مادهای زیبا The Elder Scrolls V Skyrim

سلام من میخوام ماد دانلود کنم برنامه Nexus Mod Manager ارور میده چی کارش کنم :cry:

شما باید دانلود کنین ماد رو بعد با Nexus Mod Manager نصب کنین (و در ضمن 10% مادها این برنامه را لازم دارن بقیه با ریختن به محل بازی کار میکنن )

اگه مشکله دیگه داشتین بگین

و برای دوستان اگه باز هم ماد میخواین بگین تا براتون باز بزارم

برادر من این ماد HD شدن texture رو دانلود کردم که طبق گفته خودش باید تو فولدر Data بریزم همونطوری اما من تو بازی فرقی حس نمیکنم !
شما تو پوشه ی Data از قبل ریختین این ماد پوشه ی texture داشتی ؟ چطوریه این ؟ اعصابم بهم ریخته :(

برادر من این ماد HD شدن texture رو دانلود کردم که طبق گفته خودش باید تو فولدر Data بریزم همونطوری اما من تو بازی فرقی حس نمیکنم !
شما تو پوشه ی Data از قبل ریختین این ماد پوشه ی texture داشتی ؟ چطوریه این ؟ اعصابم بهم ریخته :(

سلام
به شهرای - Whiterun- Windhelm- Farmhouses- Solitude برین فرق رو خواهی دید
چون این پکی که من گذاشتم واسه این شهرها هست فک کنم

رو نسخه ی بلک باکس جواب داد یا نه ؟!
همه ی لینک ها غیرمستقیمه فک کنم.وقتی دانلود میکنم از 10 بالاتر نمیره :dعادی 30 میشه...
راه حلی واسه این مشکل ندارین ؟

رو نسخه ی بلک باکس جواب داد یا نه ؟!
همه ی لینک ها غیرمستقیمه فک کنم.وقتی دانلود میکنم از 10 بالاتر نمیره :dعادی 30 میشه...
راه حلی واسه این مشکل ندارین ؟

اره این مشکل از سرور سایت هست هنوز که هیچ راهی نداره یعنی من نمیدونم
در ضمن امشب مودها اضافه خواهد شد :d

سلام یک سوال فنی داشتم من مود پادشاه شدن رو گرفتم زده پچ 2.5 میخواد میخواستم ببینم اگر من پچ بلاتراز 2.5 را بگیرم کار میکنه یا فقط بیاد پچ 2.5 باید باشه که خودش زده است با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or