن شدید کاغذ داخلی از اونجاییک که اطلاع دارید دی وی دی هم به شدت گرون و نوع مرغوبشم کم یاب شده همین!

ببین چه قدر مخاطباشونو دوس دارن که هزینه یه تیکه مقوا هم کشیدن رو قیمت مجله نکردن این همه مجله گرفتیم بگن عیب نداره دم عید یه کادو هم میزاریم رو مجله جای دوری نمیره مطمین باشین قیمت رو بایین نمیارن این کادو هم روششون برا افزایش قیمت بود .دمشون گرم من که دیگه سراغش نمیرم .یه مشت بچه مایه دار جمع شدن مجله زدن خیر سرشون .یه بابای باربد بود که اونم معلوم نشد چی شد گفتن چیه یه هزینه اضافی بزاریم ولش کن همینطوری مجله خوبه .از سر تا پای مجله هم غلط میباره نکردن یه ویراستار بزارن مجله رو قبل از چاب بخونه .

قيمت هم که دارن گرون میکنن تا اردیبهشت 4400 بود اگر اشتباه نکنم بعد کردن 5000 تومن بعد 6000 تومن چه خبر اخه ؟ مگه چقدر هزینه کاغذش میشه ؟ تحریریه میره بازی اورجینال بازی میکنه حال میکنه میخواد هزینشو از ما بگیره منم گفتم بیا.......b-) بگذریم یکی جایزه رو یه توضیح بده ممنون میشم .
تا كدوم ارديبهشت 4400 بود!؟
شما بدون DVD شو ميگي!؟
الانم همون قيمتاس بدون dvd ايش
با DVD شيش تومنه

تا كدوم ارديبهشت 4400 بود!؟
شما بدون DVD شو ميگي!؟
الانم همون قيمتاس بدون dvd ايش
با DVD شيش تومنه

تا اردیبهشت امسال اون شماره که عکس the last of us روش بود درباره ویتا هم مقاله زیاد داشت .من خودم یادمه سره اون شمارش که هیلو 4 روش بود 5000 تومن شد سر اون شمارش که اساسین 3 بود 6000 تومن شد .

بازم اگه 6000 تومن هست حداقل یه کیفیتی داره و هم این که تقریبا 40 روز یه بار منتشر میشه و تقریبا 100 صفحه هست با کلی مطلب بعلاوه dvd.ولی دنیای بازی با 15 صفحه و کلی تبلیغ تو صفحات و مطالبی نه چندان با کیفیت 15 روز یه بار منتشر میشه و 2500 قیمت داره.خودتون یه حساب سرانگشتی بکنید میفهمید کدوم یکی ارزش داره.

با اینکه قبول دارم گرونه ولی خب مجله ارزون تری هم وجود نداره(در نظر بگیرید بازی رایانه یه دی وی دی بی ارزش داره و دنیای بازی اصلا دی وی دی نداره)به نظر من بازینما نسبت به اون چیزی که عرضه می کنه قیمت خوبی رو عرضه می کنه
این شماره اش هم بر عکس 84 فوقالعاده است و مقالات جالبی داره.راستی برای من هم فقط یه اوریگامی افتاد باید برم 100 تومن مو از کیوسک پس بگیرم:|

با اینکه قبول دارم گرونه ولی خب مجله ارزون تری هم وجود نداره(در نظر بگیرید بازی رایانه یه دی وی دی بی ارزش داره و دنیای بازی اصلا دی وی دی نداره)به نظر من بازینما نسبت به اون چیزی که عرضه می کنه قیمت خوبی رو عرضه می کنه
این شماره اش هم بر عکس 84 فوقالعاده است و مقالات جالبی داره.راستی برای من هم فقط یه اوریگامی افتاد باید برم 100 تومن مو از کیوسک پس بگیرم:|
منم موافقم باهات که بازی بازی نما نسبت به قیمتش مطالبشن خوبن
من قبلا هم بازی رایانه میخوندم هم بازی نما ولی یه ساله دارم بازی نما میخونم و کارش حرف نداره بازی نما.

اولين شماره ٩٢ كي مياد بالاخره؟:-/

خیلی خوش قول نیستن.تو سایتشون هم که هنوز عکس اخرین شماره سال قبل رو برنداشتن و معلوم نیست کی عرضه بشه.فقط امیدوارم نقد بایوشاک عالی از اب دربیاد و البته نقدش رو بهزاد خرم یا کاوه هرندی ننویسن که گند میزنن به نقد.

خیلی خوش قول نیستن.تو سایتشون هم که هنوز عکس اخرین شماره سال قبل رو برنداشتن و معلوم نیست کی عرضه بشه.فقط امیدوارم نقد بایوشاک عالی از اب دربیاد و البته نقدش رو بهزاد خرم یا کاوه هرندی ننویسن که گند میزنن به نقد.
مشكل سايتش كه هنوز حل نشده نميدونم كي ميخواد حل بشه دلمم براشون ميسوزه بنده خداها گير الكي دادن بهشون ي مدته
پ.ن : كاوه هرندي كه نقداش خوبه كه! نقد بايوشاك يكش هنوز يادمه:d

مشكل سايتش كه هنوز حل نشده نميدونم كي ميخواد حل بشه دلمم براشون ميسوزه بنده خداها گير الكي دادن بهشون ي مدته
پ.ن : كاوه هرندي كه نقداش خوبه كه! نقد بايوشاك يكش هنوز يادمه:d

بله منم نقد بایوشاک یک رو هنوز یادمه.همون نقدی که اقای هرندی سه بار از "شبیه سازی اب " به عنوان یکی از ویژگی های مثبت گرافیک بازی یاد کرده بود.ولی متاسفانه جمله بندی ها و کلا قلم ایشون زیادی خشک و بی روحه. و اونقدر از جمله های قلمبه سلمبه تو نقداش استفاده میکنه که اصلا نمی فهمی چی نوشته.البته گاهی نقد خوب هم مینویسه.اما هنوز که هنوزه یاد نقد skyrim که می افتم حالت تهوع میگیرم بس که نقد بی سر و تهی بود. در کل همه نویسنده هاشون انگشت کوچیک ارمان نیک سرشت هم نمیشن.هیف که نفهمیدیم اقای نیک سرشت کجا غیبش زده از 3 - 4 سال پیش. دلم خیلی براش تنگ شده .نقداش عالی بود

بله منم نقد بایوشاک یک رو هنوز یادمه.همون نقدی که اقای هرندی سه بار از "شبیه سازی اب " به عنوان یکی از ویژگی های مثبت گرافیک بازی یاد کرده بود.ولی متاسفانه جمله بندی ها و کلا قلم ایشون زیادی خشک و بی روحه. و اونقدر از جمله های قلمبه سلمبه تو نقداش استفاده میکنه که اصلا نمی فهمی چی نوشته.البته گاهی نقد خوب هم مینویسه.اما هنوز که هنوزه یاد نقد skyrim که می افتم حالت تهوع میگیرم بس که نقد بی سر و تهی بود. در کل همه نویسنده هاشون انگشت کوچیک ارمان نیک سرشت هم نمیشن.هیف که نفهمیدیم اقای نیک سرشت کجا غیبش زده از 3 - 4 سال پیش. دلم خیلی براش تنگ شده .نقداش عالی بود
آرمان Liverpoolـيو ميگي
اون نقداش بد نبود ولي بدفرم فن 360 بو:d

آخرین ویرایش:

شوخی میکنه دیگه نه؟

کی شماره بعدی میاد کسی جواب گو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع مطالب این شماره تقریبا جمع شده و کارای طراحی هم آخراشه و ایشالله به زودی منتظر میشه. این شماره بسیار بسیار هم پربار هستش و نقدها مفصل و زیادی توش قرار گرفته. نقد bioshock هم توی 10 صفحه قراره چاپ بشه و پرونده ویژه این شماره هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or