خدا هرچی میخوای بهت بده جوون ، دهن ما اسفالت شد تا این لینک رو پیدا کنیم
خدا هرچی میخوای بهت بده جوون ، دهن ما اسفالت شد تا این لینک رو پیدا کنیم
دوست عزیز این پارت که شما گذاشتید پارت فول گیم بازی نیست، و برای DLC و یا اپدیت هست، پارتهای بازی 4 گیگ هستند و این که شما قرار دادید برای ورزن اروپا هست، لطفا بهتر اطلاع رسانی کنید.
این نام پارتهای بازی هست برای نسخه امریکا
UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000_0.pkg
UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000_1.pkg
UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000_2.pkg
UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000_3.pkg
UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000_4.pkg
من دیتای این بازی رو هاردم دارم خودم دانلود کرده بودم. به این خاطر متوجه شدم
من کنسولم ریجن 2 ژاپن هست ، اما اکانتی که باهاش کد بازی رو زدم تا دانلود بشه امریکا هست ، پس باید نسخه امریکایششو دانلود کنم ؟
میشه لینک رو کامل قرار بدید ؟
برادر گل ، من قبلش خدمت دوستان عرض کردم که ، من با این نرم افزار مشکل دارم و هیچ راهی نیست تا خودم لینک هارو در بیارم .دوست عزیزم من خودم رو دانلود منیجر دانلود کردم، و چند ماه پیش دانلود کردم و از روی دانلود منیجر حذف کردم و روی کنسول نصب هست. و لینک ها رو ندارم. و اگر بخوام لینکها رو پیدا کنم باید دوباره بازی رو پاک کنم و درخواست دانلود از استور بزنم،
شما باید نسخه امریکا یا ریجن یک بازیها رو همیشه بریزید.
فقط دیتای کلش رو هاردم هست، شما میتونید با برنامه psx download لینکها رو پیدا کنید. اموزش هست.
برادر گل ، من قبلش خدمت دوستان عرض کردم که ، من با این نرم افزار مشکل دارم و هیچ راهی نیست تا خودم لینک هارو در بیارم .
الان من دقیق نمیدونم ریجن 1 بگیرم یا 2 لینک دانلود هردو رو هم دارم . اما نمیدونم کدوم دانلود کنم
همونطور که گفتم ریجن کنسولم 2 هست ، و اکانتم برای امریکاست ، کدومو باید دانلود کنم !
دوست عزیز اگه لطف هم میکنی دیتا رو روی هاردی چیزی بریزی برام بفرستی خیلی ممنون میشم اگه هزینه ای در بر داشت باشه مثل پست بنده پرداخت میکنم که در واقع وظیفه هست
شما فقط باید ریجن یک بریزید همیشه ریجن امریکا، چون اکانتتون ادرسش امریکا هست، شما فقط ریجن یک بازیها رو همیشه دانلود کنید.
من که نمی تونم رو هارد بریزم براتون بفرستم!!
شما باید هارد بیارید من براتون رایگان میریزم. ادرس من هم تهران چهاردانگه جنوب تهران هست. اگر کسی رو سراغ دارید نزدیکتر از ان تهیه کنید، البته این دوست استارتر دیتا رو روی دی وی دی میزنه و میفروشه. باهاش هماهنگ کنید.
- - -ویرایش - - -
ضمنا دوست عزیز شما اگر با برنامه PSX download مشکل دارید دیتای بازیها هم ممکنه به کار شما نیاد، چون که باید با همین برنامه دیتا رو به کنسول ارسال کنید.
و اگر نتونید با این برنامه نصب نشید به کنسول ارسال دیتا به کنسول غیر ممکنه، چون در اصل این برنامه هست که دیتایی که بهش میدید رو به کنسول معرفی میکنه و به جای فایل دانلودی کنسول فایل دیتای دانلود شده رو جایگزین میکنه و با سرعت شبکه به کنسول ارسال میکنه. پس علنا شما اگر نتوینید با این برنامه لینک رو بدست بیارید هرگز نمیتونید دیتا رو به کنسول ارسال کنید.
شما مشکلتون تو برنامه چیه ، با تغییر پورت و ای پی میتویند وصل بشید، ممکنه ان پورت توسط برنامه دیگه مورد استفاده هست پورتهای دیگر رو امتحان کنید.