لینک های استخراج شده توسط برنامه Bay Life: Revolt برای شبکه Xbox Live

برای کار با برنامه Bay Life: Revolt میتونید از تاپیک آموزش برنامه که توسط دوست خوبمون Donger تهیه شده استفاده کنید.

لینک آموزش برنامه

باتوجه به این که بر خلاف فایل های دانلودی PSN فایل های XBL به صورت یک فایل تکی می باشد و دیگر امکان بروز رسانی تنها از طریق خود کنسول یا دریافت فایل جدید امکان پذیر است به همین دلیل ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد :

• بازی های جدید رو سعی کنین به این صورت دانلود نکنبن چون در صورت آمدن آپدیت جدید امکان از دست وقت و حجم دانلودتون وجود داره.
  • بازی هایی که به نظرتون پر باگ هستش رو از این طریق دانلود نکنید.
  • پیشنهاد بنده این هست که اگه بازی ای رو میخوایید از این روش بگیرید بعد از عرضه آپدیت جدید بازی بگیرید.
  • پیشنهاد دومم هم این هست که فایل اصلی بازی رو بگیرید و بعدش از طریق خود کنسول اقدام به دریافت آپدیت ها بکنید چون دریافت آپدیت های 2 تا 3 گیگی به شدت راحت تر از دریافت یک بازی کامل 50 گیگی هستش.
  • بازی های قدیمی تر رو راحت تر میشه از این طریق گرفت و خارج از هارد دستگاه نگه داری کردش.

در ادامه هم لینک های بازی در اسپویلر قرار داره میشه و لذت ببرین.
برای دانلود فایل ها روی عکس ها کلیک کنین.

81Bs6uUXqoL_SL1500_.jpg
rise_of_the_tomb_raider_cover_1000.jpg

====

در انتها هم از شما دوستان گرامی میخوام که در بهبود هر چه بیشتر این تاپیک همکاری کنین و با قرار دادن لینک های بازی ها در کامنت یا ارسال پیام خصوصی باعث بهبود هر چه بیشتر این قسمت بشین.
تمامی فایل های ارسال شده در پست اول قرار خواهد گرفت و پست اول در روز های کاری آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه جوون مرد کمک کنه !
آقا من از سایت شاتل لند فیفا ۱۷ رو دانلود کردم بازی هم خریدم ولی با xbox conveter نمیتونم بریزم !
میزنم تو اکس باکس که تو اکسترنال نصب کنه و XVI هم میسازه ولی این فایل فک نکنم با این روش نصب بشه !
FifaGame-WW_1.0.45.44075_x64__zwks512sysnyr
این اسم فایل هست
ممنون میشم کمک کنید
Bay Life: Revolt

سلام
من فایل world of tank
که دوستان زحمت کشیده بودن دانلود کردم
و با هارد خواستم انتقال بدم فایل نشناخت کنسول
اما فایل دیگه که از کنسول انتقال میدم نشون میده

سلام
من فایل world of tank
که دوستان زحمت کشیده بودن دانلود کردم
و با هارد خواستم انتقال بدم فایل نشناخت کنسول
اما فایل دیگه که از کنسول انتقال میدم نشون میده
سلام کسی جواب سوال نمیده ؟؟!!

دیتایی که دانلود می کنم میندازم رو هارد اکسترنال که طبق آموزش هارفتم کنسول اونو نمی شناسه

ولی دیتا هایی که از خوده کنسول انداختم میشناسه
شک من به اسم فایل میره چون اونیکی هارو عوض می کنم اونارو هم نمی شناسه
تو این مورد کسی منو راهنمایی کنه لطفا!!!!!!!!!!

سلام دوستان
من یه بازی رو الان دانلود کردم با این لینک هایی که دوستان گذاشتتن. ولی اصلا نمیدونم الان چجوری باید به کنسول انتقالش بدم
ممکنه یکی یه توضیح کوتاه بده که باید چیکار کنم؟

با د
سلام کسی جواب سوال نمیده ؟؟!!

دیتایی که دانلود می کنم میندازم رو هارد اکسترنال که طبق آموزش هارفتم کنسول اونو نمی شناسه

ولی دیتا هایی که از خوده کنسول انداختم میشناسه
شک من به اسم فایل میره چون اونیکی هارو عوض می کنم اونارو هم نمی شناسه
تو این مورد کسی منو راهنمایی کنه لطفا!!!!!!!!!!
با دستگاه بزن بازی ای که میخوای بریزی رو دانلود کنه روی هارد
چند مگ که گرفت هاردو بکش و اسم فایلی که دانلود کرده رو کپی کن
همه چیو پاک کن از روی هارد و فایلی که خودت دانلو کردیو بریز و اسمش رو عوض کن و اسمی که کپی کردیو جایگزینش کن
بزن به دستگاه همه چی درست میشه .

وقتی کسی بازیو نداره که نمیتونه لینکشو دربیاره برا همین درخواست میشه. من مثلا میخوام ظرفیت افلاین بخرم قبلش مجبورم دانلود کنم برا همین لینک میخام.

• Like
Reactions: 863110435

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or