ماجراهای آقای تامپسون!
حتما جریان پیشنهاد خرید Take-Two توسط EA را شنیده اید.در این جریان آقای Jack Thompson به صورت رسمی با نوشتن نامه ای به EA تمایل خود را در کمک به این کمپانی(EA) در راستای خرید Take-Two را ابراز داشته بود.
................
متن زیر قسمتی از جوابیه EA به درخواست آقای تامپسون است:
آقای تامپسون
ما نامه شما را دریافت کردیم , در جواب درخواست شما باید بگوییم که ما شدیدا ترجیح می دهیم که شما خودتان را به هیچ وجه قاطی این مساله نکنید! , کمپانی EA از آزادی بازیسازان در تولید بازیها به شدت پشتیبانی می کند.ما احساس می کنیم که گذشته شما در مورد ادعاهای غلط شما در مورد بازیهایمان(اشاره به ماجرای اعتراض عجیب تامپسون به بازی Sims در سال 2005) همکاری ما و شما را غیر ممکن ساخته است!:cheesygri
Mariam Sughayer
Sr. Manager Corporate Communications
Electronic Arts, Inc
.................
آقای تامپسون هم در جواب به این نامه گفته است که او الان مطمئن شده که حرف هایش در مورد سری بازیهای Sims کاملا درست بوده است!
.................
سایت Game Politics هم در تحلیلی از این کار EA خوشش آمده است و این کار را تحویل نگرفتن و نادیده گرفتن تامپسون , دانسته و معتقد است این کار EA در راستای تنبیه کردن تامپسون صورت گرفته است.
.................
و اما امروز Jack Thompson جوابیه ای را در مورد دلیل درخواست خودش برای EA صادر کرده است که با هم میخوانیم:
یکی از مشتریان من با Take-Two یک قرارداد مهم و اساسی دارد.این مشتری من از نحوه کار کردن شرکت Take-Two اطلاعات زیادی به من داده بود.این اطلاعات برای من تعجب آور و شگفت انگیز نیست چون من با کمپانی های مشابه سالیان زیادی کار کرده ام.ولی فکر می کنم این اطلاعات برای کسانی که بخواهند این شرکت را بخرند خیلی مفید باشد.چه جالب!
...........
اگر همه شما در EA می خواهید Take-Two را بخرید بدون اینکه از اتفاقات درون آن و بدهی های آنها آگاه باشید , بفرمائید این شما و این هم شرکت مورد نظرتان!
شما اول گفتید"ما از شما کمک نمی خواهیم آقای تامپسون" و حالا میگویید "ما نمی خواهیم از جریانات درون EA با خبر شویم"!
من مطمئنم که سهامداران EA از این کمبود پشتکار در شما واقعا تحت تاثیر قرار خواهند گرفت!
حالا حالا ها ادامه دارد...
...............
منبع: Game Politics.com
...............
K1