لینکدونی بازیهای PS4(لینک و دیتای استخراج شده با PSX DOWNLOAD HELPER)

• Thread starter Thread starter batavm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوست عزیز batavm

یعنی من الان بازی رو از استور pre-order بخرم اجازه دانلود destiny رو بهم نمیده؟؟

درموردسوالت که گفتی :نمیدونم آدرسی که دادید لینکهاش توی نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER به کار میاد یا نه...

باید بگم :من از قسمتApps که تو کنسول هکس هست
یه برنامه زدم جواب داد. ولی در مورد بازی فکر کنم باید به ریجن توجه کرد مثلا تو بازی WARTHUNDER تو سایت کنسول هکس دیتا : EP4432-CUSA00182_00-WARTHUNDER000000_0.pkg رو داد ولی ادرس دیتایی که خودم باPSX DOWNLOAD HELPER استخراخ کردم UP4432-CUSA00224_00-WARTHUNDER000000_0.pkg رو داد ولی چون وضعیت نتم الان داغونه ریسک نکردم و با ادرسی که خودم استخراح کره پودم دانلود کردم البته من بازی کلیزون ریجن1 دارم باPSX DOWNLOAD HELPER یه اپدیت براش گرفتم UPدیتا با خود بازی کلیزون که تو کنسول هکس یکی بود من دستگام ریجن1 هست اگه کسی بازی ریجن 2 دانلود کرذه به ریجن1زده وبلعکس بگه.(ادرسها رو به صورت خلاصه نوشتم)
شما بازی رو Pre-Order کنی دو روز قبل از تاریخ عرضه رسمیش بهت اجازه دانلود میده و از الآن نمیتونی دانلود کنی نه این بازی بلکه تمام بازی ها...
در رابطه با دیتا هم من بتای destiny رو از اکانت قطر دانلود کردم و انتقال دادم به اکانت آمریکا که بازی انتقال داده شد ولی اجرا نشد پس دیتا متفاوت هست و امکان این کار نیست.

کسی بازی های پلاس رو که تموم شده وقتشون تموم شده رو لینکاشونو داره؟

لایسنس چیه میشه توضیح بدی؟
خوب اگه لایسنس میخواد به قول شما چرا پس لینک قرار میدید به چه درد میخوره؟

یعنی این بازی فقط برای این اکانت ثبت شده
اگر کسی بازی رو خرید حوصله دانلود با خود ps4 رو نداشت میتونه از اینجا دانلود کنه به دستگاه انتقال بده

لایسنس یعنی اینکه یا تو باید بازی خریده باشی یا اکانت کسیو که بازیشو خریده اکتیو کنی.
برای اون افرادی که بازی رو خریدن .
اونایی که خریدن میان از اینجا دانلود میکنن و بعد انتقال میکنن

سلام بجه هااینکارتون که لینکهای بازی رو قرار میدید عالی

ولی یه سری به این ادرس بزنید PS4 | PSN Game اکثر بازیهایی که تا الان اومده دیتاهاش هست .

راستی خودم دنبال دیتا یا ادرس لینک بازی( دستینی. destiny)هستم الان تو استور میدونید پری اوردر برا خرید و ماه دیگه خود بازیش می یاد اگه دیتا یا ادرسشو دیدید ممنون می شم بگید.
دوستان از این لینکی که دوستمون داده میتونم دان کنم بعد با برنامه psx بریزم تو دستگاه؟؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or