مافیای 4 در حال ساخت است؟

rahyarpaul

کاربر سایت
2k نشان تجاری تازه ای ثیت کرده است که به نظز میرسد به مافیا مربوط است.
mafia_trademark.jpg
آخرین نسخه این سری در سال 2017 برای سه پلتفرم اصلی توسط هنگر 13 ساخته شد و نتوانست نظر منتقدین و گیمرها را جلب کند و بازی ایرادات ساختاری در مراحل و بهینه سازی بازی داشت. در آن زمان تیم هنگر به دو گرووه تقسیم شد و یک گروه بر روی نسخه چهارم و گروه دیگر روی بهینه سازی و dlc های نسخه سوم کار میکنند.البته پیشرفت چندانی در مورد مافیا 4 حاصل نشد . و در مراحل اوولیه تولید در دیدار بلکمن با t2 مقرر شد که این بازی را کنار بگذارند.
قرار بود مافیا 4 در سال 1970 و در شهر پر زرق و برق لاس وگاس ملقب به شهر گناه جریان داشته باشد.
باید دید که چه قرار است رخ دهد هر چه که هست طبق این خبر حداقل از 2018 تیم مافیا 3 در حال کار بر روی آن میباشند.
لوگوی تجاری ثبت شده با نسخه های قبلی متفاوت است پس به شخصه احتمال میدم نسخه جدیدی در راه باشد تا ریمستری از نسخه های قبل.
البته احتمال عرضه ریمستر عناوین 1 و 2 وجود دارد شماره اول در سال 2001 و 2 در سال 2011 عرضه شد.چون عناوین تجاری بعد از 10 سال منقضی مشوند ممکن هست که این عنوان تجاری به ریمستر نسخه اول و دوم برای نسل فعلی مرتبط باشد
مهمتر از همه این است که اگر هنگر 13 وظیفه ساخت دوباره بازی را بر عهده گرفته باشد این بار میداند که باید چه بسازد و آیا میتواند بازی ای را در خور و در سطح مافیا 1 بسازد؟زمان پاسخ میدهد.

منبع منبع

آخرین ویرایش:
بصورت عمومی گفتم، من خودم اینقد که همه بد میگفتن و اون زمانی که اومد همه جا داشتن از باگاش و بهینه نبودن و فلانش حرف میزدن با اینکه دانلودم کرده بودم دیگه سمتش نرفتم، البته جای دیگه چند دقیقه بازی کردم هوش مصنوعیش رفت رو اعصابم بیخیالش شدم ولی بازم نمیدونم ممکنه همین الان بازی کنم خوشم بیاد.
اما بنظر خودت بازیی که مردم با نسخه های قبلیش بزرگ شدن و زندگی کردن باید متا 68 و 63 بگیره؟ حتی اگه بگی متا و اینا مهم نیست گیمر مهمه، بازی تو استیم Mixed گرفته، یوزر اسکور متاش 5.3 بماند که باز نسخه PC ـیش گویا وضعیتش اون زمان بدتر بوده که اینقد کوبوندنش.
بازی ایرادات ساختاری عظیمی داشت
فقط میشه تا حدی از داستان و موسیقی بازی دفاع کرد
مراحل فوق تکراری
هوش مصنوعی ضعیف
گرافیک بازی بد بود
بهینه سازی افتضاح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or