لیگ بازیسنتر | اولین دوره مسابقات فیفا 11 PC مخصوص اعضای بازیسنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام....
live81_bola-brown_310_fifa1.jpg

Patch 1.01 رو همه شرکت کنندگان باید نصب کنند...
حد نصاب 8 نفر هست که در صورت نرسیدن به حد نصاب مسابقات برگزار نمیشود....
بعد از 5 روز قوانین و نحوه برگزاری مسابقه گفته میشود.
مسئول برگزاری مسابقات و مدیریت مسابقه به عهده کاربر Niko Bellic میباشد.
باتشکر از همه دوستان
طبعا مسابقات با نرم افزار gameranger برگزار میشود.

سرگروه گروه A: rezam
اعضای گروه: RANGER_NAVAL_USA

hemat_gamer

Zaraki

humanaga

prince2009

Kakashi9

سرگروه گروه B : kaka-23

Niko Bellic

AlirezaGamer

PayableOnDeath

sam.fisher

navid_riot

moh3n_o631

دوستان سه شنبه الی جمعه بازیهای خود را برگزار نمایند. برنامه مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.

آخرین ویرایش:
تقویم بندی داره مسابقات! پنجشنبه باید بازی ها برگزار شه! ما تا چهارشنبه فرصت دادیم که خودشونو معرفی کنند دوستان....

آقا من میگم اینطوری که 100 نفر یک تیم رو بردارن نباشه مسخره میشه بازی ها! الان کل بچه ها رئال برداشتن درسته تقریبآ قوی ترین تیم این بازی هست ولی این کار اصلآ جالب نیست! کلآ 15 تا شرکت کننده داریم 20 تاشون رئال برداشتن!:))

آقا من میگم اینطوری که 100 نفر یک تیم رو بردارن نباشه مسخره میشه بازی ها! الان کل بچه ها رئال برداشتن درسته تقریبآ قوی ترین تیم این بازی هست ولی این کار اصلآ جالب نیست! کلآ 15 تا شرکت کننده داریم 20 تاشون رئال برداشتن!:))
میخوای تراکتور سازی برداریم=))

بازی ها به صورت رفت و برگشت روز پنجشنبه از ساعت 19 تا 24 انجام میشود و نتیجه باید توسط هر دو کاربر تایید شود.
باتشکر.
افراد بازنده پس از مسابقه به دو گروه الف و ب که گروه الف شامل 9 برنده دور اول و گروه ب 9 بازنده دور دوم (در صورت شرکت کردن همه افراد!) در غیر اینصورت تغییری در نحوه برگزاری میدیم. باتشکر
moh3n_o631 Vs humanaga

manhatan Vs prince2009

pedramstalker Vs sam.fisher

AlirezaGamer Vs PayableOnDeath

mb619 Vs RANGER_NAVAL_USA

hemat_gamer Vs Zaraki

navid_riot Vs jojoyi

rezam Vs Niko Bellic

kaka-23 Vs Kakashi9

دوستان فقط میمونه یه مسئله اگه طرف کارت قرمز گرفت یا مسدوم داد چی..
اگه طرف وسط بازی جا زد چی کنترل را داد دست خود پی سی چی (اومدو برد)
بعد تجربه نشون داده اگه یک بازیکن بسازی یا مثلا ارتقا بدی و هاست بشی می تونی توی بازی استفاده کنی اگه این کارا کرد چی..
به هر حال باید یه جوری جلوی تقلب گرفته بشه حالا قوانینی یا یااینکه هاست یه طرف دیگه بشه که مورد اعتماده یا یه ناظر بیاد تو بازی

دوستان فقط میمونه یه مسئله اگه طرف کارت قرمز گرفت یا مسدوم داد چی..
اگه طرف وسط بازی جا زد چی کنترل را داد دست خود پی سی چی (اومدو برد)
بعد تجربه نشون داده اگه یک بازیکن بسازی یا مثلا ارتقا بدی و هاست بشی می تونی توی بازی استفاده کنی اگه این کارا کرد چی..
به هر حال باید یه جوری جلوی تقلب گرفته بشه حالا قوانینی یا یااینکه هاست یه طرف دیگه بشه که مورد اعتماده یا یه ناظر بیاد تو بازی
دیگه این به انصاف طرف بر میگرده!!!!!
میتونیم 3 نفر رو شرکت بدیم که یه نفر بی طرف هاست بشه و دو نفر دیگه بازی کنند! ولی بعید میدونم کسی این حرکت رو بکنه! چون مسابقات نه جایزه ای داره نه چیز دیگه ای که ارزش این کار رو داشته باشه....

niko اسمت چیه ؟
میگم من الان چطور بازی کنم ؟ طرف امروز ظهر بود گفت اماده ام ، بهش گفتم بیا اما خبری نشده ازش تا حالا ! کاش زمان مشخص میکردید که هر کسی تو اون زمان نیاد 3-0 بازنده باشه !!

آقا بي برنامگي همين ميشه ديگه! الان امروز بايد بازي ها اجرا شه حريف منم اصلآ انگار بيخيال نت شده! صاحب تاپيك هم كه اصلآ نيست!

آقای AlirezaGamer شما نمیشه تو پروفیلت پیام گذاشت مگه ادد کرد که منم حوصله ادد ندارم...کاری داشتی تو گیم رنجر ادد کن..مرسی!

بچه ها نتیجه هاشونو پیام خصوصی کنند!
کسی که حاضر باشه رقیبش نیومده باشه رنک میشه میره بالا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or