لینک دانلود " مترجم پارس 2.5"

کجا بریزم؟من هنوز نصبش نکردم یعنی وقتی که از حلت فشرده درش میارم بعد با برنامه clone می خوام بازش کنم اول دوتا فلدر میاد که یکی فنتاش هست وقتی که توی فلدری که مال فونت نیست میریم دوتا فلدر دیگه هست که یکیش انگلیسی هست و دیگری فارسی . انگلیسیه که خطا میده که یکی از فایل های dll برنامه گم شده فارسیه هم موقع نصب کد می خواد در ضمن هیچی هم نمی شه توی فلدر بریزی!!
ممنون می شم دوباره راهنمایی کنید.

کجا بریزم؟من هنوز نصبش نکردم یعنی وقتی که از حلت فشرده درش میارم بعد با برنامه clone می خوام بازش کنم اول دوتا فلدر میاد که یکی فنتاش هست وقتی که توی فلدری که مال فونت نیست میریم دوتا فلدر دیگه هست که یکیش انگلیسی هست و دیگری فارسی . انگلیسیه که خطا میده که یکی از فایل های dll برنامه گم شده فارسیه هم موقع نصب کد می خواد در ضمن هیچی هم نمی شه توی فلدر بریزی!!
ممنون می شم دوباره راهنمایی کنید.

وقتی فایل هارو از حالت فشرده خارج میکنی حجمشون رو دقیق بنویس.

اول از همه بگم دمتون گرم با این پشتیبانیتون!!:smile:
حجم فایل ها بعد از خارج شدن از زیپ 410مگ میشه!یعنی 45 مگ کمتر از حالت فشردشون.
فایل dll رو از اینترنت گرفتم ولی چون که نمی شه توی فلدر مربوط به نصب بریزی بدرد نمی خوره.

اول از همه بگم دمتون گرم با این پشتیبانیتون!!:smile:
حجم فایل ها بعد از خارج شدن از زیپ 410مگ میشه!یعنی 45 مگ کمتر از حالت فشردشون.
فایل dll رو از اینترنت گرفتم ولی چون که نمی شه توی فلدر مربوط به نصب بریزی بدرد نمی خوره.
;)
اگر مشکلت با اون فایل dll حل میشه میتونی با نرم افزار UltraISO Premium Edition 9.3.0.2600 فایل های ایمیجت رو ویرایش کنی و اون فایل dll رو بهش اضافه کنی.
پسورد فایل فشرده:www.p30download.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or