ماندگارترین لحظات نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
در نسلی که گذراندیم و در صنعت بازی‌های ویدیویی شاهد لحظات شگفت‌انگیز و پر احساس و فراموش نشدنی فراوانی بوده‌ایم.
برخی از بازی‌ها به دلیل لحظات ماندگارِ فوق‌العاده ی خود، همیشه در ذهن گیمرها باقی می‌مانند.
حال این لحظات می تواند رسیدن به قله ی یک کوه ، فرار از یک بیمارستان، مبارزه با یک باس، از دست دادن یک عشق ، حمله به یک کشتی، دیدن یک کلوسوس ، باز پس گیری یک مکان و یا شنیدن جمله و دکلمه باشد که به تنهایی تاثیر بسزایی در ما میگذارد، زیرا نویسندگی و طرح دیالوگ در بازی‌های مدرن تبدیل به یکی از ارکان اصلی گردیده و با نزدیک شدن هر چه بیشتر بازی‌ها به آثار سینمایی رعایت تکنیک‌های صحیح نویسندگی و پرهیز از اشتباهات پایه‌ای اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

CYMERA_20200915_153532.jpg

با این حال بسیاری از بازی‌های توانسته‌اند با رعایت این نکات و ارائه‌ی روایتی جذاب، به یاد ماندنی و زیبا، در تاریخ دنیای بازی برای ما ماندگار شوند. این تجارب ماندگار ممکن است برای عده ایی در انتها و همراه با موسیقی پس‌زمینه حماسی و به شکل یک مبارزه جذاب و دشوار با باس آخر رخ دهد و یا در طی طول بازی با تجربه ی سکانسی لذت بخش، پراحساس و با ردوبدل شدن یک دیالوگ‌ عمیق و تاثیرگذار صورت بگیرد.
مرز بین بی‌معنی و یا ارزشمند بودن این دکلمه بسیار باریک است و کوچکترین غفلتی از جانب نویسنده در نوشتن دیالوگ می‌تواند منجر به تخریب آن شود.
با این حال در صورت اجرای درست آن،‌ با سکانسی ماندگار روبرو خواهیم شد

به هرحال اینبار سعی داریم به کمک شما عزیزان لحظات ماندگار نسل هشت رو مرور و از بین بهترین چپتر، دکلمه، لحظه و... ماندگارترین رو در رای گیری نهایی مشخص کنیم!

〰〰〰〰〰〰〰〰
بسیار مهم
با توجه به حساسیت بالای این تاپیک به علت اسپویل اینگونه سکانس ها و لحظات از همگی درخواست دارم که برای اشتراک احساسات خودشون از بازی دوسال اخیر، یعنی سال های 2019 & 2020 :
متن رو در اسپویلر(همراه با نام بازی مورد نظر به عنوان تگ اسپویلر) قرار دهند!
تا کابران بتوانند با خیال اسوده و بدور از اسپویل شدنِ بازی های اخیر، در تاپیک فعالیت کنند
برای سال های قبل تر استفاده از تگ اجبار نیست:D
* چون خیلی مهمه مجددا یاد اوری کنم که "عنوان تگ" که میتونه نام بازی باشه رو هم لطفا درج کنید تا محتوای درون تگ اسپویلر مشخص باشه:D
* درصورتی که راجب چند بازی مختلف قراره توضیحاتی داده بشه، می بایست به چند تگ مختلف تفکیک کنید و هر تگ طبیعتا مختص به یک بازی باشه

آخرین ویرایش:
من اسم یه بازی رو می‌برم که ممکنه خیلی‌ها یادشون رفته باشه :دی
صحنه تیرباران Emile توی Valiant Hearts خیلی غم‌انگیز و تاثیرگذار و واقعی بود. اون سکانس طوری درست شده انگار خودت تو اون لحظه حضور داری.

valiant_hearts_great_war_spoiler_by_llm4rk0ll_d7oluyt_fullview.jpg

من اسم یه بازی رو می‌برم که ممکنه خیلی‌ها یادشون رفته باشه :D
صحنه تیرباران Emile توی Valiant Hearts خیلی غم‌انگیز و تاثیرگذار و واقعی بود. اون سکانس طوری درست شده انگار خودت تو اون لحظه حضور داری.

valiant_hearts_great_war_spoiler_by_llm4rk0ll_d7oluyt_fullview.jpg

دوبلور آلمانی Emile توی بازی نامه رو با بغض میخوند آخرشم ترکید بغضش. از یوتوب ببین..

بهترین سکانس قطعا GOW هستش
اونجا آتنا میگه You Always be a monster
و کریتوس با یک صدای پر از اندوه و درد و غمگین میگه I know
But I’m you monster no longer
و بعد با اون ابهت نفس گیرش وارد روح آتنا میشه با بلید اف کی اس و شروع میشه گیم پلی با این شمشیرها ،
نه تنها بهترین ، بلکه نفس گیر ترین سکانس کل نسل بود

سکانس بعدی The Last Of Us Part II
اسپویلر نمیخواد ، سکانس پایانی بازی قشنگ بغض سنگینی تو گلو ایجاد کرد .

سکانس ورودی فادر گسکوئن و اون باس فایت و اون موسیقی که حتی الان تو ماشین هم بهش گوش میدم از بهترین سکانس های نسل بود که Bloodborne رقم زد .

سکانسی از ویچر ۳ گفتوگوی بانو ینفر و گرالت اف ریویا در روز برفی و روی کشتی برف زده .

فعلا همینا یادمه :D

167429
من از بازی دوم منتظر دیدن ینفر بودم. این مسئله در کنار اجرای فوق‌العاده Wolven Storm, این سکانس رو تا ابد برام موندگار کرد.
167430
۲۰ ساعت پایانی بازی خیلی برام غم‌انگیز بود. شاید بتونم این سکانس و این در هم شکستن آرتور رو یکی از تراژیک‌ترین تجربیاتم در دنیای بازی بدونم.
167431
If somehow the lord gave me another chance at that moment, I'd do it all over again :(
167432
من عاشق خاطره‌بازی میازاکی توی دارک سولز سه ام. ولی این لوکیشن Untended Graves بدون شک اتمسفریک‌ترین و تاثیرگذارترین قسمت کل سری سولزبورنه برام. حتی فراتر از Ash Lake و Fishing Hamlet.
the-sickness-walkthrough-god-of-war-blades-of-chaos.jpg
با اختلاف Badass ترین سکانس نسل. :D

مبارزه با Lothric و Lorian بی نهایت لذت بخش بود برام. تقریبا عاشق تمام باس فایت هاش بودم. هشت بار فکر کنم تموم کردم بازی رو.

مواجه شدن با Sunken Valley Serpant یکی از باشکوه‌ترین لحظات دنیای گیمینگم بود. اونجا که میاد نزدیکت لا به لای علف ها رو بو میکشه پیدات کنه...

با این بازی زندگی کردم. ۳۵۰ ساعت. تو دوره ای که ناراحتیه شدیدی دچار شده بودم و سیستمم هم آنچنان بالا نبود. تو اتاق تنگ و تاریکم در سکوت و تنهایی غرق بازی میشدم. بی نظیر بود. سکانس نهاییش خیلی سخت گذشت بهم. به طوری که اپیلوگ بازی برام ملال آور شده بود.

لحظه کشته شدن برادر جید Rahim اون لحظه خیلی برام غم انگیز بود
سکانس پایانی بازی وقتی بایاک و آیا از هم جدا میشن تا این فرقه رو قوی تر و وسیع تر کنن خیلی به یاد موندنی بود مخصوصا با اون تم آهنگ معروف سری اساسین
وقتی آرتور میفهمه سل یا بیماری ریوی گرفته و خیلی جاها فداکاری میکنه تا جان مارستون تو خطر نیوفته بخاطر خانواده داشتنش خیلی خوب بود حتی خلاف کارها هم یه سری چیزها سرشون میشه این برام خیلی ارزش داشت
عمر آدم خیلی زود میگذره 8 سال مثل برق و باد گذشت الان که مرور میکنم میبینم اینهمه رفقا خاطره و صحنه به یاد موندنی نوشتن در صورتی که اینا خاطرات 8 سال و یه عمر بوده ولی تو چند سطر و جمله خلاصه میشه.این نشون میده دفتر زندگی ما هم همینطوره خیلی زود میگذره و خیلی زود دیر میشه..!!8 سال که چیزی نیست انگار همین دیروز بود تو کلوپ RE2 یا Parasit eve برای PS1 رو با چه مشقت و عشقی بازی میکردیم..!! گذشت........

آخرین ویرایش:
اولین تریلر رد دد 2 و لست 2

هایپ بالا رفت

سکانس آخرین سواری آرتور که یک آهنگ زیبا پخش شد لعنتی بازیباز بهم می ریزه . بهترین تاریخ هست داستان سرایی کلاسیک و وسترن این بازی

آخر بازی که الی داشت روی ایوان با جوئل صحبت می کرد و آخرین سکانس بازی که گیتار به دیوار تکیه داد (اگه درست یادم باشه) فوق العاده بود . مثل صحنه آخر تایتانیک تراژدیک بود

سکانس آخر و مبارزه جین ساکای با عموی خودش و اون منظره و موسیقی و انتخابی که در آخر می زاره که عمو بکشیم یا نه خیلی عالی بود . اوج هنری یک بازی اصیل ژاپنی بود اون موسیقی و فضاسازی

آخرین ویرایش:
john made it .......he is the only one

سکانس آخر با عمش و صحنه که استن لی حضور پیدا می کنه

سکانس مبارزش با جوکر تو ی ذهنش

توی پایان خوب بازی که کانر و هنک همدیگه رو بغل میکنند

فعلا واسه دست گرمی دوتاشو بگم>:):p

Rime
اگر احیانا بازی رو توی لایبرری دارید (یکی دوسال پیش فری پلاس شد) و هنوز اونو تجربه نکردید شدیدا پیشنهاد میدم قبل از شروع نسل جدید برید سروقتش:دی
پایان بندی بازی rime واسم یکی از ماندگارترین و دراماتیک ترین لحظات نسل رو ساخت
انتخاب:سکانس نهایی rime

167502
life strange before storm
برخلاف rime , بازی نیاز به معرفی نداره
واسه من بازی سراسر از سکانس های دوست داشتنی بود ، چرا که از نسخه ی اول به کلویی علاقه ی عجیبی داشتم!:دی
ولی به شکل عجیبی این سکانس همیشه جلو چشامه:Lovestruck:
167505

هر ثانیه از هزار ساعتی که بلادبورن بازی کردم ، برای من ماندگار ترین لحظات نتنها گیمینگم بوده، بلکه زندگیم بوده، مخصوصا بعد از این که پی اس 4 رو هم فروختم و دستم از پلی دادن بیشترش قطع شد، یکی از بهترین لحظات این بازی زمانی بود که به بخش Old Yharnam رفتم و برای اولین بار اون هانتر رو بالای برج دیدم، و گفت هشدار رو دیدی؟ من نمیگزارم هیولا ها رو بکشی، واقعا یکی از برترین و لذت بخش ترین و حماسی ترین بازی های تاریخ صنعت گیم هست این بازی.

سکانس غم انگیز پیدا کردن Ciri در حالی که از سرما یخ زده و مرده بود. 167531 167539
167533 سکانس غم انگیز مرگ shriek در آغوش والدین خود و قربانی شدن oriو تولدش بصورت درخت بید برای نجات جنگل 167534
از طرفی بخاطر مردن جوئل و این تصمیم دراکمن ناراحت بودم ولی نتونستم صحنه رویایی آخر بازی و جوئل در حالی که گیتار میزنه رو فراموش کنم این صحنه حداقل مسکنی بود برای کنار اومدن با مرگ جوئل. 167535

سکانس last ride و خداحافظی غم انگیز آرتور با اسب همیشگی خود thank you boy. 167536
سکانس مبارزه پایانی با Gehrman the first hunter یکی از فراموش نشدنی ترین سکانس ها در بازی ها میازاکی 167537
سکانس جدایی غم انگیز لئون با ایدا و سقوط ایدا در حالی که لئون با بازوی مجروح خود نتونست نجاتش بده ، صحنه ای که از زمان ps1 تا این نسل نتونستم فراموش کنم و دوباره با ریمیک این نسخه به اوجش خودش رسید. 167538

سکانس رقص زیر بارون venom و quiet یکی‌از زیباترین صحنه ها تاریخ گیم.

سکانس غم انگیز پیدا کردن Ciri در حالی که از سرما یخ زده و مرده بود.View attachment 167531View attachment 167539
View attachment 167533سکانس غم انگیز مرگ shriek در آغوش والدین خود و قربانی شدن oriو تولدش بصورت درخت بید برای نجات جنگلView attachment 167534
از طرفی بخاطر مردن جوئل و این تصمیم دراکمن ناراحت بودم ولی نتونستم صحنه رویایی آخر بازی و جوئل در حالی که گیتار میزنه رو فراموش کنم این صحنه حداقل مسکنی بود برای کنار اومدن با مرگ جوئل.View attachment 167535

سکانس last ride و خداحافظی غم انگیز آرتور با اسب همیشگی خود thank you boy.View attachment 167536
سکانس مبارزه پایانی با Gehrman the first hunter یکی از فراموش نشدنی ترین سکانس ها در بازی ها میازاکیView attachment 167537
سکانس جدایی غم انگیز لئون با ایدا و سقوط ایدا در حالی که لئون با بازوی مجروح خود نتونست نجاتش بده ، صحنه ای که از زمان ps1 تا این نسل نتونستم فراموش کنم و دوباره با ریمیک این نسخه به اوجش خودش رسید.View attachment 167538

سکانس رقص زیر بارون venom و quiet یکی‌از زیباترین صحنه ها تاریخ گیم.
نملس کینگ به خوابت بیاد که از سولز۳ هیچی ننوشتی
فردا روت میشه تو چشاشون نگاه کنی؟:(

پ.ن:کاوه دیروز یه کلیپی از مبارزه ی بین نملس کینگ+سول اف سیندر VS اسلیو نایت گیل فرستاد واسم برگ ریزون
واسه فن های سولزبورن واجب کفاییه دیدنش:D
قندشکنو on کنید:

من شخصا ایکس باکس دارم و حتی لست آف آس ۱ رو هم نتونستم بازی کنم و فقط داستانش رو میدونم وقتی رفتم خونه پسرخالم بازی رو تازه خریده بود و صحنه ی مرگ جول اونجا رقم خورد و به طرز عجیبی تحت تاثیر قرار گرفتم و از طرفی از جسارت نویسنده ی داستان برای حذف شخصیت اصلی داستان خوشم اومد
نکته جذابش برام این بود که نه حماسی بود نه دیالوگ های آرمانی داشت نه نبرد نفسگیر و به بروتال ترین و غیر منتظره ترین روش ممکن کشته شد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or