مارک کرن: طرف‌داران ایکس‌باکس از مایکروسافت دستمزد می‌گیرند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
63omOayo.jpeg
پیامد پرونده FTC علیه مایکروسافت حداقل تا اینجای کار بسیار جالب بوده و به این دلیل است که وضعیت هنوز تا حل‌شدن فاصله دارد و از طرفی دیگر، همه منتظر نتیجه هستند. درحالی‌که هنوز چند روز باقی‌مانده، خبر دیگری منتشر شده است که به‌سرعت در رسانه‌های اجتماعی در حال انتشار هست و جامعه ایکس‌باکس نسبت به آن احساس خوبی نخواهد داشت.

به نظر می‌رسد که کسی واقعاً تحت‌تأثیر پرونده اخیر مایکروسافت و FTC (از طرف سونی) قرار گرفته و احتمالاً به همین دلیل است که آنها توییتی را به اشتراک گذاشتند که می‌تواند جنجال بزرگی را در اینترنت به‌ویژه در میان طرف‌داران ایکس‌باکس ایجاد کند.

نکته جالب‌تر این است که این توییت توسط شخصی ارسال شده است که قبلاً با World of Warcraft (معروف‌ترین IP اکتیویژن) مرتبط بوده است؛ همان ناشری که مایکروسافت در تلاش است تا ۶۸.۷ میلیارد دلار آن را خریداری کند.

مارک کرن، طراح تایوانی - آمریکایی بازی‌های ویدئویی که بیشتر به‌خاطر رهبری تیم در World of Warcraft شناخته می‌شود، اخیراً در توییتر نظرات خود را در مورد جامعه طرف‌داران ایکس‌باکس به اشتراک گذاشته است؛ او درحالی‌که توییت خود را منتشر می‌کرد، نوشت که طرف‌داران هاردکور که مایکروسافت را ستایش می‌کنند واقعی نیستند.

طبق گفته‌های کرن، بسیاری از این دسته طرف‌داران ایکس‌باکس، یا دستمزد می‌گیرند یا ربات هستند و این یک روش استاندارد در حال حاضر در جنگ‌های گروهی است و در ادامه توییت کرن این‌گونه آمده است که وضعیت فعلی «با هوش مصنوعی» بسیار بدتر خواهد شد!

“Xbox Fans Are Paid”, Says Former World of Warcraft Designer

والا من یک ساله به خاطر گیم پس ایکس باکس رو هم اضافه کردم به کنسول هام.پلتفرم اصلیم پلی استیشن ه البته.
ولی عناوین اختصاصی فوق العاده ایکس باکس هم قابل تقدیره:
Horizon,Ori,Psychonauts,Fable,....
خیلی بی ربطه این حرف.من نوعی به عنوان مصرف کننده هم نقاط قوت رو میبینم،هم ضعف رو.
وگرنه میشه راجع به هر پلتفرم و برند دیگه ای هم اینو گفت.

ای بابا. لو رفتیم که ابو سفیان.
چراغ اول رو روشن میکنم.
من یک ربات هستیم و بابت هر کامنت تو بازیسنتر ۶۰ دلار میگیرم.
تا الان بیش از 80 هزار دلار درامد فقط از اینجا داشتی داداش ما را هم وصل کن

شخصیتی که داره این حرف رو میزنه رهبری که چی بگم گوزم نبوده در مورد wow :D و تا به امروز هر خبری که که از بلیزارد اومده یه هچین چیزایی هر سری بافته. سلطان از 2006 تا 2013 هم داخل red5 ریده اخرشم با زور برکنارش کردن انقدر ردی بوده. کلا از بلیزارد بد کینه داره.

یکی به این طرف بگه لطفا از صحبت های بقیه کپی برداری نکنه.
چون کورش کبیر خیلی وقته که داخل این فروم بار ها ذکر کرده که ایکس باکس طرفدار خاصی نداره
فقط یه سری هیتر های بقیه پلتفرم ها هستن که دور هم جمع شدن.

منظور اصلی ایشون البته اینفلوئنسرای یوتیوبی و وبسایت های خبری ان، چیزی که سالهاست میدونیم و در موردش شنیدیم. قطعا منظور این نیست که اکس باکس حتی یک طرفدار هم نداره، میلیون ها نفر عاشق این کنسولن و اکثرشون هم تو فضای مجازی کم یا زیاد تو بحث ها مشارکت دارن.

چیز جدیدی نیست این موضوع

منظور اصلی ایشون البته اینفلوئنسرای یوتیوبی و وبسایت های خبری ان، چیزی که سالهاست میدونیم و در موردش شنیدیم. قطعا منظور این نیست که اکس باکس حتی یک طرفدار هم نداره، میلیون ها نفر عاشق این کنسولن و اکثرشون هم تو فضای مجازی کم یا زیاد تو بحث ها مشارکت دارن.

چیز جدیدی نیست این موضوع

فکر کنم همینطوره که شما میگید ولی ترجیج دادم متن خبر رو مو به مو ترجمه کنم و نتیجه رو سپردم دست خودتون و دوستان ایکس باکسی :D

View attachment Gifybot.mp4

تک تک حرفهای کوروش کبیر دهن سرویس درست داره درمیاد😅حالا هر چقدرم مسخره اش کنید.اون از ایمیل های مدیران مایکروسافت که میگفتن هدف اصلیشون نابودی سونیه و کوروش خیلی وقت پیش گفته بود اینم از سوشول مدیا که مایکروسافت پول میده جو به نفعش باشه😐یاد یه عده داخلی می افتم که برای کامنت گذاشتن پول میگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or