مانیتور LG W2261VP با قیمت عالی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RADIOHEAD

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
با سلام
یک مانیتور 2261VP هست که برای فروش گذاشتم...
فکر کنم همه این مانیتور رو میشناسن، اما برای اونایی که نمیدونن، این لینک مشخصاتش:
ماديران - LG W2261VP - مشخصات، بررسي و خريد
برای بازی خیلی عالی ـه... دلیل فروشم اینه که یه LED ـه 40 اینچ گرفتم واین دیگه به کارم نمیاد، وگرنه راضی ام ازش!
از نظر ظاهری هم خیلی تمیزه... تا 31 مرداد سال دیگه(91) هم گارانتی داره(مادیران)...

تنها مسئله ای که هست اینه که جعبش رو والده ی گرامی:d به علت کمبود جا( بدون اطلاع قبلی!) دور انداخته:|
اما کابل هاش هستن... یه کابل HDMI هم اشانتیون داده میشه به خریدار...
به همین دلیل قیمت رو پایین تر از چیزی که مد نظرم بود قرار میدم...

قیمت پایه 175 تومن و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه...

من هم 185خریدارم و تهران تحویل میگیرم. اگه مایل بودین پی.ام بدین.;)

با تشکر از دوستانی که پیشنهاد دادن، فعلا بالاترین پیشنهاد 190 بوده...پایان مزایده هم روز شنبه هست!

دوست عزیز من یه مانیتور LED BX2485plus دارم که نیازی به گفتن نیست که کیفیتش چجوری اما هم سایزش برای من زیاد هم به پولش احتیاج دارم. تا وسطای 92 هم گارانتی داره 7 ماهی هست خریده شده اما 3 ماه بیشتر کار نکرده. اگر قصد تعویض داشتید بگید.

دوست عزیز من یه مانیتور LED BX2485plus دارم که نیازی به گفتن نیست که کیفیتش چجوری اما هم سایزش برای من زیاد هم به پولش احتیاج دارم. تا وسطای 92 هم گارانتی داره 7 ماهی هست خریده شده اما 3 ماه بیشتر کار نکرده. اگر قصد تعویض داشتید بگید.
ممنون دوست عزیز... قصد تعویض ندارم...

من مانیتور 23 aoc داشتم داداش کابل hdmi دو تا میخورد بعدش usb فایل های mp4.mpg.rmvb.رواجرا میکرد.کابل dmp.هم بهش وصل میشد انواع معموری هم بهش وصل میکردم ولی حیف شد پسر داییم چشمش زد هر روز میومد میگفت میخامش تا افتادو شکست ال سی دی پشتش به هر حال من الان مثل مانیتور شما دارم ازش راضیم ولی حتا به پای کیفیت اون نمیرسه..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or