لینکدونی بازیهای PS4(لینک و دیتای استخراج شده با PSX DOWNLOAD HELPER)

• Thread starter Thread starter batavm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من یه سوالی بیش اومد واسم این بازی هایی که واسه دانلود میزارید به چه درد میخوره اخه دستگاه که هنوز کبی خور نشده
ببخشیدا سوال شد واسم :-/

دوستان من یه سوالی بیش اومد واسم این بازی هایی که واسه دانلود میزارید به چه درد میخوره اخه دستگاه که هنوز کبی خور نشده
ببخشیدا سوال شد واسم :-/
واسه کسایی هست که دیجیتالی میخرن بازی رو، دیتای بازی رو با pc دانلود میکنن و به هارد کنسول انتقال میدن

کسایی که با IDM دانولد می کنن بازیو برن تو ادرس زیر

options--> connection

سپس تعداد defualt .max .num رو بزارن رو 1 درست میشه

دوستان 1 سوال
الان یکی از دوستان هست میگه هر dvd 2 تومن،iss میشه 22 تومن(11تا)
الان اینو گرفتم بعد با این نرم افزار ریختم دیگه چی میخاد؟
چقد دیگه باید بدم تا بازی نصب بشه و برا همیشه بازیش کنم؟

اقا با توجه به اینکه درایو کلاب هنوز نیومده مبرای پلاس میشه لینک هایه نسخه کامل بازی دانلود کرد و بعد که برای پلاس اومد انتقال داد یا فرق میکنه دیتا هاشون؟

آخرین ویرایش:
کسی لینکای NBA2K15 رو داره؟ از سه-چهار ساعت پیش Pre Load شروع شده. سایت خارجی میشناسید که اون جا به صورت منظم لینکا رو بذارن؟

مشکل من حل نشد تا روی لینک دانلود های درایوکلاب کلیک میکنم کامپیوتر قفل میکنه!!!:(

دوستان تهرانی کسی دیتای driveclub دانلود کرده اگر براش مقدوره بما هم بده حالا هر هزینه ایی
هم که داره اعلام کنه!
باتشکر

الان از این لینکا میشه برا نسخه پلاس هم دانلود و استفاده کرد؟
تا جایی که یادمه گفته بودن که حجم نسخه اصلی با نسخه پلاس یکی هستش ... احتمال میدم همین لینکها قابل استفاده باشه برای نسخه پلاس

دوستان جایی رو میشناسن که دیتا بازی ها رو بشه از اونجا خرید ؟

کسی فایل درایو کلوب ریجن 1 داره و تهران هم هست لطفا بهم پ م بده که فایل ازش بگیرم هزینش هم میدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or