سلام
من این مانیتور رو از هفته ی قبل دارم استفاده میکنم.
کاملا نو و تمیز هست و هیچ گونه ایرادی نداره، تنها دلیلی که برای فروش دارم میذارم اینه که به تناسب صفحه که 16:10 هست نتونستم عادت کنم.
سری pro art هست و دقت رنگی فوق العاده ای داره که برای کارهای تصویری و ویدیویی عالی هست و چیزی روی دستش نیست
حتی در ریووی هایی که قبل از خرید میدیدم گفته شده بود که از مانیتورهای گیمینگ هم قیمت خودش بسیار سرتر هست.
من حتی کارت گارانتیش رو از جعبه اش باز نکردم.
قیمت رو 7/950/000 گذاشتم چون واقعا کار نکرده، قیمتش نوش 8/5 هست اگر بیشتر نشده باشه
چون همون موقع که من دنبالش بودم همه جا تموم شده بود و خیلی کم بوده و بعضا گرون تر هم میفروختن
مشخصات فنی درج شده در سایت ایسوس
مدل pa248qv
ابعاد 533x211x505 میلیمتر
نوع پنل IPS
دارای پایه تنظیم ارتفاع و قابلیت چرخش صفحه به صورت کامل اندازه ی
صفحه نمایش 24 اینچ
رزولوشن 1920x1200
کنتراست استاتیک 1000:1
تعداد رنگ قابل نمایش 16.7 میلیون رنگ
نرخ بروزرسانی تصویر 75 هرتز
دارای پورت HDMI و 4 پورت USB و پورت های ورودی و خروجی صدا هست و همچنین اسپیکر هم دارد.
گارانتی 36 ماهه شرکت حامی
اگر مایل به خرید بودید یا در اینجا پیام بدید و یا تماس بگیرید 09122386871
من این مانیتور رو از هفته ی قبل دارم استفاده میکنم.
کاملا نو و تمیز هست و هیچ گونه ایرادی نداره، تنها دلیلی که برای فروش دارم میذارم اینه که به تناسب صفحه که 16:10 هست نتونستم عادت کنم.
سری pro art هست و دقت رنگی فوق العاده ای داره که برای کارهای تصویری و ویدیویی عالی هست و چیزی روی دستش نیست
حتی در ریووی هایی که قبل از خرید میدیدم گفته شده بود که از مانیتورهای گیمینگ هم قیمت خودش بسیار سرتر هست.
من حتی کارت گارانتیش رو از جعبه اش باز نکردم.
قیمت رو 7/950/000 گذاشتم چون واقعا کار نکرده، قیمتش نوش 8/5 هست اگر بیشتر نشده باشه
چون همون موقع که من دنبالش بودم همه جا تموم شده بود و خیلی کم بوده و بعضا گرون تر هم میفروختن
مشخصات فنی درج شده در سایت ایسوس
مدل pa248qv
ابعاد 533x211x505 میلیمتر
نوع پنل IPS
دارای پایه تنظیم ارتفاع و قابلیت چرخش صفحه به صورت کامل اندازه ی
صفحه نمایش 24 اینچ
رزولوشن 1920x1200
کنتراست استاتیک 1000:1
تعداد رنگ قابل نمایش 16.7 میلیون رنگ
نرخ بروزرسانی تصویر 75 هرتز
دارای پورت HDMI و 4 پورت USB و پورت های ورودی و خروجی صدا هست و همچنین اسپیکر هم دارد.
گارانتی 36 ماهه شرکت حامی
اگر مایل به خرید بودید یا در اینجا پیام بدید و یا تماس بگیرید 09122386871
آخرین ویرایش: