لیگ قهرمانان آسیا به PES 2014 اضافه خواهد شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
images

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی روزنامه‌ی عربی الجزیرة، به نظر می‌رسد که Konami قصد دارد برای عنوان PES 2014 لیگ قهرمانان آسیا را به آن اضافه کند.
همینطور این روزنامه اذعان داشته است که مسئولان Konami و فدراسیون فوتبال آسیا، قرار است در روزهای جاری با یکدیگر قرار دادی در شهر دوبی واقع در کشور امارات مبنی بر این امضا کنند که در PES 2014، ما شاهد حضور لیگ‌ قهرمانان آسیا به همراه حضور تیم‌های آسیایی در آن باشیم.
از سوی دیگر نسخه‌ی بعدی سری PES که قرار است با نام PES 2014 عرضه شود، توسط موتور جدید شرکت کونامی یعنی Fox Engine ساخته خواهد شد که بدیهی است در آن، تغییرات به خصوصی مشاهده خواهد شد.
در واقع هنوز تاریخ انتشار این بازی مشخص نشده است بر اساس تجربیات گذشته، می‌توان حدس زد که PES 2014 در یکی از ماه‌های اکتبر و سپتامبر عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
امسال سال ِ PES ـه، فیفا که فکر نکنم موتور بازی اش رو تغییر داده باشه یا تغییر آنچنانی کنه
اما PES با موتور FOX میاد تا فوتبال واقعی رو نشون بده. من از قبل هم گفته بودم که امسال سال ماست

اگه قراره تیم های ایرانی اضافه بشند باید یه سیستم جدید به بازی اضافه کنند.اونم اینه که بازیکن دفاع توپ را بگیره بعد از یک دقیقه مکس توپ را هی پاس بده به دروازه بان,تعداد پاس های تک ضرب پشت سرهمشون هم به 4 تا نرسه و 99 درصد گل های به ثمر رسیده هم از روی ضربه آزاد ,کرنر و به قول معروف خر تو خری و بی برنامه گی زده بشه.راستی یادم رفت یه مربی هم باید کنار نیمکت باشه از اول تا اخر بازی فریاد, فحش و دری وری به بازیکنان بگه.

امسال سال ِ PES ـه، فیفا که فکر نکنم موتور بازی اش رو تغییر داده باشه یا تغییر آنچنانی کنه
اما PES با موتور FOX میاد تا فوتبال واقعی رو نشون بده. من از قبل هم گفته بودم که امسال سال ماست
ما هم مثه شما امیدواریم دوست عزیز

امسال سال ِ PES ـه، فیفا که فکر نکنم موتور بازی اش رو تغییر داده باشه یا تغییر آنچنانی کنه اما PES با موتور FOX میاد تا فوتبال واقعی رو نشون بده. من از قبل هم گفته بودم که امسال سال ماست
اگه EA Sports بیاد و امسال FIFA 13 رو دوباره بده بیرون و PES میزان تغییراتش 75% هم باشه باز هم فیفا سرتره! عزیز اگه بخواد PES به FIFA برسه باید سرمایه گذاری 4-5 ساله بکنه وگرنه امکان نداره بتونه یه ساله (حتی دو ساله) به فیفا برسه. فیفا فقط Impact Engine اش کافیه تا PES رو به زمین بزنه. حالا سیستم پاسکاریش، سیستم Dribbling و 1st Touch اش هم که دیگه لازم به ذکر نیست. مقایسه ی هوش مصنوعی FIFA با PES که اصلا خنده داره! مشکل Konami هم همینه. بعد از PES 2006 فقط میخواست از FIFA سرتر باشه. نیومد ارتقای درست و حسابی بوده. از 2008 که افتاد عقب شروع کرد به تقلید از FIFA در صورتی که خودش یه زمان خالق بود. الآن فقط میخواد یه بازی بده که بتونه به فیفا برسه. اگه نسل بعد هم به همین فکر باشه دیگه PES نابود میشه ولی اگه بیاد و از پایه سرمایه گذاری عظیمی روی PES بکنه میتونه به روزهای اوجش برگرده. اونم باز هم بعد از 4-5 سال پشتیبانی و سرمایه گذاری مداوم از Konami و پیشرفت و ارتقا تکنولوژی های PES به صورت ادامه دار. سال آینده هم FIFA با انجین قدیمیش (که جالبه BF داره از سیستم انیمیشن و مشن کپچر FIFA استفاده میکنه و این رو بهش میگن قدیمی!!!) باز هم بهتر از PES عمل میکنه و PES به خاطر سیاست های اشتباه چند سال اخیر باید فعلا مقام دومی رو قبول کنه. فعلا بهترین بازی ورزشی FIFA و بعدش هم NBA2K هستن و PES باز ها چند سالیه امیدوارن NBA2K از FIFA رد کنه چون که PES که فعلا حرفی برای گفتن نداره!

ههه. موتور Fox که تا الان خروجی رسمی نداده و معلوم نیست چی باشه و تازه افتاده دست یه تیم اونم از یه شرکت دیگه رو توقع دارید بشه باهاش شاهکار درست کرد؟ یعنی کونامی این همه سال با موتور قبلی نتونست کاری کنه حالا با یه موتور ناشناخته بیاد گیم پلی و... رو تغییر بده؟ البته شما و امثال شما(فن های Pes ) سه ساله که میگید امسال قوی ترید=))

+
موتور جدید و قدرتمند رو همه بلد نیستند استفاده کنند! نمونه بارزش بازی sniper 2 ghost warrior 2 که اومد از cry engine 3 استفاده کرد ولی ای کاش نمیکرد! گرافیک بشدت ضعیف.....

لازمه این که همه چی مشخص شه فقط صبر و استقامت ِ !
چون نه من حرف شمارو قبول می کنم نه شما حرف منو !
پس در نتیجه صبر می کنیم تا پاییز ببینیم چی میشه !

همین که PES کپی 2013 - 2012 - 2011 نباشه برا من کافیه:دی حداقل یکم انگیزه پیدا میکنم بشینم بازی رو نصب کنم:دی
PES 13 رو فقط یک بازی کردم کلا ناامید شدم :| همش کپی نسخه قبلش هست

فعلا تا اینجا فیفا سر تر بوده ولی به این PES با انجین جدیدش خیلی امید دارم
امیدوارم برگرده به دوران اوجش
مثل زمانی که PES 6 میزدیم و کلی کیف میکردیمو فیفا رو به ... ـمونم نمیدونستیم:دی:دی:دی

به نظر میاد موتور جدید فاکس کوجیما برای یک خونه تکونی حسابی برای کنسول نسل بعدی برای این فوتبال برنامه ریزی شده و از اونجایی که همه فکر میکنن قراره در نسل اخر ساکر 2014 با موتور فاکس 180 درجه تغییر کنه کاملا در اشتباه هستند چون این موتور گرافیکی ممکنه با سخت افزار کنسولهای حاضر شاید 1/4 پیشرفت و تغییرات این موتور گرافیکی را در نسل حاضر بتونه در معرض عموم نشون بده....

کلا در نسل آخر همانطور که فیفا 14 بیشترین تغییرات را برای کنسولهای نسل بعد برنامه ریزی کرده ساکر و کونامی هم یک چشمه خیلی کوچیک رو برای نسل آخر در نظر دارند و برنامه ریزی و پیشرفت واقعیه خودشون رو برای کنسولهای نسل بعد موکول کردند.

آخرین ویرایش:
خدایی Faceـهای Fifa خیلی زنده‌تر هستن. کاری به شبیه بودنشون به خود بازیکنا ندارم، کلاً احساس زنده بودن رو بیشتر توی چهره‌های Fifa می‌شه حس کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or