لینکدونی بازیهای PS4(لینک و دیتای استخراج شده با PSX DOWNLOAD HELPER)

• Thread starter Thread starter batavm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان کسی لینک بازی
the order 1886 ریجن دو رو نداره ؟

سلام دوستان!
من الان دارم آپدیت قبلی بازی AC:U رو با PSX دانلود میکنم، بعد از این که آپدیت قبلیه (6 GB )رو ریختم تو کنسول میشه این آپدیت جدیده رو هم جدا بگیرم و بعد انتقال بدم؟یا باید قید اپدیت قبلیه رو بزنم و دوباره آپدیت جدیده و قدیمیه رو یکجا بگیرم، مثلا 12 GB؟ منظورم اینه که تو دانلود های خود کنسول این دوتا اپدیت رو جدا از هم نشون میده که مجبور باشم پارت های اون فایل رو بگیرم یا جدا از هم نشون میده تا بتونم دوتا اپدیت 6 GBی رو جدا جدا بگیرم؟(الان کلا گیج شدم!)

سلام دوستان!
من الان دارم آپدیت قبلی بازی AC:U رو با PSX دانلود میکنم، بعد از این که آپدیت قبلیه (6 GB )رو ریختم تو کنسول میشه این آپدیت جدیده رو هم جدا بگیرم و بعد انتقال بدم؟یا باید قید اپدیت قبلیه رو بزنم و دوباره آپدیت جدیده و قدیمیه رو یکجا بگیرم، مثلا 7.5 GB؟(الان کلا گیج شدم!)
منظورتون رو درست نفهمیدم ولی شما اخرین اپدیت رو که بریزید شامل قبلی ها هم میشه

Sent from my GT-S7582

سلام من ریجن 2ــه بازی LOU رو روی کنسولم به صورت نصب با دیسک فیزیکی دارم. حالا میخوام بازی ریجن 1 رو دیجیتالی بخرم باز دوباره باید دانلود کنم یا میشه از همون استفاده کرد؟

سلام من ریجن 2ــه بازی LOU رو روی کنسولم به صورت نصب با دیسک فیزیکی دارم. حالا میخوام بازی ریجن 1 رو دیجیتالی بخرم باز دوباره باید دانلود کنم یا میشه از همون استفاده کرد؟
سلام.
حتی اگه ریجن هردو هم یکی بود نمیشد و باید دانلود کنید.
محتوای دیسک فیزیکی با دیجیتال فرق میکنه و باید دوباره دانلود کنید.

Sent from my GT-S7582

سلام
بی زحمت لینک های دانلود middle earth shadow mordor واسه ریجن 1 رو میخواستم. (فقط اولین پارت نباشه، لینک همه پارت ها بی زحمت)

میشه در مورد دیتا بازی یکی توضیح بده چ کار میکنه و از این حرفا؟
ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or