اکانت مهمهسلام خسته نباشید به دوستان عزیز یه سوال داشتم دیتای بازیهای دیجیتال به Region اکانتی که رو دستگاه تعریف میشه بستگی داره یا به Region دستگاه بستگی داره
من الانه یه دستگاه Region 1 دارم می تونم دیتای بازی Region 2 روش بریزم اگه اکانتم Region 2 باشه یا حتما باید دیتای بازی Region 1 بریزم به خاطر Region 1 بودن دستگاه
با تشکر
توی IDM وارد بخش Options و بعدش بخش Connection که بشی، یه گزینه داره به نام Default max. conn. number که عددش رو روی 1 بیاری احتمالاً درست میشه.سلام دوستان چرا سرعت دانلودم نصف میشه با دانلود منجرم دانلود میکنم ولی چیزای دیگه غیر از پلیستیشن استور تا اخرین سرعت دانلود میکنه
دوستان لينك اپديت بتل 4 ريجن 2 UK رو كسي نداره ؟
اقا یه نفر لینک اپدیت جدید بتل ریجن 2 رو بزاره!
سلام دوستان چرا سرعت دانلودم نصف میشه با دانلود منجرم دانلود میکنم ولی چیزای دیگه غیر از پلیستیشن استور تا اخرین سرعت دانلود میکنه
توی IDM وارد بخش Options و بعدش بخش Connection که بشی، یه گزینه داره به نام Default max. conn. number که عددش رو روی 1 بیاری احتمالاً درست میشه.
اگر روشی که دوستان گفتن درست نشد و سرعت دانلودت فرقی نکرد بهترین کار اینه که فایلت رو تو در سرور های ایران آپ کنی! میتونی از سایت mul استفاده کنی! و با بالاترین سرعت ممکن دانلود کنی...سلام دوستان چرا سرعت دانلودم نصف میشه با دانلود منجرم دانلود میکنم ولی چیزای دیگه غیر از پلیستیشن استور تا اخرین سرعت دانلود میکنه
اخرش هم خودم رفتم گرفتم و گذاشتم
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...dr=82.178.158.41&downloadType=ob&product=0184
3.111 گيگ ناقابل :d
اين به خاطر اينه كه سرور هاي سوني تشخيص ميدن شما به كدوم سرور راحتتر وصل ميشي بعد لينك رو از سرور هاي مختلف در كشورهاي متفاوت بهت ميده
روي يه سري لينك ها 16 كانكشن بهتر جواب ميده ولي بقيه 2 يا خصوصا" 4 بهتره 1 ديگه كم مي كنه سرعت رو البته باز بستگي به نت ات هم داره