ماد جدید GTA V با ویژگیهای گرافیکی خارق‌العاده منتشر شد

Space Bandit

کاربر سایت
ماد جدید عنوان Grand Theft Auto V که Redux نام دارد، پس از مدت‌ها انتظار سرانجام برای نسخه‌ی PC بازی منتشر شد. در ادامه بابازی‌سنتر همراه باشید.

این ماد که توسط Josh Romito ساخته شده است، گرافیک بازی را از این رو به آن رو کرده و ویژگیهایی مانند چرخه آب و هوای جدید، بافت‌های با رزولوشن 4K و افکت‌های بصری جدید را به بازی اضافه می‌کند. لیست کامل ویژگیهای ماد را می‌توانید اینجا مشاهده کنید.

علاوه بر بهبود گرافیک بازی، ماد جدید تغییرات دیگری را نیز در بازی ایجاد کرده است که از جمله آنها میتوان به تغییر در سیستم Wanted(تعقیب بازیکن توسط پلیس)، عملکرد سلاح‌ها، هندلینگ اتوموبیل‌ها، الگوهای رفتاری جدید برای پلیس‌ها و عابرین پیاده و ... اشاره کرد.

با توجه به اینکه GTA V به صورت رسمی از ماد پشتیبانی نمی‌کند، برای نصب ماد Redux با کمی سختی مواجه خواهید شد. راهنمای نصب موجود در سایت Redux، اطلاعات کاملی در مورد نحوه نصب کردن ماد روی GTA V در اختیارتان قرار می‌دهد.

ماد Redux قرار بود زودتر در اختیار کاربران قرار بگیرد اما به دلیل هک شدن سازنده‌ی ماد در ماه آگوست، انتشار آن به تعویق افتاد. برای دانلود ماد می‌توانید از این لینک استفاده کنید. در ادامه می‌توانید تصاویری از ویژگیهای گرافیکی این ماد را مشاهده کنید.
لینک منبع

gtavmod8.jpg gtavmod7.jpg gtavmod6.jpg gtavmod5.jpg
gtavmod4.jpg gtavmod3.jpg gtavmod2.jpg

آخرین ویرایش:
نه مشکلی نیست منم ورژن بازیم مثل تو هست
سلام دوست عزیز

من 20 بار نصب کردم و پاک کردم ولی فقط 2 بار تونستم اجراش کنم ولی ماشینایی که داخلش اضافه شده نیومد

من همین نسخه رو دارم ولی دقیق نمیدونم اشتباه من کجاست که برای ورود به بازی کرش میکنه

البته نسخه فول به اضافه کرک 3dm و ریلوود دارم با تمام اپدیتاش ولی نمیدونم دقیقا روی کدوم اجرا میشه راهنمای نصب و نگاه کردم ولی از روی اون بالا نمیاد روی ریلوود که اصلا بالا نمیاد دقیقا شما چیکار کردی اگه زحمتی نیست بعدا از کپی فول بازی مرحله به مرحله توضیح بدید چجوری میاد بالا دقیقا ممنون

سلام دوست عزیز

من 20 بار نصب کردم و پاک کردم ولی فقط 2 بار تونستم اجراش کنم ولی ماشینایی که داخلش اضافه شده نیومد

من همین نسخه رو دارم ولی دقیق نمیدونم اشتباه من کجاست که برای ورود به بازی کرش میکنه

البته نسخه فول به اضافه کرک 3dm و ریلوود دارم با تمام اپدیتاش ولی نمیدونم دقیقا روی کدوم اجرا میشه راهنمای نصب و نگاه کردم ولی از روی اون بالا نمیاد روی ریلوود که اصلا بالا نمیاد دقیقا شما چیکار کردی اگه زحمتی نیست بعدا از کپی فول بازی مرحله به مرحله توضیح بدید چجوری میاد بالا دقیقا ممنون
Grand Theft Auto V Modding | PC

• Like
Reactions: shift73
یه بنده خدایی بود فازش چی بود نمیدونم میگفت مد گرافیکی برای سیستم های ضعیف تر بکار میره!!!!:| اخه pc ضعیف تر نسبت به قوی ترین pc این مد اجرا نمیکنه که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or