شما بازی رو Pre-Order کنی دو روز قبل از تاریخ عرضه رسمیش بهت اجازه دانلود میده و از الآن نمیتونی دانلود کنی نه این بازی بلکه تمام بازی ها...سلام دوست عزیز batavm
یعنی من الان بازی رو از استور pre-order بخرم اجازه دانلود destiny رو بهم نمیده؟؟
درموردسوالت که گفتی :نمیدونم آدرسی که دادید لینکهاش توی نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER به کار میاد یا نه...
باید بگم :من از قسمتApps که تو کنسول هکس هست
یه برنامه زدم جواب داد. ولی در مورد بازی فکر کنم باید به ریجن توجه کرد مثلا تو بازی WARTHUNDER تو سایت کنسول هکس دیتا : EP4432-CUSA00182_00-WARTHUNDER000000_0.pkg رو داد ولی ادرس دیتایی که خودم باPSX DOWNLOAD HELPER استخراخ کردم UP4432-CUSA00224_00-WARTHUNDER000000_0.pkg رو داد ولی چون وضعیت نتم الان داغونه ریسک نکردم و با ادرسی که خودم استخراح کره پودم دانلود کردم البته من بازی کلیزون ریجن1 دارم باPSX DOWNLOAD HELPER یه اپدیت براش گرفتم UPدیتا با خود بازی کلیزون که تو کنسول هکس یکی بود من دستگام ریجن1 هست اگه کسی بازی ریجن 2 دانلود کرذه به ریجن1زده وبلعکس بگه.(ادرسها رو به صورت خلاصه نوشتم)
در رابطه با دیتا هم من بتای destiny رو از اکانت قطر دانلود کردم و انتقال دادم به اکانت آمریکا که بازی انتقال داده شد ولی اجرا نشد پس دیتا متفاوت هست و امکان این کار نیست.