Bax
کاربر سایت
اقا یعنی چی که پاک بشه . مسخرشو در آوردید . هر کسی که بی انظباطی ! کرد بن می شه تا عبرت شود برای دیگران . یعنی توی سایت هم نمی تونیم حرف بزینم خیلی نوبره !!!
اما در مورد مجله ها . به نظر من بازی نما نقد هاش الان بهتر از بازی رایانه شده اما هنوز هم اطلاعات پیشنمایش بازی هاش زیاد خوب نیست . در عوض پیش نمایش های بازی رایانه تکه . من بازی رایانه رو ترجیح می دم گرچه که خیلی دیر به دیر میاد اما خب برای من نوستالوژیک هست . من با بازی رایانه شروع کردم !
اما در مورد مجله ها . به نظر من بازی نما نقد هاش الان بهتر از بازی رایانه شده اما هنوز هم اطلاعات پیشنمایش بازی هاش زیاد خوب نیست . در عوض پیش نمایش های بازی رایانه تکه . من بازی رایانه رو ترجیح می دم گرچه که خیلی دیر به دیر میاد اما خب برای من نوستالوژیک هست . من با بازی رایانه شروع کردم !

:-o

بازی رایانه کی از این جور مصاحبه ها که علنا داره به شعور خواننده هاش توهین میکنه گذاشته؟! خوب نمیشه بگو دیگه!:d در عوض بازی رایانه یه جاش یه مقاله ی ابتکاری می ذاره 3 روز باهاش سر گرمی.
) تو برنامه ی صفر و یک موقع معرفی نشریه های بازی اسمی از بازی رایانه نبره ولی به دنیای ارتباطات اشاره کنه؟جواب سادست ولی یکم بی ادبیه...چون سردبیر DB و بازی نما جیره خوار بنیادن ولی بازی رایانه به فکر این پاچه خواری ها نیست!