اینها به کنار، نکته مهم. یک برنامه ای هست که میاد فقط اون window که باهاش کار میکنی رو روشن نگه میداره و بقیه تصویر رو سیاه میکنه، من برای اینکه وقت برنامه نویسی حواسم پرت نشه استفاده میکردم، میگردم پیداش میکنم. میشه بازی رو انداخت توی window و با این برنامه بقیه تصویر رو سیاه کرد و میشه بازی با رزولوشن 4:3 و با حاشیه سیاه.
بسیار عالی! برنامه مناسبیه.Ghoster .. که صفحه رو سیاه میکنه، روی اون پنجره ای که میخواین کلیک میکنید و اون روش میشه.
Shoot'em up مثلاً به این میگن:
خو اگه منظورت از shmup، گیمهای Bigfish Games و Reflexive و کمپانیهای مشابه هست، گلاب به روتون نصف عمر خودت هم بر فناستحمید چند تا معرفی کن ببینم میتونی چیزی معرفی کنی که بازی نکرده باشم فقط قبلش از سایتهای Bigfish Games و Reflexive و Gamehouse و Alawar نباشه چون همشون رو بازی کردم(مگه اینکه تو 6 ماه اخیر منتشر شده باشه). در مورد حال دادنش هم کلا هرکی این سبک رو بازی نکرده نصف عمرش بر فناست :biggrin1:
:biggrin1ff topicنه نصفه یه چیزی نپرون :biggrin1: حداقل یه لینک بده بعد قضاوت
میکنیم رو نصفه عمر.
با اجازه اوس حمید حالا که خودش نیست من بگم قضیشو مثلا
shmup ها اصولا یه سری از گیم های رایج در arcade machine ها هستن که مخصوصا توی ژاپن طرفدارای زیادی دارن.اصطلاحا به این گیم ها که خو 2D بودن Side Scrolling Shoot'em up میگن و دو نوع Vertical و Horizontal دارن.
اینا همشون رو آرکید بوده و می تونین با یه امولیتر MAME , رام اینا رو دانلود کنین و لذتشو ببرین
Raiden III روی pc هم عرضه شده مثلا یا Gradius نسخه های NES و Genesis م داره که می تونین رام اونارو دانلود کنین
Gradius
حالا شاکی نشو داشت برای کسایی که از این بـَـغـَلا رد میشدن اطلاعات میدادواقعا؟ نمیدونستم LOL
هنوز سر حرفم برای نصف عمر هستم.
اون موقع که مانیتور واید گرفتم، همین کار رو هم امتحان کردم ولی مشکل اینه که مانیتور فقط میتونه بعضی رزولوشنها رو درست نشون بده. وقتی از این طریق رزولوشن تعریف میکنی، کار میکنه ولی تصویر درست نیست.برای استفاده از رزولوشن دلخواه (حتی رزولوشنهای پایین) در مورد کارتهای گرافیک nVidia
فکر کنم این مشکل تو مانیتورهای با نسبت تصویر 16:9 وجود دارهاون موقع که مانیتور واید گرفتم، همین کار رو هم امتحان کردم ولی مشکل اینه که مانیتور فقط میتونه بعضی رزولوشنها رو درست نشون بده. وقتی از این طریق رزولوشن تعریف میکنی، کار میکنه ولی تصویر درست نیست.